.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Чак зависима-не мисля...
    Оставала съм и без комп,и без телефон,и без телевизор.Телевизия почти не гледам,нет-а е хуу нещо,ама...и без него не се мре,а телефонааа...без телефон не знаят къде съм...хах...по-яко е...(:
    А тва за новата дрога...не знам.Всеки си има своята`дрога`.Неща без които не можеш да живееш?/ест изключвам храна и вода/
    Примернооо...гаджето,спорта ,книгите...тва си е дрога ве
    (=

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Чак сега осъзнавам колко съм зависима от интеренет и скайп... Днес се чудех какво да правя и обиколих цяла София
    А иначе без телевизор по-мога.
    GSM не ми трябва много, много
    What you give is what you get!

o az sam zavisima.neska zamalko re6ih 4e sam si izgubila pleara i izpadnah v isteriq.ako mi padne bateriqta na telefona i sam navanka napravo otka4am da ne govorim 4e pone 2-3 pati sedmi4no zvanq na internet dostav4ika da se opla4a 4e nqma net...taka 4e da az sam zavisima
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

"бе не мога да кажа,че съм чак зависима...Стоя пред компа по 7-8 часа на ден, вярно, като имаш предвид,че го ползвам и за връзка с хората, и за музика, и за киснене из форуми и губене на време...Но пък ако се наложи да карам без него, все ще оцелея някак...Ма дали ще си спомня как е въпроса

Без телевизия и компютър не мога да живея и 1 ден...
    GSM не ползвам

Супер фен Аватара на Exothermic
    Тъй като съм принудена да кисна в къщи по цял ден
    (поради мн тъпи причини),съм зависима,ако ги нямаше само книгата
    може да ми помогне.Иначе и без съм издържала.Имам комп от скоро,така че!Мога и без.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Ми зависим съм си от компа, и от музиката ми
    Но пък днес не съм се тръшкал за скайпО, някакви тихичко ми е сега
    exactly...
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Телевизия не гледам, телефона... майка ми е зависима, за да ми се обажда... ако тя не ме беше накарала да си взема нямаше и да си взема :Р Компютъра... може да се каже, но не. Преди 2 седмици ми гръмна захранването и 5 дена нямах компютър... е жив съм нали ^_^
    Клик ми (:

зависим - не , но тези неща ме улесняват .. като нямам скайп сметката на телефона ми доста нараства.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Skype е много смотана и лигава програмка, хич не ме кефи ама понякога се налага да я ползвам, защото някои хора само нея знаят а по една или друга причина съм си лафил с тях. Един вид другите малко или много ти я налагат. Познавам някфи маняци на тема Skype. А като почнат да си пишат в квадратчетата "в депресия съм" и някфи текстове на чалга песни напрау ми идва да си оскубя кичарата

ICQ рулз!!!
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    не мога без тях...
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    А между другото защо Skype не бачка?
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

имат някакъв проблем до 24 часа ще бъде отстранен .........казаха..

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Impressive
    Без телевизия и компютър не мога да живея и 1 ден...
    GSM не ползвам
    /off e nema takuf dobur podpis

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

ami az mai sum zavisima kum skype sama sum po cql den vku6ti i sega kato nqma skype sqka6 gubq edinstvenata vruzka sas sveta, sega s nqkoi pi6a po icq ama pove4eto nqmat i stava mn kofti ina4e ne sum 4ak tolkova zavisima kum televizori ili telefoni i tn

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитира мнението, но говориш за подписа....ххииитттрррроооо
    Ексо малко послъва

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Чак сега пак погледнах какви глупости съм написал. Дано не сте ми се смяли много...

Иначе съм много зависим. Компютъра ми е много важен, но има нещо, от което съм много зависим - музиката. Без компютър мога да изкарам, но без mp3-ката си + суматиите mp3-ки не мога.

^ просто страхотно

Guest
    като стана дума някой дали има skype вече?!? аз няям :S :S :S

ot TVto ne 4ak tolkova ... no vij ot PCto i GSMa sum zavisima do golqma stepen ..
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    da taka e ..absolutno ...az mnogo tejko prejivqvam lipsata na skype

Град
    софия
    Според мен колкото повече се развива светът в технологий толкова повече той умира и компютъра,GSM,телевизор и др. такива са УБИЙЦИ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!Макар че и аэ съм свикнала с тези техологий!!!

Пламен

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Зависими сме Не е хубаво, ама е факт. Ако нямам компютър за няколко дена, мога и да издържа, но ако ми вземат и телефона и телевизора....бих откачила Изградили сме си навици, в наши дни почти всеки има компютър и телефон и това вече се смята за нещо нормално, част от ежедневието ни. Липсват ли тея предмети, липсва ли комуникацията, се чувстваме изолирани и нервни.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Хммм от телевизията не толкова, но от компа от телефона и най вече от mp3-ката съм най зависима никъде не мърдам без нея дет се вика без музика не мога да живея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си