.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Да зависим съм признавам си го!
    Даже преди време бях постнал подобна тема...
    А за скайп какво стана какъв е този бък до кога е!?
    Търсих но не намерих материал,желаещ да ме светне!?
    Light The Universe

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Верно е,че сега скайпа като не бачка обстановката е много изнервяща,но не вярвам това да е така,защото сме пристрастени към него. 10 дена бях на море,без компютър,без скайп,без icq и без форума и мога да ви кажа ,че не съм се и сещала за тези неща. Знаете ли защо,просто защото си бях с приятелите,бях на мястото,което обожавам и ми беше весело и нямах време да се сещам за интернета като цяло. По това време,повечето от хората са или по селата си или са на море и какво да прави човек по цял ден освен да седи пред PC-то и да си пише с разни хора. Нормално е да изтрещим без скайп,но не е болка за умиране.

Колкото до телефоните .......тука вече мога да кажа,че лично аз няма да издържа и един час без GSM-а ми. Не че нещо се хваля,но телефонът ми звъни през 10 мин. и това единственият ми начин да контактувам с близки и приятели и честно казано нз как ще издържа и ден без него. Ок,да към телефоните си сме пристрастени,но е смешно да се каже,че не можем без компютри и скайпове.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Минах на АйСиКю заради проблемите със скайп.
    Иначе докато нямах нет няколко дена си изхабих парите в едната карта, а на другата ми сметката стана малко по-голяма от колкото трябваше. Ужас. И аз се чудя какво съм правила едно време. Все едно това никога не е било, да няма интернет, джи ес еми. Как се свиква с тези неща...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Re: Новата наркомания..

Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Аз пък мога да се похваля, че не съм зависима точно от тия неща.
    Но не съм зависима въпреки всичко, зависима съм от книгите, е това е вече нещото, без което не мога да преживея....
    I az sum taka! Bez tv,gsm i pc moga i daje mi e mn spokoino ama bez knigi prosto ne izdurjam.Sestra mi oba4e ako telefona ne e neprekusnato pri neia polydiava!

Нито ползвам мобилен телефон, нито ползвам скайп.
    Чутвам си се перфектно.

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от Владимир Илич Ленин
    Нито ползвам мобилен телефон, нито ползвам скайп.
    Чутвам си се перфектно.
    И аз съм тъй

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Мда.. и аз съм зависима.

Нашите ще ми вземат телефона заради голяяяямата ми сметка и сега нямам представа какво ще правя.. ще полудея.

А без компютъра си не мога. Правихме ремонт преди няколко седмици и нямах компютър, докато правеха моята стая. Ходех като болна из нас и се чудех какво да правя.
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Зависима съм от компа, на който имам достъп до интернет. За телефона не ми дреме - мога и без, а за телевизията да не говорим - все ми е едно вече. Но все пак и седенето пред компа писва.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от trt1989
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Мда.. и аз съм зависима.

Нашите ще ми вземат телефона заради голяяяямата ми сметка и сега нямам представа какво ще правя.. ще полудея.

А без компютъра си не мога. Правихме ремонт преди няколко седмици и нямах компютър, докато правеха моята стая. Ходех като болна из нас и се чудех какво да правя.
    еми като например...излез!

аз си излизам и щъкам напред-назад, но какво да правя между 11 и 20-21 ч.? Обикновено чак тогава излизам.
    през нощта пак е жега, но се търпи и е по-оферта
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    От комп съм доста зависима,без ТВ мога да живея,а като съм без телефон се 1 съм саката..някак..деа зн..Ама без комп ше загина

Разработвам тема на немски език, която разглежда точно този проблем - пристрастяването към интернет и мобилните телефони. Казва се MAIDS (Mobile and Internet Dependency Syndrome). Спред тестовете, които си направих в процеса на работа, още съм далеч от истински пристрастените, но предпочитам да си имам интернет и мобилен телефон.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Аз съм яко зарибен..Ползвам компа по цял ден,телефона също,телевизия гледам обаче като се отделя бързо го забравям.. След 2 седмици макс се откъсвам директно от компа и не ми пука за него.Само да има яки хора и мадами.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си