.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: целулит

целулит

Здравейте моля ви за съвет.Преди около 4 месеца имах страхотни крака и ръце,и корем,но сега кореме и ръцете ми са отпуснати а краката пълни с целулит - моля помогнете да си стегна корема и да премахна целулита от краката си - тва е най-важното а ръцете не са ми толкоз зле.btw на 13 съм и отписвам варианта да ходя на фитнес - моля помогнете/на 13 съм 40 кг 157см ако това е от значение/ помооощ помогнете

goodbye celulite на nivea

Цитирай Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
    goodbye celulite на nivea
    а ако може и да казвате ориентировъчни цени ще съм ви мн мн благодарна [-o< [-o< [-o<

около 13 лева е

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    e az sum na 14 i sum 158/52 .. i ne se namiram za debela a pa za tebe nz... omg.. pove4ko koremni 6tom ima6 korem i qko fitnes i ograni4avane v qdeneto
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

но това е в метро...зна4и ина4е около 15 да го кажем

аха ще го потърся,но все пак продължавам да приемам идеи които ще са миот полза

Град
    entre el mar y una estrella...
    http://dieti.rozali.com/fitnes-polezno/p181.html виж тук, има няколко упражнения, които се надявам да са ти от полза и дано имат ефект успехчета
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    За да свалиш корема диета+ кардио/тичане,скчане на въже/ За да оформиш коремните мускули коремни преси.Обръча също помага за коремчето.Около 30-40мкин се върти дневно.Целулита повече вода, тичането ще помогне много.А ако питаш нещо за мазане мога да ти препоръчам Дева Слим ефект.За мен върши чудеса.Но може да се справиш и без него само с утайка от кафе и масажи с мед,макар да се изисква постоянство
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest
    Toq Deva Slim Efect kolko struva? Az polzvam Deva anti celilit i de da znam... ne6to ne pomaga mnogo... ama i az ne sym mnogo redovna s mazaneto...

на 13 съм 40 кг 157см
    Ся кажи,че си дебела.И изобщо не отписвай фитнеса...на тебе не ти тряа да отслабваш,а да стегнеш тичане,фитнес,плуване или някъв дпр спорт...

Цитирай Първоначално написано от Madness
    на 13 съм 40 кг 157см
    .И изобщо не отписвай фитнеса...на тебе не ти тряа да отслабваш,а да стегнеш тичане,фитнес,плуване или някъв дпр спорт...
    fitnes mu e maikata...mazilata nqq da pomognat

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Toq Deva Slim Efect kolko struva? Az polzvam Deva anti celilit i de da znam... ne6to ne pomaga mnogo... ama i az ne sym mnogo redovna s mazaneto...
    ми около 6лв. то е по-силно от това за целулита и освен че е срещу целулит е и стягащо кремчето.Но трябва да го мажеш сутрин и вечер.. или поне веднъж дневно

Защо не искаш да ходиш на фитнес ? Срами ли те е , какво ? Фитнеса е най-доброто решение - и за стягане,и за отслабване,и за целулит ...
    Ако не фитнес,то тогава намери някой по-подходящ спорт.Аз не вярвам тия мазила нещо да помогнат. Но както си решиш ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Хора, целулит и наднормено тегло са съвсем различни работи, които нямат почти нищо общо! За целулита съм чувала, че помага масаж от специалист, в съчетание с разни мазала + хранителна диета!Обаче всичко е доста индивидуално, тъй като причините за поява на целулита са различни при различните хора. Фитнесът не премахва целулита!!!

До авторката: Абе момиченце, ти сигурна ли си, че имаш целулит?!Се пак си на 13 години
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    До авторката: Абе момиченце, ти сигурна ли си, че имаш целулит?!Се пак си на 13 години
    МОже може.Братовчедка ми дето е на 10 пак има.При някои хора си е въпрос на ген,а и ако яде нон стоп сладки неща,мазнички,газирано,вод застоял начин на живот.. нищо чудно д аима целулит

хора много сори че се намесвам в темата ама нещо тука не ми е ясно.значи в тоя шоколад своге дет е 40гр колко калории има.щот пише информация за 100гр-520 калории.а то така се падат мн малко калории а не ми се верва.плс отговорете на тъпия ми въпрос [-o<
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    хора много сори че се намесвам в темата ама нещо тука не ми е ясно.значи в тоя шоколад своге дет е 40гр колко калории има.щот пише информация за 100гр-520 калории.а то така се падат мн малко калории а не ми се верва.плс отговорете на тъпия ми въпрос [-o<
    Ами, смятай - 208 калории има в 40гр. в такъв случай.

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Ами, смятай - 208 калории има в 40гр. в такъв случай.
    е това е супер.на шоко диета съм за това питам.мерси много
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си