- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите?
според мен просто те пробва дали ще се съгласиш и ще искаш друго момиче.повечето момичета не биха си делили гаджетата с друга.внимавай като се съгласиш да не я разочароваш,ако е така както аз си мисля
Давай, приятелко, веднъж се живее...Първоначално написано от Beil
Предполагам, че така се става лесбийка.![]()
Брат ,ако искаш да ти е сериозна връзката,на твое място не бих се захванал с това момиче което си сега,поради простата причина ,че иска да те дялка с друга.Но ако е за кефа(не е сер. връзката),давай.Много рядко някое момиче би се съгласило,камоли предложилоПървоначално написано от Beil
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Всеки човек има определено мислене за едни тройката е недопустима за други това е нещо,което с удоволствие биха направили.Не може да се съди за сериозността на една връзка по това,понякога дори когато е по-дълга връзката някои използват тройката за да направят нещо различно,да разнообразят нещата.В крайна сметка щом момичето е съгласно и не и пречи това ,че ще спиш с друга направи го,след това нещата могат да се променят коренно,но може това да си остане и само един хубав общ спомен![]()
What is the different between the genius and stupidity?Genius has limits!