- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Иска ли ви се ....
.... да напавите тройкаС две момичета или с две момчета Вие си решете
![]()
na men mi se iska ama na moq ... ne mu se ...
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Еми направиго без него и без да разбереПървоначално написано от 136179
![]()
![]()
vruzkata i 4uvstvata sa po silni ot jelanieto [pri6tqvkata] i zatova 6te iz4akam po - podhodq6t moment![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Нямаше ли такава тема наскоро?! Що не ги намирате тея теми, а само правите нови и се задръства форума от едно и също!
Та все пак... с 2 момчета не бих, но с още едно момиче мисля, че бих се съгласила.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
na jenskite im se iska poweche s 2ma muje otkolkoto na mujete s 2 jeni;)
е то лошо няма да ми се иска ама бих ли го направила това е проблема![]()
po princip bih, v momenta kato sum s priqtelkata mi - ne
s priqtelkata mi
- az, mom4e i tq - ne stava 6tot 6e mi ide da go ubiq prez cqloto vreme
- az, momi4e i tq - pak ne stava 6tot momi4eto nqma da ima kvo da pravi
bez priqtelkata mi (pri polojenie 4e ne hoda s neq i ne q obi4am)
- az i 2 momi4eta - idealno
- az, mom4e i momi4e - pak stava, prosto 6te se radvam kak q kurtime
ЦЕНЗУРА!
Moderated by krem4et0
т.2 от Правилата на форума!
Голяма егоистка съм, което си е мое, мое си е . Никви тройки![]()
po temata.. nqmam ni6ty protiv 3kite ako sa s pravilnite xora
a po izcepkata na "boiko borisov" mislq pyrvo 4e si pridava6 malko poe4e vajnost i.. abe izsilva6 se.. tq ne e ubila 4ovek popita momi4eto dali bi izneverilo baxtiiii![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
a s edno momi4e i edno mom4e ne moje li?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първоначално написано от sladursko_tigar4e
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Em,nqma da sum az prosto ako ne se izkajaShto se otnasq do men e,che po-priemlivata troika e s dve momicheta i edno momche,no i pri men problema e,che ne bih go napravila zaradi tova,che ne bih delila,koeto i da e momche v koeto i da e otnoshenie s nqkoq druga ako sum seriozna vuv vruzkata
A otnosno temata i kofti komentarite-temata e za tova-da se izkajat jelaniqta na horata i ne e nujno nqkoq da e kurva,zashtoto prosto kazva glednata si tochka
![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
Кратко и ясно НЕ![]()
3-ти в моето легло е било и ще бъде само котката на гаджето ми. Отвреме на време и морското свинче ни е правло компания. Има си той цяла менажерия. Не ми трябват други хор да ми се мотаят из ръцете и краката. Той ми стига напълно, а и аз на него![]()
Ami men mn me blazni ideiata za men i dve mom4eta dori ednoto da e gadjeto mi no mai 6te si ostane samo fantazia za6toto toi ne priema ideiata puk i men malko me e strah.Ina4e az s drygo momi4e i mom4e nikoga ne bih go napravila.![]()
Тва като предложение ли да го приемамеПървоначално написано от seksi_kote_f
![]()
za pryv pyt chuvam na momche da ne mu se iska![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Не съм искала, не искам и няма да поискам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не искам. Обичам човека да си е САМО МОЙ
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Аз бих искала с две момчета ще е нещо екстремно , но и малко ме е страх![]()