- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- [Информация] Skype проблем - КРАЙ НА САГАТА(Skype се оправи)
Както можете да прочете от блога и от главната страница на Скайп вече е установено, че проблема с вписването е софтуерен и би трябвало да се реши в близките 12-24 часа. От Скайп съветват да си оставите клиентите включени и автоматично ще бъдете вписани щом проблемът бъде решен. Още една лоша новина е, че официалния форум на Скайп е също недостъпен. Относно форума няма информация...
Za razlika ot tep ti nqqsh negovotoПървоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
![]()
10х, аз сега поглеждам форума и се чудех какво му има на Skype, понеже и сутринта пак не се свързах.. та мерси за инфото![]()
Мерси...дано се оправи, че ще лудна![]()
What you give is what you get!
аъъъ то е бати ужаса... дано скоро да се оправи
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
и кво? си4ки в тая тема по4наха да се вайкат! абе ... тва нито водите диалог с някой, нито пишете мнение! (мнение за инфото, дадено в темата). едва ли автора я е сложил, за да се оплаквате в нея , ама карай...![]()
Споко имам една приятелка в Германия която ми каза, че преди един час отново и е тръгнал скайпа и само от време на време е спирал.А току що тръгна и при мен.Така че споко.
Странно. Аз цяла сутрин си писах с доста приятели, че дори и до към 14:30 часа, щото трябваше да изляза...Сега се прибрах, цъкам - цъкам, тц...не мога да се впиша. Дано до утре да се оправи
![]()
Иискааааааааммммммммммммм мммммм скаааааааааааййййпппппппп пп![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аа точно неска ли трябваше.. точно когато реших да не влизам ахх спр гадно ... аиде дано скоро го оправят![]()
![]()
Хорааа, скайпът ми тръгнаДа, амааа... от 240 контакта, само 2 са онлайн
Сууупер, няма що
![]()
Хаха... и аз се чудех що не ще да се впише като хората... ама мислех, че нета ми не е добре.
"Уааааа, дойде краят на света, какво ще правя без Скайпчето миии"
![]()
![]()
![]()
Моя сега е к, но преди ужс, но какъе е смисала сега е 2 ааххахах![]()
![]()
![]()
и аз имам само един абонат на линияи аз си мислех че е нещо от нета но поне съм в скайп
![]()
Първоначално написано от comics
a na mene ve4e dva dena mi e zabugnat skypa stavam online za ne pove4e ot 5 min i sled tva mi vika 4e ne se svurzva v mrejata ili ne6to takova kvo da pravq?
Боже господи... на четеш ли за проблема в скайп??Първоначално написано от Анонимко
![]()
Искам си скайпааааааа пак нещо му стана.Вечер се оправя,а сутрин когато ми трябва...![]()
![]()
![]()
уф разбра се че на всеки му е гадно като няма скайп ма ай вече стига сте писали едно и също
ama naistina li trqbva da si iztegli6 novata versiq,za da tragne normalno?
не мисля....просто 4акаш сървъра да се оправи. предлагам когато това стане да пуснем тема, за да може хората с по-стар скайп да разберат! ако на тях не им е тръгнал, ще си го преинсталират![]()
A пък при мен като се впиша и ми излизат самите скаипове на хората а не името с което са дано да се оправи скоро щото без скаип се чуствам отдалечен от света![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e huu de tez 24 4asa minaha ve4e 6to ne go opravqt?Ili samo moq pak ne trygva?
Next Time I`ll be True...
моя скайп из4езна само 2 пъти и ся пак си е тука