.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Град
    in the heart of the city
    Не ,не ми се иска.

I ROCK!!!!!

Град
    в мечтите ти
    Да иска ми се, аз и две момчета.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Пробвах веднъж само колкото да се уверя, че това не е моят тип ”забавление”. Ако двама не са си достатъчни в леглото, не бива да се озовават в него голи.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

"na men mi se iska ama na moq ... ne mu se ..."
    gre6i6 na tvoq mu se iska no ?-sa e 4e ne mu se iska ti da pris1stva6 tam:}}

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Megi_{P}
    "na men mi se iska ama na moq ... ne mu se ..."
    gre6i6 na tvoq mu se iska no ?-sa e 4e ne mu se iska ti da pris1stva6 tam:}}
    Аууууу, удар под кръста.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

hah ne e udar pod kr1sta tova si e samata istina vsqko mom4e si me4tae za 3-ka ?-sa e 4e ne iska priqtekata mu da e tam osobenno ako 3-kata se s1stoi ot nego i o6te edno mom4e nali znaete m1jete moeto si e moe 4ujdoto e ob6to

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Megi_{P}
    hah ne e udar pod kr1sta tova si e samata istina vsqko mom4e si me4tae za 3-ka ?-sa e 4e ne iska priqtekata mu da e tam osobenno ako 3-kata se s1stoi ot nego i o6te edno mom4e nali znaete m1jete moeto si e moe 4ujdoto e ob6to
    Не всяко, айде моля ти се. Попадала съм на ревнивци, които не биха искали и с жена да ме делят. Да не говорим, че един ми каза, че или ще спря да се целувам с една приятелка или късаме

est e 4e taka 6te ti kaje ti kakvo o4akva6 popitai ako ima6 blizki priqteli mom4eta za tova nqma mom4e koeto da ne iska troika

Град
    LuNaTa
    az lichno ne iskam..pone dokato sam s moito pate...no i predi sam go kazvala..za men legloto e za dvama treti e izlishen !
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си