- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИмА лИ СвяСтНи МоМ4еТА?!?!?!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Кво обява ли си пускаш? "търся си така нареченото свястно момче- ако някой се чуфства такъф иска ли да поспамим малко заедно в темата? "![]()
![]()
i to4no zaradi goreopumenatite ideali me smqtat za smotani si neam gadji ot 1 i kusur godina![]()
---sveta v koito jiveem nqma poddrajka na opciq lubov + sobstvenora4no napraveni grivni i gerdan4eta za neq/nego/ve4eri na sve6ti itn
---sveta poddarja protstotiq
---sveta poddarja sex s koit dodi i kadet dodi
---sveta suxx
---sveta bi bil hubav ako imam 1 milion4e v 6veicarska banka
---mnoo sa razprikazvah
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ne puskam obqva,mn dobre znam 4e tfa ne e sait za zapoznanstva,prosto iskah da vi spodelq,i a pitam dali poznavate takiva mom4eta i dali mislite 4e se o6te ima takiva,no 6tom 6te se zaqjdame.. po dobre ne pi6ete ni6to a zaklq4ete temataПървоначално написано от Just_say_no
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ми чуствам се такъв - миналия свети валентин подарих плюшено сърце на 1 момиче и даже на 1 и посветих песен, да имам някакви жалки опити да пиша песни и досега не съм изневерявал. сигурен съм че има мн свестни момчета а ти просто или си голям карък или не търсиш на правилното място.
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Има такива момчета,просто все още не си ги срещнала.Не е късно,не се отчайвай.Та,ти си само на 14 !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мила повярвай ми има верно че рядко се срещат(аз само 2-3 познавам примерно)но ги има.Все някога ще намериш момче което може да не е на 100%от идеала ти за свясно момче,който по-горе прочетох но поне ще се доближава.Има ги още,спокоино.
Because all I want is u ....
ami sus udovolstvie 6te izlqza sus teb ama si imam zadaljeniq kum moqta priqtelka taka i taka az mnogo obi4am da si pravq ve4erq na sve6ti ama samo na momi4eto koeto haresvam ili obi4am sry
Вярвам че има и такива момчета които ти описваш макар и да са на изчезване......хубаво щеше да е ако всички бяха поне наполовина такива![]()
Vinagi shte te obicham!!!
еми да има такива момчета. аз лично познавам такива. но са малко. най-добрият ми приятел е такъв. един друг приятел също. за съжаление имам чувството,че свестните момчета си падат по тъпи, дебели крави, които само ги разиграват
Аз познавам един такъв!![]()
Ама си е мой
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Извинявай много,но това са пълни ГЛУПОСТИ!Как идеал на момче ще бъде в това да пише песни???Ми на мен са ми писали и какво от това,човека си е супер смотан!Каква вечеря искаш ТИ?Като си едва на 14,как вечеря?Като станеш на 20 може да има и вечеря
Романтик не значи само подараци-НЕ!Според ме имаш ЖАЛЪК идеал....Това което искаш е глупаво,а относно изневярата сигурна съм,че ти си мислиш че НИКОГА не би изневерела?Нали?
НЕ е така,никой НЕ иска да изневерява,но понякога става и така!Кой не държи на сериозна връзка,щом обича?Всеки държи!Ако някой не е държал на нея,докато е бил с теб значи не те е обичал!Доверието!То се печели няма точно определен човек,който да има ВРОДЕНО доверие
...За външния вид,ти какво ще ни кажеш ли,че не го гледаш?Кажи ни де?И какво искаш да кажеш "ДА НЕ МУ ПУКА КФО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ" понякога другите говорат истината!
Абе общо взето незнам какво да ти кажа само,че много си си объркала идеалите!Това е от мен![]()
i nie trqbva da go znaem za6toto......?Първоначално написано от Treselle_s
То надали и ти си нещо толкова особено, че да имаш такива претенции. А и то сериозни връзки на тази вързаст няма.
На всеки момче ще му пука какво мислят другите за теб, защото една от основните идеи, за да се хваща приятел\приятелка на тая възраст е да се изфукаш. Така че за това не се безпокой.![]()
Да не си много умна, че искаш да ти гледат "душата"?
Аве тва е поредната тъпа тема за " съвършения" ...Аз предлагам ключе.
Е ,за да ви е яд как защо![]()
Не бе шегувам се....Междудругото наистина са ти малко объркани представите....романтичен,р мантичен....но чак пък толкова....
![]()
![]()
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
svesnite mom4eta sa edno na milion...no za vseki ideala za mom4e e razli4en..az poznavam mn svesni a be golemi pi4ove ...ama za tebe moje da izglejdat totalni kreteni..tai 4ese 6e nameri6 nekoi kato v opisanieto...vupreki 4e
trudno
.!.
ей нешо искаш да ми кажеш ли?Първоначално написано от sladkish_14
иначе това съм го посветил
You
I wanna shout!
I wanna shout!
never shut up
cause the whole world is fucked up
things from yesterday
don't matter anymore
funny what was I before?
reborn in the fire
in the flames
I'm free from all my chains
and all I want... is you
in your eyes I wanna drown
never look with a frown
cause your smile
in this world so vile
makes me wanna live
just go on and forgive
cause nothing makes sense
but YOU!
reborn in the fire
in the flames
and all I want... is you
because of you
I wanna be a better man
you made me believe
what I can
my heart to you I give
you are my eden
my raison d'etre
reborn in the fire
in the flames
and all I want is to be in your arms forever
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
em takav sam siПървоначално написано от Treselle_s
ama ponqkoga sam i lo6
![]()
thefreak аз одобравям това,но тя така го е написала,все едно е Бог знае кво!Има много,много важни неща и в темата й има ама чак пък толкотя е написала неща който почти всеки ги има!!!!А ти кво ще правиш ли?
МИ незнам ето тя иска такъх ходи при нея
Еййй айде верно да ви сватосаме,А?
![]()
И съм НАПЪЛНО СЪГЛАСНА С woshia_style =D> =D> =D> =D> =D> ,това е най-вярно,ама дай да се замислим то има такива момчета,ама дали ще харесат авторката...Да не забравяме,че и момчетата си имат идеали,а пък все по малко момичета остават СТОКА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tctc si4ko go udari na angliiski brei az kat pi6a na BG na4i sam demode ve4eПървоначално написано от Phoenixheart
![]()
sbogom qvorov ptide si na6te epoha
P.S.az peini ni pi6a pu za mene
1 uj tez ne6ta seki gi ima,Първоначално написано от Анонимко
ama akala ot tvoita glava otdavna si zamina
2 moe i da se zemat nema lo6o
3stokata e malko
6toto vremeto e jalko
sqka vtora kurva stana
i svqtno deti ne ostana
i na nas kletite du6i
idealite ni razru6i
merci predvaritelno za aplodismentite ,sled recitala 6te davam avtografi,na seki koit ne sgafi![]()