- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- [Информация] Skype проблем - КРАЙ НА САГАТА(Skype се оправи)
Абе аз вече няколко часа имам скайп. Ама съм с 10-тина абоната на лилия.Гадно е.
Хахаха извинението е хубаво нещо когато е от сърцеПървоначално написано от summer flower
,ама на тая бъгава програма няма за какво да и се извинявам.Ако зацепи зацепи,ако не здраве да е.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
С други думи руснаци хакнаха месинджъра и го държат "на трупчета" втори ден...Дупка в сигурността е причината за проблема с конекциите в p2p-мрежата на Скайп, пише сайта Securitylab.ru. Във форумите му анонимен потребител е публикувал експлоит, който по предварителни данни е предизвикал масовото изключване.
http://securitylab.ru/poc/extra/301419.php
ЦИГАНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИ
ТЕРОООР НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОООООД!!!
БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТАААА!
НА БУУУУНТ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
братя ще запомним лето две иляди и седма с бунта над русский человеков!
е браво за тая тема ! Айде сега всички да имаме търпение
... но във тебе като рана
ще пари мисълта,че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
ee da ima edno obqsnenie na BG kvi mu e na skypa si4ki mi davat nekvi na AE az gleam kato ciganin c kancelariq..mn 10x edin da obqsni kak tree =D>
.!.
Смърт за скрипта !!!! Искаме скайп!Първоначално написано от MajeStic
![]()
даммм искаме си скайп![]()
... но във тебе като рана
ще пари мисълта,че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
4e koi ne si iska skypa ?!? si4ki mnoo qsno
.!.
Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
![]()
![]()
А така !!! Скриптвания за всички скриптове!
апхахахххахаха то ако тва стане представи си вида на форума!!!!!!!!!![]()
Първоначално написано от MajeStic
Тъпото е, че и аз не знам какво точно имам предвид, но чакам скайпа да тръгне и тъй като си няам работа викам си чаай да кажа и аз някоя тъпотия
![]()
Няма повечеПървоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
Ще дам публичен обет !!!
иеееееееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/ \
/ [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Призовавам всички съфорумци да ми помогнат да спра изливащата се от мен олигофрения, за да е щастлива _PuNk`PrInCeSs_ [-o< [-o< [-o<
Добри новини за пристрастените Скайпери![]()
Hello again,
We are pleased to announce that the situation continues to improve. The sign-on problems have been resolved. Skype presence and chat may still take a few more hours to be fully operational. We know what our faithful users have been going through and we thank you for your patience and kind support.
If you are one of the minority who may still be experiencing problems, please be patient. You do not need to adjust or restart your computer. Skype will start working for you very soon.
We will issue a further update when we know that Skype is functioning normally, or if there is further material news. After this, we will also be in a better position to tell you why it won’t be happening again.
We’ve commandeered extra supplies of pizza and coffee, and we can promise that the Skype people aren’t going anywhere until they’re happy that everything is back to normal.
(Posted at 00.02 AM GMT)
http://heartbeat.skype.com/