- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- перманентно изправяне на коса
ами прическата ми в момента изисква права коса, а мойта е страшно начупена. изправям я с преса, но щом се изкъпя веднага бухва и заприличвам на зелка:/
някой ако знае с какво да я изправя и да стои поне няколко дни ще съм му адски благодарна.:/
ne se kupi![]()
Може да се изправи перманентно с къдрин - както се правят бабите на студено къдрене, но при теб ще е студено изправяне.Само че недей сама, иди на фризьор
перманентното изправяне ужасно много уврежда косата не го прави!!!за да не ти е бухнала използвай розовата маска на елсев или балсам без имиване
да много уврежда косата! недей... пресирай се с керами4на преса след къпане![]()
Това постоянно тртиране на косата я изтощава и я прави много слаба. Дори и прическата ти да го изисква, не е препоръчително. Ако не искаш един ден да ходиш с унищожена коса (ако ти е останала още).
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
След като я третираш толкова често,бъди спокойна-така ще я обгориш след време ,че ще си седи права,няма да мръдне.От личен опит го казвам
...а сега това е и една от причините половината ми коса да е на расти..Оправянето е трудно
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'