- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как си купувате презервативи?
Po princip toi gi kupuva, no vse pak i na men mi se e slu4valo ... vlizam syvsem plaho kazvam kakvo iskam i izlizam s byrzi stypki ... v supermarket e po-lesno vypreki 4e ot kadeto i da e nqma ot kakvo da se sramuvash to si e normalno![]()
![]()
![]()
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
казваш:
Искам 10 нахуйника и т'ва е![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Като са 12-13 годишни дечурлига как няма да ги е срам!ха...
аз съм си вземал по повечко на веднъж и какъв е проблема?
когато бях на 13 ,тъй като момиЧетата от на6ия клас ги бе6е срам ,редовно ме пра6таха да им вземам по 1 по 2.. и не за друго,надуваха по време на междуЧасие и си играехме на волейбол![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Zna4i vlizam v aptekata.Pitam prodava4kata kakvi prezervativi predlagat. Sled koet pitam koi kolko struva.Sled tova si izbiram spored nastroenieto i spored nali4nata suma s koiato razpolagam-suotvetno nali4nata broika i marka. Vadq pari4kite ot dgoba-ako ima to4ni im davam to4ni ako ne im davam kakvoto imam i tia mi vru6ta resto.I razbira se(kakto iziskava dobroto vuzpitanie i spored tova v koi 4asovi diapazon sme )kazvam suotvetno-priaten den ili priatna ve4er!
It is easy as that!Believe me!
“Вчера две неизвестни лица нахлули в дома на семейство Иванови. След като заключили гражданката Иванова в банята, те принудили гражданина Иванов да изпие с тях две бутилки водка.”
Imenno gledat lo6o za6toto si spomnqt tehnite mladiniПървоначално написано от sinful`girl
, koito otdavna sa otminali
)
хахаха , тая тема ми напомня една мн смешна случка ! 8 март ден на жената и момчетата от нашия клас се обидиха , че нямало ден на мъжете!ем добре казахме една дата и го обявихме за техен празник! хубаво , ама треа подаръци и кфо кфо кфо
- аре презервативи !
![]()
и в голямото аз и още две мои приятелки отиваме до аптеката при нашето даскало ! едната не искаше да влезе , щото срам
и седи отвънка ! влизаме вътре и й казваме на тая "8 презерватива" и тя ни гледа така
! както и да е изважда ги и мене ме фана срам и почвам да се обяснявам се едно си говора с приятелката "ее са ше стане голям базик"
![]()
![]()
посрамени излизаме до аптеката! връщаме се в стаята и почваме да се базикаме и да ги даваме на момчетата , ама в същото време влиза г-жата по музика а тя на тема секс и господ не е добре (първото го мисли за гадно, неморалнои го смята за обида към господ )
абе хубавото е че се измъкнахме ама тряяше цял час да ги криеме , щото тя обикаля по чиновете , гали ни по главите и танцува като Майкъл Джексън , или поне прави опити!
![]()
Я пробвайте да си купите,когато в аптеката е пълно с бабички.
ПП:Кажете малко по-силно и вземете повече.Такъв смях няма.![]()
Отивам и казвам: 2 Презерватива моля...по възможност по здравички![]()
Дъ бест аватар от галерията
Ми ей така купувам си. Даже понякога посвалям тук таме младите продавачки. Много лесно ми пускат на мене бье ... =D>
Редовния ми номерПървоначално написано от фддсф
![]()
![]()
, просто такива карикатурни физеономии никъде няма
начи влизам и казвам 1 презерватив или по някога казваш дайте ми 3 презерватива че ме чака тежка нощ и се усмихваш вежливО