.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    LyDo_VliuBeNAaAaAa
    Guest

Целувките...дали са се променили?

dneska govorihme s priqtelq mi che kato me celuva ne se vazbujdal tolkova mnogo kato predi.. kaza mi che purvite celuvki napravo go poburkvali puk sq veche sme zaedno ot godina i polovina i mi kaza che bil sviknal i che pochti nishto ne useshtal..kato me celuva ...tova normalno li e ?
    ako shte mi kazvate che sam mu omruznala i che liubovta si otiva i che ne me obicha veche NE E TAKA taka che spestete si tozi izlishen komentar i samo mi otgovorete pri vas taka li e ?

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!

Голям фен Аватара на 50cent
    ne ama prosto ve4e mu e ednoobrazno

Мега фен Аватара на koalka
    Можете да опитате да разнообразите, да се целувате по-често, по-страстно, да се възбуждате и така.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    za6to ne zemete da si raznoobrazite malko vruzkata... kato cqlo imam predvit... amm mislq 4e e normalno s vremeto celuvkite da ne go vazbujdat tolkova i da svikne s tqh..prosto trupkata se gubi,ina4e lqbovta pak si q ima no ne moje6 da mu pomogne6... osven ako ne opitate drug na4in na celuvane znam li!!! no tova e normalno spx
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Ако само целувките ти са спрели да го възбуждат мисля, че нямате проблем.Чак когато почнеш ти да не го възбуждаш, тогава може да почнеш да се притесняваш. А сега пробвай да го челуваш малко по-надолу и като видиш реакцията му го питай пак дали не го възбуждат целувките ти. Съмнява ме да ти отговори отрицателно. Вкарайте малко разнобразие във връзката си, за да не се съсипе. Еднообразието убива.

Да, т04н0 какт0 каза monityY - тръпката ве4е се губи....Н0 няма п0в0д да се притесняваш, се пак сте заедн0 0т д0ста време, н0рмалн0 е....Какт0 те п0съветваха и другите - вкарайте малк0 разн00бразие....Вие си знаете как...Ти г0 п0знаваш и знаеш к0е г0 възбужда....Абе ReLaX....TaKe It EaSy

В интерес на истината във въпроса ти се съдържа голяма част от отговора ти. Щом те обича, значи няма проблем, има хиляди други начини, по които можеш да го възбудиш. Нормално е, поне според мен и до толкова, до колкото успявам да разбера каква е ситуацията ви, нормално е вече и двамата да сте си свикнали на целувките и това да е нещо като рутина и да не ви възбужда. Според мен, но пак повтарям, до толкова, до колкото разбирам от написаното в темата ситуацията, всичко е нормално.
    SY

Фен
    Град
    sofia
    Az moga da ti kaja slednoto:s moq priqtel sme ot dve godini zaedno...s celuvkite se svikva da,no ima edni opredeleni celuvki,koito sa po-razlichni,po-strastni i produljitelni.Pri nas tezi celuvki sa vuzbujdashtite i opredeleno te ne omruzvat lesno.A po temata moga da ti predloja neshto mn netradicionno i donqkude glupavo,no pri men naprimer(vupreki,che sum momiche)celuvkite sled golqm skandal ili sled karane adski mnogo me vazbujdat,vinagi sa mn,mn sladki sled kato sme se karali,vikali edva li ne i iskam silno da go pregurna i da go celuna i celuvkata sled kavga vinagi mi e strashno sladka i vuzbyjdashta
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Мммне, нямаме такъв пробем. Аз като цяло мразя лигави целувки. Обичам само от ония нежничките дето едва си докосвате устните или да издишам топъл въздух върху устните му и да го дразня. Тъй че тръпката си остава.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Ima takova ne6to kogato ste dulgo zaedno moge da probva6 drugiq put da go celuva6 po drug na4in da napravi6 ne6to po-razli4no

Град
    nqkade tam
    6tom kat standarta mu e omraznal mu brakni do slivicite s ezik i 6e vidi6 kak 6a sa nakefi
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    6tom kat standarta mu e omraznal mu brakni do slivicite s ezik i 6e vidi6 kak 6a sa nakefi
    Определено е яко, ама тея който нямат сливици ами празно гърло ко да кажат...не могат да усетят това удоволствие

А по темата, пробвай нещо ново...има ли желание се ще ти дойде нещо на акъла и ще видиш как ще му се смени становището

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си