.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Въпрос!

lqlqllqlq`
    Guest

Въпрос!

Значи знам,че тази течност която се отделя от пениса преди да свърши момчето не е толкова опасна че да се забременее от нея,но все пак винаги има малка вероятност да стане такова нещо.Та дали е възможно да стане някаква беля,ако момиче пие противозачатъчни от скоро(ест. предписани от лекаp) и прави секс без презерватив,а момчето свърши отвън?Би ли трябвало да съществува притеснения от тази течност?

Супер фен
    Град
    sofiq
    spokoino ne si bremenna i belq NE e stanala

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Фен
    Град
    sofia
    Estestveno,che ne nali sam/a tvurdish,che si se informiral/a po tezi temi sledovatelno zashto pitash takiva glupavi neshta.Nqma znachenie,ta za da ti otgovorq na vuprosa-ne,ne moje i nqma nikakva veroqtnost da zabremenee/sh sled kato sa vzeti vsichki neobhodimi merski...Budi spokoina/en
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Няма причина за притеснение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си