69 не е лоша,и 66 става
Тази, при която жената е легнала по корем, а мъжът е върху нея също по корем. Не знам как е официалното й име![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Obojavam ia taia pozaПървоначално написано от valantain_love
! V edna Kama Sutra ia biah namerila pod imeto "pritiskane na slona"
![]()
еми "ездач" - момчето отдолу, а момичето е върху него..
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Аз пък като "Съюзът на слона"Първоначално написано от slun4ice
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Mai niakude v neta ia pi6e6e taka ama az v edna kniga ia pro4etoh po drygia na4in.Abe vajnoto e 4e znaem kak se pravi puk imeto ne e ot takova zna4enieПървоначално написано от valantain_love
![]()
Първоначално написано от slun4ice
Тцтцтц , абе важното е яко секс да има пък ся позите са подробности.Решава се тоя проблем в "движение"![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Айде и аз да се включа. Позата е чудна... Усещам го целия върху мен, чувам дишането му...мърррр...ммм *размечтава се*Първоначално написано от slun4ice
Но почти всяка поза си има...чарЗависи от настроението, от това колко съм уморена, колко съм възбудена, дали искам да е по-грубо или по-нежно...
77 ili taka nare4enite lyji4ki mn mi dopada... i vse pak klasikata zadna za men li4no e nai-dobra![]()
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
Първоначално написано от MaGeNcEeE
![]()
![]()
май най ми допада ездачка![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
20. Положението на ралото
e tva e pozata ot satia det ste dali.nai nakraq namerih kak se kazva.V taia poza naprao izpadam v trans kato klatia ginata
“Вчера две неизвестни лица нахлули в дома на семейство Иванови. След като заключили гражданката Иванова в банята, те принудили гражданина Иванов да изпие с тях две бутилки водка.”
мисонерска и 69 :P
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
...............
.............
ХапсолютнуПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
И на мен ми е една от любимите, аз пък съм я чувала като "съюза на слона".Първоначално написано от valantain_love
zadna i.....tva za slona det obqsnqvaha...
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!