Цитирай Първоначално написано от bloodranger
Цитирай Първоначално написано от flora23
Цитирай Първоначално написано от bloodranger
Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
Относно по- горното мнение- да си лесбийка не е края на света и ще се чувстваш различна от другите само ако ти избереш да е така. Не, че е кой знае колко свързано с темата, ама от време на време ми писва от тесногръди индивиди.

Колкото до проблема ти... първо трябва да си отговориш сама на въпроса до колко вярваш на приятелката си и доколко я познаваш. Ако смяташ, че ще реагира нормално можеш да й кажеш, ако не- просто си замълчи. Ясно ти е, че и в двата случая няма да можеш да си с нея, след като момичето си има приятел, с който явно е щастлива, но поне ако й разкажеш ще ти олекне. А твоят приятел... ами помисли си хубаво дали момчето заслужава да го лъжеш.
brei az sam tesnograd tctc tva dosia ne go bqh 4uval puu sefte.Ne sam i kazal izvadi si dqsnata polovina na mozaka i badi normalna O_o.prosto vizirah edno moe mnenie 4e ne mi haresva da gledam momi4eta da se mlqskat po peikite i ulicite kat mladojenci
puu nema razbirane
abe az do kolkoto poznavam mujkiq rod na pove4eto mn golqmo udovolstvie vi dostavq da gledate kak momi4eta se natiskat
i az sam ot majkiq rod ama ne ma kefi davai ubii ma s kamani
за първи пут чувам за такъв експонат почваш да ме кефиш