.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65
    Guest

Как си купувате презервативи?

kak si kupuvate prezrvativi?????

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

s pari

Guest
    ne bre nqki l pra6tatge v aptekata ili magazina ili vie vlizate???

Град
    na onq svqt
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne bre nqki l pra6tatge v aptekata ili magazina ili vie vlizate???
    moq priqtel mn go e sram ma nqma ot kakvo , pradlagah my az da hodq ama toi ne iska .

Guest
    ahaa

В началото е малко гадно ама се свиква нееема се шашкаш

Еми, не ме е срам... мисля, че е по-срамно да правя секс без предпазни средства, от колкото да се грижа за здравето си. Няколко пъти яптекарките са ме гледали криво, ама ... кой ги пита?
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

Цитирай Първоначално написано от ~*SILVER*~
    Еми, не ме е срам... мисля, че е по-срамно да правя секс без предпазни средства, от колкото да се грижа за здравето си. Няколко пъти яптекарките са ме гледали криво, ама ... кой ги пита?
    Много познато ми звучи. Един път с една приятелка направихме голямо шоу (да поясня че и двете имаме сериозни връзки и решихме да ходим заедно) гледаха ни мн на криво ама пък падна голям смях

В някои магазини презервативите стоят някъде, където можеш да си избереш, другаде - на касата. А в аптеките... казваш си какви искаш и така.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

mi nqma ot kakvo da te e sram

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Срам ли те е да правиш секс? По-срамно е според мен да имаш венерическа болест или да правиш аборт, отколкото да купиш презервативи. По-срамно е да купиш цигари и алкохол, защото се тровиш, но не и кондоми, с които пазиш себе си и партньора си!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Отивам в магазина избирам си 1 пакет дет ми харесва слагам го в количката с продуктите и готово...бахти...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Ако е в по-голям магазин направо слагаш в количката и после директно на касата. Ако е от аптека,влизаш и казваш : "Добър ден,една кутиийка Durex от сините" Ахахахаха много сложно няма що. Не виждам нищо срамно в това. Гледа ли ви лошо продавачки ... е и ,голама работа. На мене лично не ми пука какво си мислят някакви 50 годишни лелки. По-хубаво така,отколкото после да се изчервявам пред нашите или пред лекаря като обяснявам как съм забременяла или как съм хванала някоя болест.

Отиаш ф некой голям супермаркет купуваш една сюрия просотии + кутиШка презервативи и тъй....да не мислиш че много забелязват кфо купуваш....ако гледаха всеки който минава през каза всеки ден.... не си представям..пък ивиди те не види поече продавачката..шанс 1 на милион..

айде гепи 5 кинта и ходи до магазина
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Офффф...Как ги купуваме...За това са ти нужни изключително специални умения Трябва просто да кажеш "Едни дюрекс от еди-кои си" и т'ва е... Веднъж в супермаркета взех пред баща ми (да не се набутвам с мои пари ) Баси притеснителните хора...(То един е тука,ама доста ги е срам да си купят и са ме карали аз да им купувам...)

Spox_
    Guest
    Taktikata e slednata:Otivam do nai blizkoto mqsto kadeto predlagat prezervativi (apteka,magazin,"barachka") I kazvam slednoto neshto:"Iskam 1 prezervativ" davam 50-60 stotinki i gotovo...

Mnogo slojno nali? xaxa

Kaто всеки нормален човек. Влизам в аптеката/магазина и си ги купувам. Нищо сложно и срамно няма.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Веднъж с моя идиот се скарахме, щото трябваше да ходя у тях, той беше забравил да вземе презервативи и караше мен да отида, тъй като аптеката ми е на една крачка, но мен ме беше срам и категорично отказвах. Супер много изпуши тогава и не ми говореше два дена
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Emi kakto kazaha ne e mn slojno.Otiva6 v aptekata ili magazina i kazva6 ili poso4va6 koi iska6.Kvo ima da te gledat nakrivo? Mene ne mi se e sly4valo.Daje kogato mi be6e za purvi put otidoh sama i si kypih edna kytiika v sly4ai 4e toi gi e zabravil i taka.

Guest
    az kat otida v aptekata i vikam na prodava4kata: " dai edin prezervatif i ma pi6i v teftera." ako znae6 kak sam i zadlajnql na taq apteka.

Guest
    alllllllll maleeeeee ot kfo shta e sram be az kat bqh na 10god hodih da si kopuvam i si go naduvah samo che toga me gledaha malko po stranno ot kolkoto sega

Влизам в аптеката и казвам:
    -Добър ден! Едни презервативи Sportex Eksotik!
    -Заповядайте!-ми казва една мила фармацефтка, след което аз подавам 2та лева, които са паричната стойност на покупката, тя ми подава презервативите , като ги слага в наелонова торбичка.
    -Довиждане!-казвам аз и излизам.

ПП:По същата схема може да си купиш сирене, моторно масло или гаечен ключ!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Guest
    Vlizam v magazina i kazvam "1 kutiika edikvi si prezarvativi" plashtam i izlizam.

Бе то едно е, че няма нищо срамно, ама ако си мислите, че на аптекарката или на касиерката в магазина й пука кой кво си взима...Ще реагира по същия начин ако си купиш лепенки за рани или пък хляб (ако е в магазина).След 1 мин вече няма и да те помни...

Как... не знам точно. Къде... отивам в супермаркет-а и си взимам :Р
    Клик ми (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си