emi az predi bqh s mozila ama mn mi tovare6e kompa i pak ne mi gi otvarq6e a sega sam s IEПървоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
ми нз. ако оше си пазиш мозилата влез през нея. ина4е я дръпни! новата версия е много лека и не мисля 4е ще ти товари компа
може да стане
http://www.mozilla.com/en-US/
тва е Firefox 2 и даже е на български![]()
tova li e novata versiq?Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
не знам дали имаш на компа ти Counter Strike no znam 4e ot starata mozila qko mi zasi4a6e taq igra a sega spored teb ot novata taka li 6te e?Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
аз имам контър страйк 1.6 и не ми заси4а въобщено все пак зависи и от процесора ти. моя е от най-простите amd sempron 1.51 GHz така 4е не мисля 4е ще е проблем
![]()
моя е Intel Pentium 4 CPU 3.O6 GHz i zatova te pitam dali 6te mi se4eПървоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
оооооооо не мисля! имаш много хубав процесордавай тегли...едва ли ще имаш проблеми. особено ако компа ти е 4ист
kakvo ima6 predvid pod dumata 4ist?
ами как да кажа...ъъъ ЧИСТИШ ЛИ ГО??? дефрагментираш ли го отвреме навреме??? много е важно!![]()
emi ne ne sam go pravil nikoga tva ne6to a dori nz kak i za kvo abe az sam edin prost 4ovek na tema komputri i ako mi helpne6 6te sam ti mn blagodaren ako iska6 me nameri v skypa mi vendom_createrdo i tam 6te si pi6emПървоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
![]()
слу4айно да си инсталирал d1 downloader???![]()
да, разбрах, 4е си! 4естито за преинстала!!! стискам палци за 29ти!