.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    милена1986
    Guest

Спах с братовчеа си.Бременна ли съм ?

Ми преди 2 дена дойде братовчед ми...ходихме на плаж, разхождахме се и вечерта когато той си лягаше много се възбудих като го видях гол по слипове.Свалих му гащите и започнах да му духам.На него явно му хареса и после ме наеба.Лошото е че се изпразни в мен.Сега много ме е страх да не се окажа бременна и не искам да си правя тестове.Страх ме е ? Незнам какво ме прихвана...и искам да попитам вярно ли е че когато детето е от роднини се ражда с дефекти...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    tova za deteto ne vinagi se okazva vqrno,tova e prosto MIT! a kakvo stra6no ima v testovete? nie ne mojeme da ti kajeme bremenna li si,mislq 4e testa 6te svur6i po-dobra rabota taka4e otivai i si zimai ot aptekata edin test za 4-5 lv i deistvai,posle pi6i kfo e stanalo... i btw 6to go praite bez prezervativ?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

olele mili4ka testtttttttt
    ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа

Град
    in ur dreams
    дано се ебаваш....а ако не СИ МНОГО ЗЛЕ!! Първи братовчед ли ти е? Както и да е , направи си тест не струва кой знае колко.

Не й се правели тестове.. амии, ходи взимай тест..

milena1986
    Guest
    много е забавно да се избзикаш. Mnogo lesno se hvashtate na takava idiotska tema sorry che vi precakah malko gadni4ko ma nqma6e ko da praq ne mi ba4ka skype

Цитирай Първоначално написано от milena1986
    много е забавно да се избзикаш. Mnogo lesno se hvashtate na takava idiotska tema sorry che vi precakah malko gadni4ko ma nqma6e ko da praq ne mi ba4ka skype

Ти добре ли си ве??? Ние гледаме да помагаме на хората, тя нямало какво да прави.. тцтц.. айде да не кажа нещо..

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

mn si umna... dnes na nikoi ne mu baca skype.. i kfo? da prevurnem foruma v edna ebavka li we?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    mn qsno

КХХХХХ ТЪКМО ТИ НАПИСАХ МЕННИЕЕЕ...ПФФ..СТИГА НЕ СЕ ЕБАВАЙ С НАС,ЗАОТО СЪС СИГУРНОСТ НЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНАТА,КОЯТО Е БЯСНА ОТ ТВА ЧЕ НЕ РАБОТИ СКЙП!!!

Град
    in ur dreams
    , офсъ, и на мен не ми бачка скайпа ама не се е*авам с хората

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeAd_LooSeR
    1во-И доктори са го казвали,че когато една и съща кръв се смеси (т.е. когато се създаде дете) то се ражда с някакви дефекти.
    2ро-OMFG ТОЙ ТИ Е БРАТОВЧЕЕЕД!КОЛКОТО И СЕКСИ ДА Е..РОДНИНИ СТЕЕЕ!
    и все пак направи си тест,защото ние няя как да разберем дали си бременна!!
    hahaha taq ili ne vijda ili e leko bavna .
    OFICIALNO SE IZVINQVAM CHE VI NABUTAH sorry

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    1во-И доктори са го казвали,че когато една и съща кръв се смеси (т.е. когато се създаде дете) то се ражда с някакви дефекти.
    Извинявай се ти, егати тъпачката дето си (ето, казах го, да ми олекне!).. абе.. немам коментар!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Като не ти бачка скайпа,седни и прочети някоя книга,а не стой да си бъркаш в носа и да се чудя каква малоумщина да измисляш. Писнало ми е от такива като тебе. Дай като няма какво да правим да седим и да се ебаваме с другите. Седни прочети някоя книжка,излез с приятели.......НАМЕРИ СИ ПРОСТО ЗАНИМАНИЕ!!!!!!!

Guest
    a ti ela da ti razbiq glavata s nqkoq buhalka vmesto da stoi6 u vas.Krivogledo goved0

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    10 точка от правилника!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ми то май ти си невиждащатта и бавената,щото ако си толкоз сляпа -промених си мнението веднага след акто видях ква тъпа офца си!

xaxaxa smqtay kak se vprqgat horata na mene daje mi e po int da 4eta nqkvi temi ebavki 6toto sa po int
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Град
    Трявна
    И на мене не ми бачка скайпа, ама до ся бях навън и се ебавах с приятеля ми, хаха голяма кушия стана Пък като няма скайп, има мирки Е, добре знам, че глупави хора, умна мисъл никога не идва
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    Ужас много си зле на тебе всичко ли ти е на ебава а и за такива тъпи неща не се ебавай не е смешно
    Because all I want is u ....

Дано бебето да е с дефекти и да не може да се изроди, да ти издуе корема много, да ти се отвърже пъпа, да ти паднат червата и ти да УМРЕШ Много целувки мацко!

Цитирай Първоначално написано от Peter1Pan
    Дано бебето да е с дефекти и да не може да се изроди, да ти издуе корема много, да ти се отвърже пъпа, да ти паднат червата и ти да УМРЕШ Много целувки мацко!

Цитирай Първоначално написано от Peter1Pan
    Брао,мой!

Mi ti si ovca za tva taka prai6

Град
    В страната на чудесата

Re: Спах с братовчеа си.Бременна ли съм ?

Цитирай Първоначално написано от милена1986
    Ми преди 2 дена дойде братовчед ми...ходихме на плаж, разхождахме се и вечерта когато той си лягаше много се възбудих като го видях гол по слипове.Свалих му гащите и започнах да му духам.На него явно му хареса и после ме наеба.Лошото е че се изпразни в мен.Сега много ме е страх да не се окажа бременна и не искам да си правя тестове.Страх ме е ? Незнам какво ме прихвана...и искам да попитам вярно ли е че когато детето е от роднини се ражда с дефекти...
    Вероятността ако в рода имате генетични заболявания се увелива за детето да има съответно наследстевно заболяване.....

Ти какво си мислеше....Що за свръх примитивност е било да се отдадеш на желанието си и после да мислиш за последствията....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Цитирай Първоначално написано от милена1986
    Незнам какво ме прихвана...и искам да попитам вярно ли е че когато детето е от роднини се ражда с дефекти...
    Разбира се

Цитирай Първоначално написано от buba01
    olele mili4ka testtttttttt
    Противозачатъчни

пп:
    като си играеш с пишката на момче така ще стане...
    Клик ми (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си