.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Po princip toi gi kupuva, no vse pak i na men mi se e slu4valo ... vlizam syvsem plaho kazvam kakvo iskam i izlizam s byrzi stypki ... v supermarket e po-lesno vypreki 4e ot kadeto i da e nqma ot kakvo da se sramuvash to si e normalno
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

Град
    The endless river
    казваш:
    Искам 10 нахуйника и т'ва е
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

доставят ми ги c FedEx

Guest
    Като са 12-13 годишни дечурлига как няма да ги е срам!ха...
    аз съм си вземал по повечко на веднъж и какъв е проблема?

когато бях на 13 ,тъй като момиЧетата от на6ия клас ги бе6е срам ,редовно ме пра6таха да им вземам по 1 по 2.. и не за друго,надуваха по време на междуЧасие и си играехме на волейбол
    Голям размер на картинката! /machoka/

Zna4i vlizam v aptekata.Pitam prodava4kata kakvi prezervativi predlagat. Sled koet pitam koi kolko struva.Sled tova si izbiram spored nastroenieto i spored nali4nata suma s koiato razpolagam-suotvetno nali4nata broika i marka. Vadq pari4kite ot dgoba-ako ima to4ni im davam to4ni ako ne im davam kakvoto imam i tia mi vru6ta resto.I razbira se(kakto iziskava dobroto vuzpitanie i spored tova v koi 4asovi diapazon sme )kazvam suotvetno-priaten den ili priatna ve4er!

It is easy as that!Believe me!
    “Вчера две неизвестни лица нахлули в дома на семейство Иванови. След като заключили гражданката Иванова в банята, те принудили гражданина Иванов да изпие с тях две бутилки водка.”

dE_coder
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Гледа ли ви лошо продавачки ... е и ,голама работа. На мене лично не ми пука какво си мислят някакви 50 годишни лелки.
    Imenno gledat lo6o za6toto si spomnqt tehnite mladini , koito otdavna sa otminali )

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    ми правяси ги с латекса естествено че от аптеката или от магазина

Времее да се обединим!

хахаха , тая тема ми напомня една мн смешна случка ! 8 март ден на жената и момчетата от нашия клас се обидиха , че нямало ден на мъжете! ем добре казахме една дата и го обявихме за техен празник! хубаво , ама треа подаръци и кфо кфо кфо - аре презервативи ! и в голямото аз и още две мои приятелки отиваме до аптеката при нашето даскало ! едната не искаше да влезе , щото срам и седи отвънка ! влизаме вътре и й казваме на тая "8 презерватива" и тя ни гледа така ! както и да е изважда ги и мене ме фана срам и почвам да се обяснявам се едно си говора с приятелката "ее са ше стане голям базик" посрамени излизаме до аптеката! връщаме се в стаята и почваме да се базикаме и да ги даваме на момчетата , ама в същото време влиза г-жата по музика а тя на тема секс и господ не е добре (първото го мисли за гадно, неморалнои го смята за обида към господ ) абе хубавото е че се измъкнахме ама тряяше цял час да ги криеме , щото тя обикаля по чиновете , гали ни по главите и танцува като Майкъл Джексън , или поне прави опити!

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    интелесно

Времее да се обединим!

фддсф
    Guest
    Я пробвайте да си купите,когато в аптеката е пълно с бабички.

ПП:Кажете малко по-силно и вземете повече.Такъв смях няма.

Отивам и казвам: 2 Презерватива моля...по възможност по здравички
    Дъ бест аватар от галерията

doktor_penis
    Guest
    Ми ей така купувам си. Даже понякога посвалям тук таме младите продавачки. Много лесно ми пускат на мене бье ... =D>

Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от фддсф
    Я пробвайте да си купите,когато в аптеката е пълно с бабички.

ПП:Кажете малко по-силно и вземете повече.Такъв смях няма.
    Редовния ми номер , просто такива карикатурни физеономии никъде няма

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    начи влизам и казвам 1 презерватив или по някога казваш дайте ми 3 презерватива че ме чака тежка нощ и се усмихваш вежливО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си