Здравейте, съжалявам че тук слагам темата но 1 час се чудих дали тук или някаде другаде.Та така значи проблема е такъв че не ми чете дисковете cd-r а записвачката си ми е CD-R.Ако можете да ми помогнете ще сам ви адски благодарен.
споко темата си е за тук...мхм...какъв ти е плеъра?
Братле като го кажеш това се едно ми говориш на др езикКво ще рече тва плейер..
ами програмата, с която отваря там кфото е филм...абе файла на диска
Ми бате честно да ти кажа че не сам имал преди проблеми вкарвам си диска и си ми излизат нещата а сега като дам пропъртис на цд-р ми дава че е празно..
ми явно е празен диска....нз не съм имала подобен проблем![]()
Ми не е празен щото си имам и други дискове и някой от тях не стават.Иначе много ти благодаря не очаквах съдействие от момиче![]()
оф аз не съм мн добра компютарджийка, ама съм напреднала не съм най злето...ами не знам ...знаеш ли и на мен скайпа ми се поразвали малко, но ако искаш намери ме - xi6ten_4orap_v_mraka ще пробвам да помогна с нещо...ако ми направиш screenshotoве
и за мислих за дравейри, но не разбирам много от тях за тва не се престрашавам да се фащам за тях![]()
kade da go zapisha tova neshto i ne znam ot kade da vidaПървоначално написано от MajeStic
A momicheto neshto da naprai che kato i pisha mi dava che ne sa polucheni
npprobvai da me maxnesh i da me dobavish ma nz
are vijte za problema mn mi trqbva shot vutre ima 1 nunikalna pesen deto v neta q nama
на4и направи някаф скрийншот какво ти искарва като мушнеш диска и го ка4и в форума
Записваш си това http://www.data.bg/f.php?fid=27719889 под .rar разширение.
Пускаш everest.exe > отиваш на Компютър > Обща информация > при "Обща информация" има Съхранение на данни и там си намираш CD-ROM-а като търсиш при Оптично устройство. Дори може да има линк с драйвър към твоя cd-rom, но все пак ела да напишеш пак всичко каквото ти излиза там![]()
nachi macka dava mi se edno si e obiknoven disck prezen dava mi da da otvora diska da go bruna i tam nqkvi oshte davam open i kurec nea nishto
оф ми да ти кажа не моя да те разбера ся мисла... тфа на properties ко ти даваше?
nachi kato cukna na my comp/propertis i ot tam na tam nishto ne razbraxПървоначално написано от MajeStic
![]()
а сетих се!...няма ли нещо от рода на play with...и някаф плеър?
macka e sa she vida samo da vida majestic che razbira mi se struva![]()
няма лошо да разира! и двамата сме за тебе и се опитваме да помогнем...който успее тойаз казах 4е от драйвери не разбирам
4akai 4akai stignax do nqkade razbrax zakvo govorish samo secunda