- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- а сега накъде...;((((
ох, много е сложно, но ще се опитам да го обясня по най-разбираемия начин. Аз съм лезбийка и съм влюбена в наи-добрата си приятелка, която обаче не знае за моите наклонности...никой не знае. Тя си има сериозна връзка с момче, а когато я видя.. просто не издържамискам да й призная, но се страхувам от реакцията й. Но това не е всичко-опитах се да се преборя със себе си и да си внуша, че си въобразявам, затова си хванах гадже (което е пък съученик на нейното). Той е страхотен и се страхувам, че се влюби в мен и не ми дава сърце да го напусна
Ние излизаме често четиримата и на мен ми е адски трудно да играя роля, да се разкъсвам вътрешно
Тя ми споделя подробности от интимния си живот и когато ми обяснява къде,какво и как са правила с гаджето й толкова ми се иска аз да бях на неговото място...не мога да понасям вече тази раздвоеност и ми иде да се се хвърля от терасата,да се гръмна,да се нагълтам с хапчета...!!! не мога повече така,хора моля помогнете ми!!! всички савети ще са ми от полза
![]()
![]()
![]()
късмет много воля се искаПървоначално написано от ;(
em problema ti e trudenEm kakvo da ti kaja - tova da si lezbiika e ujasno. Vinagi 6te se 4uvstva6 po-razli4na ot drugite momi4eta. Opitai se da zaobikne6 tova mom4e s koeto si v momenta i da ne misli6 za momi4eta. Sega za teb e nai-vajno da se otdade6 napulno na mom4eto , s koeto si. Kato po tozi na4in moje6 da si pomogne6 da preodolee6 izku6enieto da go napravi6 i da bude6 s momi4e. Aide uspeh i dano nameri6 i vzeme6 pravilnoto re6enie
![]()
хм нз ама поговори с нея какво мисли за тези наклонности но не и10 казвай че я харесва6 и така след извесно жреме може да й каже6 4е си лезбийка . нз така си мисля че може да стане.дано съм помогнала
tq e homo ti si hetero,kvo pove4e da govorim+ tva gledai ot polojitelnata strana na jivota 1 lesbiika po-malko
S dve dumi tvota tn. lubov nema da q bade
Неподходящ размер на снимка в подпис!
opredeleno ako i kajej situaciata nqma da e dobra taka4e ti ostava da ne misli6 mnogo mnogo za neq makar ako q obi4a6 tva ne e vuzmojno, neznam, mojebi ako se opita6 da zaobikne6 ponqkakuv na4in tova mom4e ili da potursi6 drugo momi4e i da zaobikne6 nego tva sa variantite
Относно по- горното мнение- да си лесбийка не е края на света и ще се чувстваш различна от другите само ако ти избереш да е така. Не, че е кой знае колко свързано с темата, ама от време на време ми писва от тесногръди индивиди.
Колкото до проблема ти... първо трябва да си отговориш сама на въпроса до колко вярваш на приятелката си и доколко я познаваш. Ако смяташ, че ще реагира нормално можеш да й кажеш, ако не- просто си замълчи. Ясно ти е, че и в двата случая няма да можеш да си с нея, след като момичето си има приятел, с който явно е щастлива, но поне ако й разкажеш ще ти олекне. А твоят приятел... ами помисли си хубаво дали момчето заслужава да го лъжеш.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ami trudno e da si lesbiika,no moje da nameri6 nqkoq ,koqto e kato teb i da se suberete i da moje6 da se 4uvstva6 po-dobre v kojata si!4uvstvata ne mogat da se upravlqvat,no v tvoq slu4ai 6te e po-dobre pone da gi krie6,za6toto ako tvoqta priqtelka razbere,moje otno6eniqta da vi se promenqt i tq moje da se po4uvstva mn zle i izlugana,6te zagubi ne6to mnogo vajno za neq,taka 4e se sdurjai i q ostavi da bude 6tastliva s priqtelq i!I da i pirznae6 4uvstvata ni6to nqma da se promeni kum po-dobro!Sujalqvam!
brei az sam tesnograd tctc tva dosia ne go bqh 4uval puu sefte.Ne sam i kazal izvadi si dqsnata polovina na mozaka i badi normalna O_o.prosto vizirah edno moe mnenie 4e ne mi haresva da gledam momi4eta da se mlqskat po peikite i ulicite kat mladojenciПървоначално написано от BrokenInnocence
![]()
puu nema razbirane
Стегни се бе момиче! А сигурна ли си, че в нейно лице не си намерила най-най-добрата си приятелка?. Може да си се объркала, случва се, може да си внушаваш. А ако ли не, тогава имаш голям проблем, знам какво е да имаш чувства към някой който не подозира. Може да и кажеш, че си би и примерно по-късно да и признаеш, че я харесваш, нз,нз. Ама ако обича гаджето си по-добре не се бъркай, момичето може да се отдалечи от теб , а може би така ще е добре и за теб, ще можеш да я забравиш.
![]()
Ама ти сигурна ли си, че изпитваш нещо повече от приятелство? Да не се окаже, че след седмица да забравиш за какво е ставало въпрос.![]()
Не ставаше въпрос за твоето мнение, а за ето това:Първоначално написано от bloodranger
em problema ti e truden Em kakvo da ti kaja - tova da si lezbiika e ujasno. Vinagi 6te se 4uvstva6 po-razli4na ot drugite momi4eta. Opitai se da zaobikne6 tova mom4e s koeto si v momenta i da ne misli6 za momi4eta. Sega za teb e nai-vajno da se otdade6 napulno na mom4eto , s koeto si. Kato po tozi na4in moje6 da si pomogne6 da preodolee6 izku6enieto da go napravi6 i da bude6 s momi4e. Aide uspeh i dano nameri6 i vzeme6 pravilnoto re6enie
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
emi moq gre6ka togazПървоначално написано от BrokenInnocence
![]()
abe az do kolkoto poznavam mujkiq rod na pove4eto mn golqmo udovolstvie vi dostavq da gledate kak momi4eta se natiskatПървоначално написано от bloodranger
![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
i az sam ot majkiq rod ama ne ma kefi davai ubii ma s kamaniПървоначално написано от flora23
![]()
Ами миличка ситуацията в която се намираш наистина е много кофти, но според мен не е разумно да казваш на приятелката си, защото не се знае как ще реагира, в смисъл имам предвид,че може да се отдръпне от теб и да я загубиш като приятелка![]()
за първи пут чувам за такъв експонатПървоначално написано от bloodranger
почваш да ме кефиш
![]()
a po temata...ami moje da se probva6 da i kaje6,i ako ot reakciqta i razbere6 4e ne go priema dobre, sled tova da se izhili6 i da i kaje6 4e e bilo prosto 6ega.priqtelstvoto vi e po-vajno i nqma smisyl da go razvalq6..primiri se (ili puk koi znae moje priqtelkata ti da se okaje bi,sega e na moda).puk mom4eto ti.. em 6te si nameri druga
![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
e to nqma lo6o,seki si ima predpo4itaniq.pozdravleniq 4e si edin ot malkoto ostanali ekzemplqri,koito ne si padat po tovaПървоначално написано от bloodranger
puk za kamanite...ako mn nastoqva6 se 6te uredim ne6to![]()
Като прочетох първите две мнения и разбрах ,че има прекалено жестоки хора!! Да не би тя да е искала да е такава...?!Защо се отнасяте толкова жестоко към различните?! Аз бих те посъветвала да опиташ да обикнеш гаджето си...И опитай да попиташ приятелката си какво мисли за лезбийките....Но не и казвай,че и ти си такава преди да си разбрала какво е отношението и!Не можеш да избягаш от това ,което си......Но поне намери момиче ,което е като теб....Ако приятелката ти не харесва момичета ,ако и кажеш само ще я отблъснеш и ще я изгубиш като приятел.....По-добре намери момичета като теб или се опитай да обикнеш гаджето си....Пробвай различни нещо с него....опитай да правиш с него това,което би искала да направиш с приятелката ти .....Може да ти хареса и с него!
![]()
![]()
И да не ти пука от мнението на другите-това си ти и съм сигурна ,че ще намериш човек ,който да те обича такава,каквато си!!
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
I neka tozi koito e bezgre6en prav hvarli kamak po men....Първоначално написано от flora23
![]()
и ти светицата да млъкнешПървоначално написано от Treselle_s
аз нямам нищо против лезбийките ако имах нямаше дори да погледна темата или щях да почна да я обиждам и тн...тя да прави каквото си иска ако ще да се самоубие няма как точно аз да я спра и няма как тя да заповядва на сърцето си че да "се опита да обикне момчето с което е гадже" най много като приятел щом обича най добрата си приятелка няма как да го промени дори да иска...
тва и аз го казах-няма как да се промени.....и го махни тоя среден пръст с нищо не съм го заслужила \/
![]()
We don`t need love
Take it slowly...slowly
или ти така си мислиш... \Първоначално написано от Treselle_s
/
Първоначално написано от Treselle_s
Първоначално написано от Treselle_s
кажи нещо и си остани с едно мнение до края...Първоначално написано от Treselle_s
Ами аз бих я посъветвала да опита да обикне гадгето си....Тва ще е най-добрия вариант и за нея и за момчето,което я обича....Но в крайна сметка едва ли ще може...![]()
![]()
We don`t need love
Take it slowly...slowly