Kakvo da ti kaja...pri men neshtata sa po-razlichni,zashtoto sled mnogo,mnogo bolka i samota predizvikani tochno ot moq priqtel,s kogoto sme dve godini zaedno(s prekusvaniq,a sme kusali mnogo puti,no ne za po mnogo)...Dokato ti samata ne se reshish da si postavish novoto nachalo,da go zabravish i sama da povqrvash,che za teb ima i shte ima mnogo drugi momcheta,koito shte te obichat istinski-nqma da uspeesh!Koagto sama reshish da poemesh noviq put-togava i samo togava shte pomognesh na sebe si i nai-veche na surceto si...kajesh li si"krai,mukite mi s nego bqha do tuk!Nqma samo az da placha,a toi da si pravi kefa Bo znae kude"shte razberesh ot vutre shte ti doide nachina kak tochno da go postignesh,no do togava nikoi i nishto ne moje da ti pomogne,zashtoto TI,TI i SAMO TI mojesh da si pomognesh nikoi drug!Moga da ti kaja,che nai-malkoto ot sebelubie i gordost bi trqbvalo da se vzemesh v ruce,svqstno momiche si i zaslujavash neshto po dobro!Znaesh li-ima edin takuv spomen"Kogato edna vrata se zatvarq-druga se ovtarvq,no dokato gledash v zatvorenata nikoga nqma da vidish tazi,koqto stoi otvorena" uspehi dano se spravish i dano POVQRVASH V SEBE SI