.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    mi az
    Guest

Как да опитомим дивото?

em poneje ima tema "divoto ili pitomnoto" sega pitam kak da opitomim divoto?vie kak go pravite?kak podhojdate kakvo pravite?i kakvo razbirate pod "Divo" ?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Ааа, дивото трябва да си диво, опитомиш ли го, става питомно(б*си прозрението,нали) и вече не е интересно

Град
    Непостоянно
    gepi6 go s laso i kat go vurje6 za nekoe durvo ela vij ko staa
    .!.

Фен
    Град
    sofia
    Sujalqvam,no ne rzbiram vuprosa ti pitash konkretno za nqkoe momche/momiche,koeto e mn razkreposteno,svobodolubivo,neposlushno i ti iskash da go "opitomish"ili pitash poprincip,zashtoto ako e poprincip sum suglasna s purviq post,che si mnogo tup
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    С бой.
    - Всички авто-части на едно място!

Всеки влюбен и леко загубен става лесно питомен хах Иначе и с много мрънкане и забрани става, ама за мен тва не е начина ...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    Русе
    дивото се опитомява много лесно...мене така ме опитоми първата любов...бях пълно олигофренче като малък...но и да бях олигофрен ТЯ ме харесваше...разбира се и аз много я харесвах но я беше малко срам да ходи с мене по улиците и по кафетата...като 12-13г. ни беше страх да се целунем и..бяхме един път в едно кафе и си лафихме там...разбира се олигофрен като мен трудно се спира...бях с чаша капучино и една сламка и реших да почна да си я връткам наляво надясно и..точно тогава сервитьорката минаваше и айде на ебавката...сложих си сламката (под панталона) и я гледах влюбено (а сламката като е под дънките изглеждаше че ми се е надървил )оная веднага се уплаши и избяга..бившата ми каза...недей така да правиш заради мен...ако продължаваш така повече няма да излизам с теб...пускахме си езици в кафето и ми каза...ако искаш още се промени...и за отрицателно време се промених...в даскало не бях клоуна на даскалото...абе накратко вече не бях 12-13г. олигофренясало лапе...ако не беше ТЯ сега сигурно щях да съм...един бог знае какво

и ето ти пример за да опитомиш дивото...
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Цитирай Първоначално написано от DeePurple
    Ааа, дивото трябва да си диво, опитомиш ли го, става питомно(б*си прозрението,нали) и вече не е интересно
    Май е така...

Град
    Over the hills and far away
    еее кви са тия мераци да опитомиш дивото така ще му развалиш имиджът \/ дивото си остава диво дори да положиш усилия за опитомяване. А ако диво се държи като питомно от успокоилите се хормони е ...

за кво ти е го опитомяваш по добре си фани питомно и няма да си създаваш проблеми...

Град
    in ur dreams
    С мерак, любов и ултиматоми се опитомява . Аз моя го опитомих, ама мен до сега никой не е успявал да укроти

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от DeePurple
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Guest

Re: Как да опитомим дивото?

Цитирай Първоначално написано от mi az
    em poneje ima tema "divoto ili pitomnoto" sega pitam kak da opitomim divoto?vie kak go pravite?kak podhojdate kakvo pravite?i kakvo razbirate pod "Divo" ?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    а защо ти е да го правиш?

Град
    на плажа =)
    Eee така не може. Ако искаш питомно такова се фани ама не обезчестявай дивото !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си