- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как си купувате презервативи?
kak si kupuvate prezrvativi?????
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
ne bre nqki l pra6tatge v aptekata ili magazina ili vie vlizate???
moq priqtel mn go e sram ma nqma ot kakvo , pradlagah my az da hodq ama toi ne iska .Първоначално написано от Анонимко
ahaa
В началото е малко гадноама се свиква
нееема се шашкаш
![]()
![]()
Еми, не ме е срам... мисля, че е по-срамно да правя секс без предпазни средства, от колкото да се грижа за здравето си. Няколко пъти яптекарките са ме гледали криво, ама ... кой ги пита?![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Много познато ми звучи. Един път с една приятелка направихме голямо шоу (да поясня че и двете имаме сериозни връзки и решихме да ходим заедно) гледаха ни мн на криво ама пък падна голям смяхПървоначално написано от ~*SILVER*~
![]()
![]()
![]()
В някои магазини презервативите стоят някъде, където можеш да си избереш, другаде - на касата. А в аптеките... казваш си какви искаш и така.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
mi nqma ot kakvo da te e sram![]()
Срам ли те е да правиш секс? По-срамно е според мен да имаш венерическа болест или да правиш аборт, отколкото да купиш презервативи. По-срамно е да купиш цигари и алкохол, защото се тровиш, но не и кондоми, с които пазиш себе си и партньора си!
Отивам в магазина избирам си 1 пакет дет ми харесва слагам го в количката с продуктите и готово...бахти...
Ако е в по-голям магазин направо слагаш в количката и после директно на касата. Ако е от аптека,влизаш и казваш : "Добър ден,една кутиийка Durex от сините" Ахахахаха много сложно няма що. Не виждам нищо срамно в това. Гледа ли ви лошо продавачки ... е и ,голама работа. На мене лично не ми пука какво си мислят някакви 50 годишни лелки. По-хубаво така,отколкото после да се изчервявам пред нашите или пред лекаря като обяснявам как съм забременяла или как съм хванала някоя болест.![]()
Отиаш ф некой голям супермаркет купуваш една сюрия просотии + кутиШка презервативи и тъй....да не мислиш че много забелязват кфо купуваш....ако гледаха всеки който минава през каза всеки ден....не си представям..пък ивиди те не види поече продавачката..шанс 1 на милион..
айде гепи 5 кинта и ходи до магазина![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Офффф...Как ги купуваме...За това са ти нужни изключително специални уменияТрябва просто да кажеш "Едни дюрекс от еди-кои си" и т'ва е...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Веднъж в супермаркета взех пред баща ми
(да не се набутвам с мои пари
) Баси притеснителните хора...(То един е тука,ама доста ги е срам да си купят и са ме карали аз да им купувам...)
![]()
![]()
Taktikata e slednata:Otivam do nai blizkoto mqsto kadeto predlagat prezervativi (apteka,magazin,"barachka") I kazvam slednoto neshto:"Iskam 1 prezervativ" davam 50-60 stotinki i gotovo...
Mnogo slojno nali? xaxa![]()
Kaто всеки нормален човек. Влизам в аптеката/магазина и си ги купувам. Нищо сложно и срамно няма.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Веднъж с моя идиот се скарахме, щото трябваше да ходя у тях, той беше забравил да вземе презервативи и караше мен да отида, тъй като аптеката ми е на една крачка, но мен ме беше срам и категорично отказвах.Супер много изпуши тогава и не ми говореше два дена
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Emi kakto kazaha ne e mn slojno.Otiva6 v aptekata ili magazina i kazva6 ili poso4va6 koi iska6.Kvo ima da te gledat nakrivo? Mene ne mi se e sly4valo.Daje kogato mi be6e za purvi put otidoh sama i si kypih edna kytiika v sly4ai 4e toi gi e zabravil i taka.![]()
az kat otida v aptekata i vikam na prodava4kata: " dai edin prezervatif i ma pi6i v teftera." ako znae6 kak sam i zadlajnql na taq apteka.![]()
![]()
![]()
alllllllll maleeeeee ot kfo shta e sram be az kat bqh na 10god hodih da si kopuvam i si go naduvah samo che toga me gledaha malko po stranno ot kolkoto sega![]()
![]()
Влизам в аптеката и казвам:
-Добър ден! Едни презервативи Sportex Eksotik!
-Заповядайте!-ми казва една мила фармацефтка, след което аз подавам 2та лева, които са паричната стойност на покупката, тя ми подава презервативите , като ги слага в наелонова торбичка.
-Довиждане!-казвам аз и излизам.
ПП:По същата схема може да си купиш сирене, моторно масло или гаечен ключ!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Vlizam v magazina i kazvam "1 kutiika edikvi si prezarvativi" plashtam i izlizam.
Бе то едно е, че няма нищо срамно, ама ако си мислите, че на аптекарката или на касиерката в магазина й пука кой кво си взима...Ще реагира по същия начин ако си купиш лепенки за рани или пък хляб (ако е в магазина).След 1 мин вече няма и да те помни...