- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честит Рожден Ден на Child_In_Time
Честит Рожден Ден, Зори!!! Желая ти много здраве, щастие и усмивки. Бъди упорита и безкрайно търпелива, за да успееш да сбъднеш всяка своя мечта! Приятно изкарване на празника и нека през този ден, а и през всички останали, бъдеш обградена от много приятели и хора, които те обичат!![]()
Всеки днес би ти пожелал просто : '' Честит рожден ден '' . Но аз ти пожелавам карай го като на рожден ден всеки ден !Всичко най-хубаво мацка
![]()
Любовта няма граници .. :>
Еееер я кажи къде в Търговище живееш, че да мина да почерпиш![]()
Сега сериозно : Не те познавам, но много здраве и усмивки и всичко най!
Be happy,that's my secret
Първоначално написано от tuka6na
![]()
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Ееей ЧРД и от меенВсичко най-най-най ти пожелавамм, да си все така лъчезарна, усмивката да не ти слиза от лицето
Ии приятно прекарване![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Честит рожден ден да имаш щастие.
бтв чак сега разбирам, че се казваш като сестра ми.![]()
да,4естит рожден ден!Да си жива и здрава,много любов и гаджета да имаш.Да си прекараш много хубаво на рождения ден,и дано 4ислото 17 ти носи щастие през годината!Бъди истински щастлива,дано никога не познаеш разо4арованието.Да имаш много истински приятели,и 4овек до себе си.Пожелавам ти и най-хубавия подарък,който си пожелаеш!Дано вси4ки желания в този ден ти се сбъднат,и дано изживееш живота си пълноценно!
Честит рожден ден, хепи бъртдей ту ю, милионер в зелено .. и всички еекстри![]()
Chestito, jiwa i zdrawa i mnogo uspexi![]()
Everything happens for a reason..
еййй! аз трябваше да пусна темата!![]()
аз после ще й пожелая нещо в скайп![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Честит рожден ден и от мен да си жива и здрава и много успехи в живота и в любовта![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Аз видях в скайпа , но нали има някакъв проблем и не можах да ти честитя . И така Честит рожден ден Зори !!! Да си ми жива и здрава и много много щастлива и все така забавнаМного целувки ти пращам !!!
![]()
4RD na teb i 4RD na men :P
zdrave.6tastie.lubof.kusmet.....radosti i yspehi![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и успехи![]()
I told myself I won't miss you but I remember what it feels like beside you...
mersi![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Честит рожден ден, Зориииииии![]()
Желая ти ВСИЧКО нааай-хубаво.Най-вече много здраве, щастие, любов, неверочтни приятели,много късмет, пари() и всичко, за което мечтаеш да се сбъднееее
![]()
Много целувки, бонбон такъв![]()
![]()
![]()
Ти също получаваш близалка![]()
:P![]()
What you give is what you get!