ot izvestnovreme ne moga da otvorq saitovete vbox7 i zazz a mi izliza vbox sus bg a su6to kogato mi pratqt link kum nqkoe video pak ne moga da go vidq i mi izliza vboxa sus bg?mojete li da mi pomognete?
не мога да те разбера....кака така с бг? български или бакграунг ли кво![]()
Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
emi ne6to ne moga da dam linkove kam drug sait vupreki 4e sam registriran i zatova 6te ti go obqsnq taka vbox7 . com i zazz . bg ne mi izlizat a na tqhno mqsto izliza vbox .bg a i kato mi dadat link za klip pak mi izliza tova vbox .bg e ne to4no taka de ama vbox .bg razbira6 li me???
мисля, 4е те разбрах! тоест не ти се отваря сайта, нали?
ако е така не знам как да ти помогна...сори
защо не пробваш да влезеш в сайта през Google.Пишеш VBox и виж какво ще ти излезе.При мен така стана.![]()
ne stavaПървоначално написано от aninceto
![]()
мммм....ддз ко да напраим...маджестик може да помогне ехооооо
dano da uspee da pomogne razbira6 li pra6tat mi link kam nekvo video primerno http://zazz.bg/play:7dbd37b8 i az kato go otvorq i mi izliza vbox.bg a ne videoto..na drugite mi priqteli im go otvarq a na men neПървоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
![]()
![]()
ами искаш да кажеш 4е не ти отваря връзки, тоет линкове, а те пуска само на на4алната страница на вбох така ли???
иска да каже,че му отваря vbox.bg ,а не vbox.com! vbox.bg е много смотан!![]()
da to4no tova iskam da kaja =D> za aninceto....dali tozi problem ima re6enie?Първоначално написано от aninceto
![]()
![]()
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...BD%D0%B5&meta=
я, влез тука!
nikva promqnaПървоначално написано от aninceto
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
каквото и да напиша www.vbox7.com ; www.zazz.bg няма значение пак ми отваря www.vbox.bg![]()
![]()
ами не знам как да ти помогна в тоя слу4ай...с кой браузър си?
(не 4е има много зна4ение)
С това какво стана???Първоначално написано от aninceto
na teb otvarq li ti gi saitovete?ti s koi browzer si?Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_