.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: menzis

menzis

izvinete za tapite vapros4eta , no iskam da vi popitam kato menzisat vi te4e ose6tate li go i po kolko prevrazki izpolzvate na den (v parvite nqkolko dni kogato vi e po silno po kolko i v poslednite kogato vi e po slabo???pls kajete [-o< [-o< [-o<

i ne me lajete 6tot mi bqha kazali 4e na den izpolzvali po 8 prevrazki i t.n [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Ти не можеш ли да зададеш всичките си въпроси в една тема или се бориш за мнения? И какво те интерисува кой какво използва и в какви количества?

e interesno mi e ot skoro imam cikal i dnes sam pusnala 1 teme kvo pak???ae ne dei sa nervi macka a kaji vse pak kato mi kaje6 6te mi pomogne6 i ti kato iska6 pitai me i 6te ti kaja pls aide [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Сменям ги през 4 часа...сама си изчисли!

Град
    iN y0ur nighTmaRes..
    nachi verno she e dobre da puskash po edna tema i da si pitash tam .. po vyprosa kolkot ti teche tolkos izpolzvash az v pyrvite dni mi teche mnogo i si q smenqm na okolo 3 chasa nqkyde ama v poslednite sutrin obed i vecher . .ama zavisi kak ti teche po kolko ti teche i takia rayti to si e individualno ddz i az
    Baby Baby,
    When we first met, I'd never felt something so strong..
    You were like my lover and my best friend..
    All wrapped in one with a ribbon on it ^
    ~{*I miSs y0u, bAby*}~

a v poslednite dni po kolko prevrazki polzva6?

aha aha ti kaza

Пак по толкова! Не си ли чувала,че превръзките се сменят на 4 часа,че е хубаво да се измиеш при всяка смяна...

da 4uvala sam spokoino az si q smenqm na 4 4asa no samo pitam lubopitno mi e za drugite 6to ne6to protiv???

Да,имам! Само пълниш форума с глупави теми и освен това се заяждаш с хората и ме дразниш по този начин? Още ще флуудиш ли ?

pro4eti v na4aloto 4e ti parva se zaqde a az ti napisah da se zdobrim i togava govori koi se zaqjda \/

e izvinqvai haide ve4e da ne se zaqjdame(prosto predmenstrualniqt sindrom me e hvanal i sam nervna , no ve4e i da sam nervna nqma da se karam s teb i ti nqma nali naistina izvinqvai izvinih se i na momi4eto koeto pita dali kato si na planina e normalno da izpolzva6 po 4 prevrazki izvinqvaiiiiii [-o< [-o< [-o< priqto li e izvinenieto??? pls priemi nqma da se povtarq

aide de pi6i prosti miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

e drugi mneniq po moq vapros

paps
    Guest
    m na4i obob6tevam ot po-gore napisanoto :
    pri vseki e razli4no, no po princip e zadaljitelno da smenq6 prevrazkata na vseki 3-4 4asa

e znam 4e pri vseki e razli4ni no pri ted paps kak e????

a ako ti paps nqma da kaje6 togava nqkoi drug???

Честно много си зле.
    Ти приятелки или майка нямаш ли си, че с тях да си споделяш по колко ви тече?!

imam si no prosto takava tema pisah i ne az sam zle a ti i to mnogo pove4e ot men si zle

molq zaklu4ete tazi tema za6toto vmesto da mi otgovarqt pove4eto se podigravat- * * *

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    2 точка от правилника! В темата мненията ти нарушават 6 точка от правилника, а ти системно нарушаваш и 7 точка от правилника!
    Темата ще бъде заключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си