gorki4kata... em az primerno sum se vlubvala kato malka 4-5 klas,6e kajete 4e ne e bilo lqbov a uvli4ane li de da znam,no uvi be6e qlbov sigurna sum,i pri tova nespodelena,taka se vlubvah v 3-4 mom4eta ot daskaloto mi ot klasa mi se na su6tata vuzrast,skusah se da reva za tqh,no prosto nqmah 6ansove..togava bqh prosto edna "smotla" i kak gi zabravih li? emi i az neznam...no vremeto lekuva si4ko,ne e nujno da si nameri6 drug za da go zabravi6,prosto kakto kazva6 sama jivei si jivota zabavlqvai se i se opitavqi da ne misli6 tolkova za nego.. kakto tvurdi6 i toi ne misli za teb az prosto zabravqh edno mom4e kato se vlubvah v drugo no nali i ot nego mi be6e razbivano surceto i staa6e adski kofti ... nikoga ne sum se radvala na spodelenata lqbov do sega.. t.e ne sum se vlubvala v nqkoe gadje primerno.. a se v mom4eta koito ne moga da imam.. i ot togava ot kakto bqh 5 klas li nz koga ne sum se vlubvala istinski i az neznam za6to.. stranno no ne sum sre6tnala podhodq6toto mom4e o6te sig.. a i taka mi e po dobre,no ot druga strana se 4udq dali ne6to ne sum nared awe... nz nameri si drugo mom4e.. s vremeto 6te go zaobi4a6 i izob6to nqma da ti puka za stariq.. NQMA TAKAVA LQBOV,KAKVATO DA OSTAVA VE4NA!
4-5 клас си се влюбила ------------> ти акъл имаш ли