- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За цикъла ми
sq..malko e typa temata prosto az neshtu ne moa si opraq dnite.Predniq pat mi doide na 12 i mi svarshi na 17 mai isq toq pat.. na 17 li trq mi doide ili 12.. i m-u drugoto malko sam pritesnena zashto onzi den pravih sex s pr.mi . s prezervativ i ne svarshi v men a na korema mi.. nqma veroqtnost da sam bremenna nali? i kak smqtate dnite kogato shte vi doide cikala?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
на 12 или околко 12не не мисля 4е ще забременееш. спермата не е била в теб нали
![]()
hahaha nqma veroqtnost spoko hahahaha.ina4e moq cikyl e neredoven ako si si zapisvala prez kolko dni ti idva she razbere6.na mene ponqkoga 3 meseca ne mi idva ,ponqkoga 2 pyti v mesec razli4no i mn gadno![]()
нормално е цикъла да е през 28 дена, т.е. ПОЧТИ месец. под4ертавам по4ти, защото някои жени като не им дойде на същия ден веднага се притесняват. особено както си пубертетка е нормално да ти е нередовен понякога
бтв моя досега винаги си е бил редовен (дано да не се развали)
моя абсолютно никога не е бил редовен![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
ми и аз така викам да не го уро4асамне вервам на такиа работи, ама се пак да не предизвиквам дявола
mersi da se nadqvame che nqma nishtu zashtoto sled kato e trqlo da mi doide na 12.. xaxa neska e 16.. i nikaf go nqma i za tva se pritesnih.. i kato kazvam onzi den imam predvid na 11 che go praihme ohh neznam hem znam che ne svarshi v men hem...mn sam pritesnena
И моя, е до вчера бях 5 месеца почивка.. но нали миналата година ми дойде и чакам да се нормализира ощеПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
А до авторката - не си бременна! Аз си записвах в началото дните от единия цикъл до другия на едно календарчеНо вече няма смисъл, като вечно е различно
. Иначе, ако си си записвала и ти някъде можеш да си пресмяташ обикновено към кой ден ще ти дойде.. макар че винаги може да те изненада
![]()
иди на гинеколог...и провери щом се притесняваш
aaaa mani go sq toq ginekolog ne moe da ida... dobre sq ne svarshi v mene.. ako si zema test za bremennost a minala samo 1 sedmica dali shte otchete pravilno?
след една седмица отчита но за по сигурно направи два тестаПървоначално написано от Анонимко
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
не мога да кажа, ама мисла 4е не си бременна!... ако все пак някфа сперма от ръцете му напр е попаднала в теб нз... ти си знаеш каде сте се барали и кво сте праили
ne ne nqma takoa ne me e pipal a pak i az se izbarzah i posle vednaga pishkah ... nali sa mi kazvali che e hubavo za da se izmiela smermata ako imalo okolo vlagalishteto i tam nqkade si de da znam daje ne moa da mislq ... hem sam pritesnena hem nz..shtoto naistina nqma kak da sam bremenna ama...
можеш да пиеш ЕСКАПЕЛ той нали е до три дни...не знам коя дата е днес![]()
xaxa 16 a to beshe na 11... nqq ko da piq..
uff hich ne e smeshno mi naprao she se pobarkam ... hem s q nqma kak da zema test... ohh nz nz nz
Абе и според мен не си бременна, но сди направи тест, ако искаш - то си е за тебе, ти да се успокоиш![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ами утре ще идеш и ще си вземеш, няма за какво сега да откачаш, спи спокойно. Ама наистина не може да си бременна, споко
koftitu e che mai ne moa da ida da si zema shtoto jivea v malak grad... pak tuka sichki se pzonaat i ima 1-2 apteki i ko ida i... posle filma! sq she mi kajete ne trq da te e sram tva unva... ama ko stane nqkoq skonfuzna situaciq vqrnu che po dobre takava situaciq ot kolkot bebe ama... naprao she se pobarkam
и аз ако бях на твое място щях да се стресна...помоли някой приятел...
nakraq she nakaram toy da ide da mi kupi.. toy e vinoven!ujassssss
sq v interes na istina na men vinagi mi zakasnqva... ama... sq kato znam che i v tiq dni sam praila sex... naprao moa sa vkaram v prihiatriqta...
оф ми нз как да ти помогна. ако наблизо имате голям град. иди с автобус или влак и си купи оттам