.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Guest
    toku shto mu zvannah i go nasmetah i tou mi vika"daam ti garanciq stiga se filmirva..." ama nali znaete nqma negoviq korem da se nadue... az mislq da izpiq edna studena voda... xaxa zema se uspokoq a pak ako ima neshtu she vi usvedomq... mnogo vi blagodarq za komentarite...dano da nqma nishtu stiskaite mi palci molq vi se... dokato ne mi doide sigurno nqq se uspokoq...

споко мило стискаме ти палци ейде успех4ета :P

Не си бременна, спокойно. Моят е на 28 дни и започвам да ги отброявам от първия ден, в който ми дойде.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    София
    Недей се притеснява, той цикъла може да ти закъснява и от нерви, притеснение, просто се успокой!

yf na cikal vqra da nqma6 da ti kaja 4estno az si gi otbelqzvam y6lim ma toi si idva kato my e kef.e sq ne moga da se opla4a gore doly redoven ma moje da e po redoven.pak za tova dali si bremenna test samo pak za malkiq grad tva e gadno nakarai nqkoi dryg da ti kypi ili idi v blizak da si kypi6 no nedei se panikiosvai to kakto go obesnqva6 ti e neredoven pak 6tom ne e svar6il v teb kakvo si se pritsnila toi cikala sq ne idva 6toto na nervna po4va be da ti kaja toq cikal pobarkani istorii samo
    Bibliotekata razpolaga s vsi4ki stari broeve na spisaniqta osven s onzi koiti ti trqbva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си