.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    някъде там..

Clean&Clear за черни точки.

moje li nqkoi da mi kaje dali ima efekt da znam da si go kupuvam li izobshto ?
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

Kupyvai ima ogromen efekt
    prepora4vam i katranen sapun ot li4en opit znam 4e pomaga
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Град
    lost in darkness
    daaa,strahoten e,az pozlvah tozi: ima strahoten efect,kojata ti zasiqva,sega sam s tova tova su6to e mnogo dobro

Do you think it hurts to die ?
    Or it's hurting so much more to stay alive...

i na kakva cena e cqloto tova udovolstvie?

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Град
    lost in darkness
    ami i dvete bqha nqkade okolo 8/9 lv,ne pomnq to4no,no ne pove4e

Do you think it hurts to die ?
    Or it's hurting so much more to stay alive...

Град
    някъде там..
    Mnogo vi blagodarq shte vi se doverq dano ima efekt :P
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

и аз май ще пробвам, ако наистина премахва комедоните..

Град
    някъде там..
    az pa za gadnite cherni tochnki che neshto ne moga da se otyrva ot tqh

Цитирай Първоначално написано от I'm~peRfecT~F
    az pa za gadnite cherni tochnki che neshto ne moga da se otyrva ot tqh
    Точно за тях казах... на гадните черни точки им се вика комедони! да знаеш за друг път

Град
    някъде там..
    ne znaeh no mersi se pak

Цитирай Първоначално написано от <YoUr_AnGeL>
    daaa,strahoten e,az pozlvah tozi: ima strahoten efect,kojata ti zasiqva,sega sam s tova tova su6to e mnogo dobro
    И аз съм с тези двете - наистна съм доволна, но си трябва време де... няма от първия път да стане, но редовно ако си почистваш кожата ще стане

desssssi
    Guest

AZ PREPORU4VAM MEDITZINSKA KOZMETIKA

Moga da predloja na vsi4ki momicheta koito imat kojen problem i nai-ve4e akne da se pozovat na meditzinskata kozmetika. VQrno- skupa e, no e 100 puti po-efikasna ot ostanalite komersialni marki. Az preporu4vam BIODERMA-GEL MUSSANT. Tova e izmiven gel za mazna i smesen tip koja- sire4 kojata na teenager. Dosta isu6ava kojata, koeto i tzelta za da se vuzprepqtstva poqvata na novi pupki i da isu6i sushtestvuvashtite. Polzva se 1-2 puti dnevno osobeno prez letniq period, kogato masnata sekretziq na kojata e po-usilena. Tzenata mu e okolo 20-22 lv.

Град
    някъде там..
    Mi az dneska proverih eksfolianta struva 7.90, a pyk drugoto e 5.50 bihte li mi preporychali koe e po dobro, za da znam koe da si vzema, zashtoto se dvuumq chestno kazano

Guest
    Az pyk polzvah neshto ot roda na bile gd polzvah tonika i krem-gela sq pak polzvam tonika ama se maja s garnier pure protiv chernite tochki pri men deistva

Цитирай Първоначално написано от I'm~peRfecT~F
    Mi az dneska proverih eksfolianta struva 7.90, a pyk drugoto e 5.50 bihte li mi preporychali koe e po dobro, za da znam koe da si vzema, zashtoto se dvuumq chestno kazano

Аз ползвам и двете, защото ексфолианта е за миене на лицето (като със сапуна...), а тоника е за почистване след това.. така че мове и с двете да се подсигуриш... иначе на Garnier също е хубав ексфолианта, така че ти си решаваш, но според мен с двете ще имаш по- голям резултат

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от KiFy
    Цитирай Първоначално написано от <YoUr_AnGeL>
    И аз съм с тези двете - наистна съм доволна, но си трябва време де... няма от първия път да стане, но редовно ако си почистваш кожата ще стане
    по няколко пъти на дем ли се почивства лицето?

Ами както си си направила режима - ако сутрин и вечер си миеш лицето, ще си го миеш с ексфолианта, вместо със сапуна и ще го почивстваш с тоника след това.. аз поне един път на ден си го мия, но при всеки различно..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ползвам маска за лице на Айвън и после си слегам розова вода. Страхотен ефект. А няма по-добро от кашичка със сол(да е по-едра по възможност) и малко вода. Просто е комедонотрепач.

Не струва...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ползвам маска за лице на Айвън и после си слегам розова вода. Страхотен ефект. А няма по-добро от кашичка със сол(да е по-едра по възможност) и малко вода. Просто е комедонотрепач.
    я разясни за кашичката със сол

Аз също използвам козметиката на Clean&Clear и съм много доволна.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ~sweet_girl_th~
    Аз също използвам козметиката на Clean&Clear и съм много доволна.
    aх...днес и аз си взех това на картиката по горе.. за измиване ... дано да помага..че ми писна вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си