- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Новата наркомания..
Да зависим съм признавам си го!![]()
Даже преди време бях постнал подобна тема...
А за скайп какво стана какъв е този бък до кога е!?
Търсих но не намерих материал,желаещ да ме светне!?
Light The Universe
Верно е,че сега скайпа като не бачка обстановката е много изнервяща,но не вярвам това да е така,защото сме пристрастени към него. 10 дена бях на море,без компютър,без скайп,без icq и без форума и мога да ви кажа ,че не съм се и сещала за тези неща. Знаете ли защо,просто защото си бях с приятелите,бях на мястото,което обожавам и ми беше весело и нямах време да се сещам за интернета като цяло. По това време,повечето от хората са или по селата си или са на море и какво да прави човек по цял ден освен да седи пред PC-то и да си пише с разни хора. Нормално е да изтрещим без скайп,но не е болка за умиране.
Колкото до телефоните .......тука вече мога да кажа,че лично аз няма да издържа и един час без GSM-а ми. Не че нещо се хваля,но телефонът ми звъни през 10 мин. и това единственият ми начин да контактувам с близки и приятели и честно казано нз как ще издържа и ден без него. Ок,да към телефоните си сме пристрастени,но е смешно да се каже,че не можем без компютри и скайпове.![]()
Минах на АйСиКю заради проблемите със скайп.![]()
Иначе докато нямах нет няколко дена си изхабих парите в едната карта, а на другата ми сметката стана малко по-голяма от колкото трябваше. Ужас. И аз се чудя какво съм правила едно време.Все едно това никога не е било, да няма интернет, джи ес еми. Как се свиква с тези неща...
I az sum taka! Bez tv,gsm i pc moga i daje mi e mn spokoino ama bez knigi prosto ne izdurjam.Sestra mi oba4e ako telefona ne e neprekusnato pri neia polydiava!Първоначално написано от fire_of_satan
![]()
Нито ползвам мобилен телефон, нито ползвам скайп.
Чутвам си се перфектно.![]()
И аз съм тъйПървоначално написано от Владимир Илич Ленин
![]()
![]()
Мда.. и аз съм зависима.
Нашите ще ми вземат телефона заради голяяяямата ми сметка и сега нямам представа какво ще правя.. ще полудея.
А без компютъра си не мога. Правихме ремонт преди няколко седмици и нямах компютър, докато правеха моята стая. Ходех като болна из нас и се чудех какво да правя.
Собственост на Canis_Dirus
Зависима съм от компа, на който имам достъп до интернет. За телефона не ми дреме - мога и без, а за телевизията да не говорим - все ми е едно вече. Но все пак и седенето пред компа писва.
Първоначално написано от trt1989
аз си излизам и щъкам напред-назад, но какво да правя между 11 и 20-21 ч.? Обикновено чак тогава излизам.
през нощта пак е жега, но се търпи и е по-оферта![]()
Собственост на Canis_Dirus
От комп съм доста зависима,без ТВ мога да живея,а като съм без телефон се 1 съм саката..някак..деа зн..Ама без комп ше загина
Разработвам тема на немски език, която разглежда точно този проблем - пристрастяването към интернет и мобилните телефони. Казва се MAIDS (Mobile and Internet Dependency Syndrome). Спред тестовете, които си направих в процеса на работа, още съм далеч от истински пристрастените, но предпочитам да си имам интернет и мобилен телефон.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Аз съм яко зарибен..Ползвам компа по цял ден,телефона също,телевизия гледам обаче като се отделя бързо го забравям.. След 2 седмици макс се откъсвам директно от компа и не ми пука за него.Само да има яки хора и мадами.
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.