- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- tyrsq si fr-ka :P :)
xa malko glupavi4ko ama ne e zle da proame xaxax ako ima momi4e ot bs i okolnosta koqto da ne gleda v joba a da gleda haraktera ot 14-18 neka da pi6at ili da me vidat na www.flirt4e.com/rosko ili http://www.r3play.aha.bg/4akam vii
![]()
TOVA NE E SAIT ZA ZAPOZNANSTVA! btw sry 4e sum ot sf,ina4e sum takava kakvato tursi6![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
да ама на 14
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Za6to na nego mu davat da puska takava tema a v4era moita 4e sam vidql lunata i sam se upla6il q zaklu4iha![]()
![]()
![]()
nqma spravedlivost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ЕПА ЗА ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАШ И ДА ТА МИСЛЯТ ОРАТА ЗА СТРАХЛИВЕЦПървоначално написано от bloodranger
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
а па такива хубави теми имаше навремето когато все още бях гостПървоначално написано от bloodranger
и сичките ги заключваха и оставаха некви дето са хиляда пъти по тъпи... имаше една с козичката на село
![]()
Първоначално написано от bloodranger
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Тъй като виждам ,че има интерес към флиртове разни дали неможе да се направи нещо такова тук в което да се пускат темички за запознанства интересно ще бъде според мен!
както казахте има саитове за запознанства за тази цел!