- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- подраняване или ракасняване на цикъла
Puskam tazi tema za6toto vseki kazva 4e ot tam nqkvi si vitamni spira ili izbavql cikala -naprimer 4e ot vitamin C namalqvalo te4enieto i idvalo po kasno ili 4e ot aspirina ti podranqvalo-momi4eta molq vi razberete ne puskaite temi ot tipa-,,cikala vqrno li e 4e zakasnqva s vitamin c ili ne6to podobno,,Prosto razberete edno cikala moje da doide po barzo ili da zakasnee edinstveno s hap4eta ot aptekata ili te4enieto na cikala ako e mnogo silno sa6to moje da se namali s hap4eta ot aptekata![]()
![]()
a zabravih da vi kaja probvala sam s vitaminC i s aspirin i tam s nqkva kanela li nz ,no ni6to-rezultat nikakav izmi6liotini sa tova dori i nqkoi ot moite priqtelki sa probvali i na istina nqma rezultat ne se trovete s razni hap4eta izli6no ako iskate da vi podrani ili zakasnee cikala prosto idete v aptekata i pitaite \/
А на теб трябва да ти се забрани да пускаш каквито и да било теми!Тази за какво е?Поредната...И не си ти човекът, който трябва да прави забележка да не се пускат подобни теми.Та ти пуска за 3 дена 1000 теми за цикълът за неща, които са елементарни и ако седнеш да почетеш малко ще ги научиш.НАиситна ми писна като влезна в раздела да гледам поредната тема пусната от теб.Ти нямаш какво да правиш ли?
ne e vqrno do sega sam pusnala samo 10 temi(zapisvam si gi) i prosto kazvam za6toto da uvedomq vsi4ki koito pi6at tezi temi 4e teq vitamini i raboti se ne deistvat prosto pomagam na tezi na koito im e lubopitno dali deistvat tezi hap4eta i im kazvam da ne se trovqt izli6no kakvo ne moga i da pomogna li???ta az iskam da sam polezna a ti se otvarq6 a az ti govorq sega priqtelski da ne si pomisli6 4e se zaqjdam?
еми да ти кажа не помагаш.И не вярвам изобщо някой да погледне темата.Айде да не спамя излишно.и Без това скоро сигурно ще бъде заключена.Просто повтаряш едно и също нещо по сто пъти.И ако си мислиш че ще спрат да се пускат теми за да ти дойде или свърши по-бързо цикъла лъжеш се.ТАзи тема ще отиде някъде надолу и няма да има и следа от нея.И не го приемай като заяждане, просто е дразнещо![]()
i da ti kaja takava tema za parvi pat puskam podobna ne sam puskala a i kato se rovq kato moita nqma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kisses{P} е напълно права! Предупредих те и за още нещо на ЛС!
Темата ще бъде заключена - стига вече едно и също!
ПП. И още нещо - изказванието ти е глупаво, така че айде да не ни поучаваш:
А Витамин С-то и аспирина от къде се купуват, от плод-зеленчука ли?Prosto razberete edno cikala moje da doide po barzo ili da zakasnee edinstveno s hap4eta ot aptekata...