.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

С косми или не?!?

Така искам да попитам момичетата,бихте ли не тръгнали с едно момче просто защото не се обезкосмява?!?е става вьпрос за краката.....другите части са задължителни :П. Аз лично се обезкосмявам .....но пък на баща ми партниора ми е идол и тои не го прави.....Има ужасно красива жена и може да има всички други.....а пьк си хои с косми по краката човека....... така че започвам да се обеждавам че няма смисьл да хоа вече на коли маски
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Брато извинявай майна , но момчета/мъже да се обезкосмяват т'ва си е майна педалска история..... аз не си бръсна краката....не съм имал проблем заради тях....напротив да видиш един космат крак си е знак на мъжественост по темата съм говорил с приятели момичета и момчета и те са на това мнение....прай си изводи

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Махаш ги заради самия себе си, ако така се чувстваш по-добре и обратното - не ти пречат, не ги махаш. Това не ми е критерий дали ще тръгна с някой или не, има далеч по-важни неща.

dam... suglasen sum.........nea se zanimavam gi maham ve4e

em ba6ta ti e po vyzrasten i ako si mahne kosmite ot krakata moje bi jenkite nqa go vyzpriemat.spomqm si minaloto lqto svako mi si obrysna krakata mama i lelq mn mu se smqha....pyk ina4e po qko e bez kosmi na krakato ama pi4 prei go za sebe si kakto kazaha po gore.ako ti e po qko bez kosmi ili obratnoto .da ne ti puka ...to momi4etata nqa trygnat s tebe samo 6toto nqa6 kosmi ili pyk ima6...tfa ne e kriterii ima kyde kyde po vajni ne6ta!

im back for my crown... bitches$ss bow down

еми моя не си ги маха... е ако си ги махаше сиг щеше да е някфо такова яко .. ддз все ми е едно... а и не си ги махаш заради другите а заради себе си както каза mid_get

Guest
    predpo4itam gadjeto mi da nqma kosmi

За мен обезкосмяването е чисто женска процедура и честно казано не харесвам много момчета с гладки крака.Но пък има и такива,които не понасят окосмени мъже ... Въпрос на вкус.Реши си сам как ти е по-комфортно - окосмен или не.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Мойто момче не се обезкосмява.На него така му харесва,а на мен не ми пречи.Обезкосмяването е за жените.Важното е по мен да няма едно косъмче,а пък за момчетата за мен няма значение
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

не оби4ам мом4ета без косми

`Бихте ли не тръгнали`
    Ми не ми прави впечатление...вече свикнах повече от 1/2 от момчетата да са с по-гладки крака от мойте
    Се ми е тая...Ама ако са прекалено много и са черни,да ги маха по-добре...

lol ... mom4eta koito se obezkosmqvat e gadno.... pedali

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

някои ходят и с 4орапогащници =D>

много мразя мъже/момчета с обръснати крака...а за мнението на останалите жени по въпроса - мисля, че с напредването на възрастта (от 12 до към 20) все повече от тях идват на мойто мнение..
    мъж с обръснати крака ми е като жена културистка - отвратително

Цитирай Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
    am...az ne mislq pak 4e sa pedali .....si4ko e ot higieni4na gledna to4ka.az predpo4itam da sa obezkosmeni.ti pak si predstavi gadjeto ti da si digne racete i pod mi6nicite mu da ima 10 sm kosmi,koito strar4at.na men bi mi stanalo adki gnusno

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Цитирай Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
    am...az ne mislq pak 4e sa pedali .....si4ko e ot higieni4na gledna to4ka.az predpo4itam da sa obezkosmeni.ti pak si predstavi gadjeto ti da si digne racete i pod mi6nicite mu da ima 10 sm kosmi,koito strar4at.na men bi mi stanalo adki gnusno
    И кое му е не хигиеничното на окосмените крака ?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ae na men ne mi e priqtno......

mi predpo4itam mom4eta/maje bez kosmi!!!ako moqito gadje ima 6te go nakaram da si gi maxne.neka da se poddarjat i mom4etata a ne da sa nqkvi kosmati neka i na nas da ni e glati4ko de mnogo e gadno s kosmi gnysno e nqkak si be xora
    Bibliotekata razpolaga s vsi4ki stari broeve na spisaniqta osven s onzi koiti ti trqbva

Повече от фен
    men me kefqt mom4eta s obezkosmeni kra4eta i v nikakav slu4ai ne e geisko,no i da ima kosmi i e gotin nqma da mu pravq problem

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    еми аз не тръгвам с момчета от заради тва че си бръснат или не си бръснат краката, но е много по естетичо да се обескосмяваш (поне за мен), не че проявявам претенций...
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

ааа
    Guest
    Ае ..тук повечето момичета са много бъгнати ....било по-естетично ..по-хигиенично момчето да са без косми по краката...дрън дрън та дрън...глупости ....и да ..обезкосмяването по краката на момчетата е педалско ..гейско ..женствено и много смешно ...ае щом не е хигиенично вземете си обръснете косите ...глупави момичета

Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    men me kefqt mom4eta s obezkosmeni kra4eta i v nikakav slu4ai ne e geisko,no i da ima kosmi i e gotin nqma da mu pravq problem
    +1
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

spored men e hubavo 4e se podarja6 no pak ne e zadaljitelno da si maha6 kosmite na krakata!vse pak trq da ima ne6to mujko v teb ne samo... na jenite im trqbvat muje a ne "metrovci" kogato 1 muj se podarja dobre kape si se redovno podarji dr 4asti ot tqlioto vaob6te ne sa problem krakata!!! no pak ako na teb ti haresva davai nqkoi momi4eta im haresva mujki brasnat krak

КОСМИ РУЛЗЗЗЗЗ!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си