- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спах с братовчеа си.Бременна ли съм ?
Ми преди 2 дена дойде братовчед ми...ходихме на плаж, разхождахме се и вечерта когато той си лягаше много се възбудих като го видях гол по слипове.Свалих му гащите и започнах да му духам.На него явно му хареса и после ме наеба.Лошото е че се изпразни в мен.Сега много ме е страх да не се окажа бременна и не искам да си правя тестове.Страх ме е ? Незнам какво ме прихвана...и искам да попитам вярно ли е че когато детето е от роднини се ражда с дефекти...![]()
tova za deteto ne vinagi se okazva vqrno,tova e prosto MIT! a kakvo stra6no ima v testovete? nie ne mojeme da ti kajeme bremenna li si,mislq 4e testa 6te svur6i po-dobra rabota taka4e otivai i si zimai ot aptekata edin test za 4-5 lv i deistvai,posle pi6i kfo e stanalo... i btw 6to go praite bez prezervativ?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
olele mili4ka testtttttttt![]()
![]()
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
дано се ебаваш....а ако не СИ МНОГО ЗЛЕ!! Първи братовчед ли ти е? Както и да е , направи си тест не струва кой знае колко.
![]()
много е забавно да се избзикаш.Mnogo lesno se hvashtate na takava idiotska tema
sorry che vi precakah malko gadni4ko ma nqma6e ko da praq ne mi ba4ka skype
![]()
Първоначално написано от milena1986
Ти добре ли си ве??? Ние гледаме да помагаме на хората, тя нямало какво да прави.. тцтц.. айде да не кажа нещо..
mn si umna... dnes na nikoi ne mu baca skype..i kfo? da prevurnem foruma v edna ebavka li we?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
mn qsno![]()
КХХХХХ ТЪКМО ТИ НАПИСАХ МЕННИЕЕЕ...ПФФ..СТИГА НЕ СЕ ЕБАВАЙ С НАС,ЗАОТО СЪС СИГУРНОСТ НЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНАТА,КОЯТО Е БЯСНА ОТ ТВА ЧЕ НЕ РАБОТИ СКЙП!!!
, офсъ, и на мен не ми бачка скайпа ама не се е*авам с хората
hahaha taq ili ne vijda ili e leko bavnaПървоначално написано от DeAd_LooSeR
.
OFICIALNO SE IZVINQVAM CHE VI NABUTAH sorry
Извинявай се ти, егати тъпачката дето си (ето, казах го, да ми олекне!).. абе.. немам коментар!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Като не ти бачка скайпа,седни и прочети някоя книга,а не стой да си бъркаш в носа и да се чудя каква малоумщина да измисляш. Писнало ми е от такива като тебе. Дай като няма какво да правим да седим и да се ебаваме с другите. Седни прочети някоя книжка,излез с приятели.......НАМЕРИ СИ ПРОСТО ЗАНИМАНИЕ!!!!!!!Първоначално написано от milena1986
a ti ela da ti razbiq glavata s nqkoq buhalka vmesto da stoi6 u vas.Krivogledo goved0
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
10 точка от правилника!
Ми то май ти си невиждащатта и бавената,щото ако си толкоз сляпа -промених си мнението веднага след акто видях ква тъпа офца си!Първоначално написано от Анонимко
xaxaxa smqtay kak se vprqgat horata na mene daje mi e po int da 4eta nqkvi temi ebavki 6toto sa po int![]()
![]()
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
И на мене не ми бачка скайпа, ама до ся бях навън и се ебавах с приятеля ми, хаха голяма кушия станаПък като няма скайп, има мирки
Е, добре знам, че глупави хора, умна мисъл никога не идва
![]()
Ужас много си зле на тебе всичко ли ти е на ебава а и за такива тъпи неща не се ебавай не е смешноПървоначално написано от milena1986
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Because all I want is u ....
Дано бебето да е с дефекти и да не може да се изроди, да ти издуе корема много, да ти се отвърже пъпа, да ти паднат червата и ти да УМРЕШ![]()
Много целувки мацко!
Вероятността ако в рода имате генетични заболявания се увелива за детето да има съответно наследстевно заболяване.....Първоначално написано от милена1986
Ти какво си мислеше....Що за свръх примитивност е било да се отдадеш на желанието си и после да мислиш за последствията....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...