- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Emi penis4eto mi e 16 sm a az sym na 15 godini ..
Molq vi kajete mi dali e problem...Ne mi li e tvyrde malyk![]()
Ми ти кво искаш бе 30сантиметра и да гъделичкаш белите дробове на момичето...а и не е толкова важен размера..важно е как го ползваш и дали изобщо можеш![]()
stava we stava 16 biva tva e normalno kvo az imam priqtel na 14 i mu e gore dolu 13 - 14 moje i po maluk da e ama momi4etata pak si go haresvat
Добре ти е какво искаш пове4е!Първоначално написано от menta_loverka
атака куме и аз така фикамПървоначално написано от Golfadjiq
![]()
а НЕ БЕПървоначално написано от LuD*FeN
от 14 см нагоре е ок...Ако е по малко тогава е проблем...
и мисля,ЧЕ нормалният размер е 16-18см...нагоре веЧе е стра6но![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
hahahahahahaha ne go pla6i taka de pi6kata razste do 24 ili 25 godini mislq
до 21 мисля,но зависи от индивида,гените....Първоначално написано от 50cent
![]()
И 15 см не е малко...да не говорим,Че влагали6теот е само 8 см..уЧихме го преди по биология..Естесвено то се променя..но ти трябват минимум 8 см...
Голям размер на картинката! /machoka/
prav si to e 8 ama sq kut porasnah 4estno da ti kaja pove4e mi se izka da mi e golqm makar 4e mi e prekaleno golqm toest dostatu4en mi e ama kat bqh maluk i kato mi be6e tam muni4ak bqh 4uv po discovery 4e e samo 8 i se ote6avah s tova ama psle kato go napravih nqkolko tuti i kato razbrah 4e ako ti e po golqm dostavq6 po golqmo odovolstvie na momi4eto i na sebe si mi se iska da mi e golqm pone 20 da mi e ama ne mi e nujno de
ammmmm da biva normalno e ama az sum na 14 i mi e 16 i polovina karai vse edno 14 ili 16 2 santa nqma razlika 6tot ti puk moje da go pravi6 po dobre ot men i da i haresva na momi4eto pove4e
Malak ti e trqq se odreje...![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Abe kak da ne se ebavam gledai kfa glupaa tema fali li se tap li e prost li e da goreje ebal sam go...![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...