.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Първият път,вашето мнение :)

Значи искам да чуя мнението ви! Имам един приятел, с който сме много близки и мислим да го направим.Въпросът е там, че нито ходя с него нито нищо,просто сме много добри приятели, а и на двамата ще ни е за първи път.Той много иска, но аз се колебая.Та как мислите да го направя ли според вас?
    И ако може някой да ми разкаже как е било при него първия път.
    Благодатя предварително!!!

Град
    В тъмното!
    Щом се колебаеш недей !
    А на колко сте години ако не е таина?
    "И ако може някой да ми разкаже как е било при него първия път" - ами с момиче (момче) което обичаш мисля, че трябва да ти е 1вия път и трябва сам/а да го усетиш (желанието)
    All under heaven........

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Аз си мисля, че ако го направиш с него и както сама каза нямаш чувства към него, а сте си просто добри приятели, след акта вероятно приятелството ви или ще прерасне в нещо повече или ще рухне.

Относно въпроса щом се колебаеш значи не си сигурна и готова и по добре си помисли хубаво, дори бих те посъветвал да не го правиш.
    Помисли си също и няма ли да е добре първия ти път да е с човек към когото имаш чувства,когото обичаш и той да бъде специален ??

По добре ще бъде ако го направиш с любов

Супер фен Аватара на galu6a
    Това е голяма крачка трябва да си уверена ,че го искаш ,а не само от любопинство и трябва да абичаш човека до себе си.Помисли си мн добре ти решаваш
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    In the middle of Nowhere
    Ми не искам да прозвучи грубо,но щом питаш нас дали да го направиш или не-не го прави!Ако беше сиурна нямаше да пускаш тема а щеше да действаш по въпроса
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от BeHappYs
    Щом се колебаеш недей !
    А на колко сте години ако не е таина?
    "И ако може някой да ми разкаже как е било при него първия път" - ами с момиче (момче) което обичаш мисля, че трябва да ти е 1вия път и трябва сам/а да го усетиш (желанието)
    +1 po-dobre purviq put da go napravi6 s nqkoi koito obi4a6 ;] ina4e nqma da izpita6 cqloto udovolstvie ot sexa

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Град
    Hate City Sofia.
    Цитирай Първоначално написано от anonimnaa
    По добре ще бъде ако го направиш с любов
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Tova e golqma prostotiq.Vse nqkoy 6te go napravi s 4uvstva i drugiq ostava preeban. Plus tva 6te si razvalite priqtelstvoto.Iiii!!!!!! nay-vajnoto koeto e,4e devstvenostta ne si q dava6 prosto taka na nqkoy dobyr priqtel.

Първия път е важен за едно момиче и едва ли ще искаш да го помниш че си го направила с най добрия ти приятел,от колкото с човека които си обичала истински ии си го поискала от вътре а не няки да те накара!Ако питаш мен по добре не го прави има си време за всичко!
    IskaM v IbizZza

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    при мене беше с нещо като приятел първия път и със сигурност после не ни се задълбочиха отношенията,защото изобщо не беше мил.ако изпитваш чувства към него го направи ама приятелския секс....не ми звучи добре.100% ще ви се променят после отношенията дали към добро или към лошо...променят се

Значи аз съм на 16 почти 17 :P ,а той е на 17.Може да се каже,че имам малко повече от приятелски чувста към него и мисля, че е подходящ,но тъи или иначе колкото съм чела във форумите първия път не е мн хубаво...Но той иначе е мн нежен...Емм мисля, че съм объркана,защото искам, а мисля че не трябва...
    Между другото с него и преди това сме имали нещо повече от приятелски отношемие, но това беше одавна и след това нещо стана и по едно време дори не исках да го виждам,сега пак сме мн добри приятели...

Град
    Sофiiя City xD
    мацкаа....луда раота...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Първия път е нещо което ще помниш цял живот.Замисли се дали искаш да го запомниш по този начин и тогава вземи решение сама.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Първия път е нещо което ще помниш цял живот.Замисли се дали искаш да го запомниш по този начин и тогава вземи решение сама.
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

Като цяло сексът между приятели не е много добър вариант, но поне да не ви е за пръв път, за да можете да харесате секса, защото как да ти кажа...с това чудене, колебанията ти какво чувстваш към него и самото притеснение и болка от първия път ще си докараш не много хубаво преживяване. А ако той наистина има само приятелски чувства към теб, ще страдаш, че не можеш да го имаш....Абе хубаво си помисли и успех

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Blooms
    Като цяло сексът между приятели не е много добър вариант, но поне да не ви е за пръв път, за да можете да харесате секса, защото как да ти кажа...с това чудене, колебанията ти какво чувстваш към него и самото притеснение и болка от първия път ще си докараш не много хубаво преживяване. А ако той наистина има само приятелски чувства към теб, ще страдаш, че не можеш да го имаш....Абе хубаво си помисли и успех
    точно

Хайде ако следваме тая логика -Какво?! Да си се почукваме на приятелски начела ... Ако искаш първия път да е нещо специално по-добре изчакай и го направи с човек КОЙТО ОБИЧАШ и те привлича,а не ти е само приятел.Не мисли,че по този начин си правите ,,приятелска услуга'',след това отношенията ви могат много да се променят...И както казаха и другите преди мен щом се колебаеш значи не си готова за тази стъпка
    What is the different between the genius and stupidity?Genius has limits!

Едва ли ние можем да решим вместо теб. Отговорноста е твоя. Не питай нас а сама си реши

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    кви са тия филми "направи го с човека с когото обичаш дрън дрън.."тя още толкос мн хора ще има да обича кат иска да го направи ,ноо..ти казваш че имаш някви чувства които са малко повече от приятелски и ако той не ги изпитва и накрая ще останеш преебана във всеки един смисъл

Cruel Intentions

НЕ го прави с най-добрия си приятел!

Цитирай Първоначално написано от mirmark
    Едва ли ние можем да решим вместо теб. Отговорноста е твоя. Не питай нас а сама си реши
    1+

вижте са кви сте cockblocker-и братче . ебе и се на момичето интересно и е, да се ебе... после ше има от приятел на познат, до къв ще да е там.... добре че ги има такиа момиченца да радват загорляците

Цитирай Първоначално написано от mirmark
    Дам
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си