.
Отговор в тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 249
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

ИмА лИ СвяСтНи МоМ4еТА?!?!?!

Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    на плажа =)
    Кво обява ли си пускаш? "търся си така нареченото свястно момче- ако някой се чуфства такъф иска ли да поспамим малко заедно в темата? "

Град
    nqkade tam
    i to4no zaradi goreopumenatite ideali me smqtat za smotani si neam gadji ot 1 i kusur godina
    ---sveta v koito jiveem nqma poddrajka na opciq lubov + sobstvenora4no napraveni grivni i gerdan4eta za neq/nego/ve4eri na sve6ti itn
    ---sveta poddarja protstotiq
    ---sveta poddarja sex s koit dodi i kadet dodi
    ---sveta suxx
    ---sveta bi bil hubav ako imam 1 milion4e v 6veicarska banka
    ---mnoo sa razprikazvah
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Кво обява ли си пускаш? "търся си така нареченото свястно момче- ако някой се чуфства такъф иска ли да поспамим малко заедно в темата? "
    ne puskam obqva,mn dobre znam 4e tfa ne e sait za zapoznanstva,prosto iskah da vi spodelq,i a pitam dali poznavate takiva mom4eta i dali mislite 4e se o6te ima takiva,no 6tom 6te se zaqjdame.. po dobre ne pi6ete ni6to a zaklq4ete temata
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

ми чуствам се такъв - миналия свети валентин подарих плюшено сърце на 1 момиче и даже на 1 и посветих песен, да имам някакви жалки опити да пиша песни и досега не съм изневерявал. сигурен съм че има мн свестни момчета а ти просто или си голям карък или не търсиш на правилното място.
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Има такива момчета,просто все още не си ги срещнала.Не е късно,не се отчайвай.Та,ти си само на 14 !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    Мила повярвай ми има верно че рядко се срещат(аз само 2-3 познавам примерно)но ги има.Все някога ще намериш момче което може да не е на 100%от идеала ти за свясно момче,който по-горе прочетох но поне ще се доближава.Има ги още,спокоино .
    Because all I want is u ....

Голям фен Аватара на 50cent
    ami sus udovolstvie 6te izlqza sus teb ama si imam zadaljeniq kum moqta priqtelka taka i taka az mnogo obi4am da si pravq ve4erq na sve6ti ama samo na momi4eto koeto haresvam ili obi4am sry

Estestveno ,4e poznavam!Ima mnogo takiva mom4eta,no trudno se namirat!Az sum si namrila edno takova i nqma da go izpuskam.... :P

Град
    Nqkade tam
    Вярвам че има и такива момчета които ти описваш макар и да са на изчезване......хубаво щеше да е ако всички бяха поне наполовина такива
    Vinagi shte te obicham!!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: ИмА лИ СвяСтНи МоМ4еТА?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от monityY
    СВЯСТНО МОМ4Е ЗА МЕНЕ Е... НЯКОЙ КОЙТО ДЪРЖИ НА СЕРИОЗНАТА ВРЪЗКА,В ГЛАВАТА МУ ДА НЕ Е САМО СЕКСА И ДРУГИТЕ ПЕРВЕРЗИЙ,НЕ ТЕ СА НАЙ ВАЖНИ В ЕДНА ВРЪЗКА,НЯКОЙ РОМАНТИК ДО ДУПКА,ВЕ4ЕРЯ НА СВЕ6ТИ,ПОДАРАЦИ,НЕ 4Е СА ТОЛКОВА ВАЖНИ ЕСТЕСТВЕНО КАЗВАМ ПРИМЕР ЗА РОМАНТИКА,ТОВА ДА ТИ НАПИ6А ПЕСЕН И Т.Н,МОМ4Е КОЕТО ДА НЕ МУ И МИНАВА ПРЕЗ УМА ДА ТИ ИЗНЕВЕРИ И ЛЪЖЕ,ТАКОВА ЗА КОЕТО НАЙ ВАЖНИТЕ НЕ6ТА,НЕ6ТАТА КОИТО КРЕПЯТ ЕДНА ВРЪЗКА СА ЛЮБПВТА И ДОВЕРИЕТО-ДА ИМЕННО ТЕ КРЕПЯТ ВРЪЗКАТА А НЕ СЕКСА,ЗА6ТОТО Е ЛЕСНО ДА ИЗ4УКА6 НЯКОЙ,АМА ЛЮБОВТА СЕ ПЕ4ЕЛИ ТРУДНО!!!! НЯКОЕ МОМ4Е КОЕТО ДА ТЕ ОБИ4А ДА ДЪРЖИ НА ТЕБ,ДА НЕ МУ ПУКА КФО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ,МОМ4Е КОЕТО НЕ ГЛЕДА САМО ВЪН6НИЯТ ВИД В ЕДНО МОМИ4Е,АМИ ГЛЕДА ДУ6АТА!!!
    Направо ме описа до последния детайл.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    еми да има такива момчета. аз лично познавам такива. но са малко. най-добрият ми приятел е такъв. един друг приятел също. за съжаление имам чувството,че свестните момчета си падат по тъпи, дебели крави, които само ги разиграват

Аз познавам един такъв! Ама си е мой
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

sladkish_14
    Guest
    Извинявай много,но това са пълни ГЛУПОСТИ! Как идеал на момче ще бъде в това да пише песни???Ми на мен са ми писали и какво от това,човека си е супер смотан!Каква вечеря искаш ТИ?Като си едва на 14,как вечеря?Като станеш на 20 може да има и вечеря Романтик не значи само подараци-НЕ!Според ме имаш ЖАЛЪК идеал....Това което искаш е глупаво,а относно изневярата сигурна съм,че ти си мислиш че НИКОГА не би изневерела?Нали? НЕ е така,никой НЕ иска да изневерява,но понякога става и така!Кой не държи на сериозна връзка,щом обича?Всеки държи!Ако някой не е държал на нея,докато е бил с теб значи не те е обичал!Доверието!То се печели няма точно определен човек,който да има ВРОДЕНО доверие ...За външния вид,ти какво ще ни кажеш ли,че не го гледаш?Кажи ни де?И какво искаш да кажеш "ДА НЕ МУ ПУКА КФО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ" понякога другите говорат истината!

Абе общо взето незнам какво да ти кажа само,че много си си объркала идеалите!Това е от мен

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Treselle_s
    Аз познавам един такъв! Ама си е мой
    i nie trqbva da go znaem za6toto......?

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    То надали и ти си нещо толкова особено, че да имаш такива претенции. А и то сериозни връзки на тази вързаст няма.

На всеки момче ще му пука какво мислят другите за теб, защото една от основните идеи, за да се хваща приятел\приятелка на тая възраст е да се изфукаш. Така че за това не се безпокой.

Да не си много умна, че искаш да ти гледат "душата"?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Извинявай много,но това са пълни ГЛУПОСТИ! Как идеал на момче ще бъде в това да пише песни???Ми на мен са ми писали и какво от това,човека си е супер смотан!Каква вечеря искаш ТИ?Като си едва на 14,как вечеря?Като станеш на 20 може да има и вечеря Романтик не значи само подараци-НЕ!Според ме имаш ЖАЛЪК идеал....Това което искаш е глупаво,а относно изневярата сигурна съм,че ти си мислиш че НИКОГА не би изневерела?Нали? НЕ е така,никой НЕ иска да изневерява,но понякога става и така!Кой не държи на сериозна връзка,щом обича?Всеки държи!Ако някой не е държал на нея,докато е бил с теб значи не те е обичал!Доверието!То се печели няма точно определен човек,който да има ВРОДЕНО доверие ...За външния вид,ти какво ще ни кажеш ли,че не го гледаш?Кажи ни де?И какво искаш да кажеш "ДА НЕ МУ ПУКА КФО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ" понякога другите говорат истината!

Абе общо взето незнам какво да ти кажа само,че много си си объркала идеалите!Това е от мен
    И аз ся какво да правя?
    След кат не търсите такива?
    ХМ...?
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    на плажа =)
    Аве тва е поредната тъпа тема за " съвършения" ... Аз предлагам ключе.

Е ,за да ви е яд как защо Не бе шегувам се....Междудругото наистина са ти малко объркани представите....романтичен,р мантичен....но чак пък толкова....
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Град
    Непостоянно
    svesnite mom4eta sa edno na milion...no za vseki ideala za mom4e e razli4en..az poznavam mn svesni a be golemi pi4ove ...ama za tebe moje da izglejdat totalni kreteni..tai 4e se 6e nameri6 nekoi kato v opisanieto...vupreki 4e trudno
    .!.

Извинявай много,но това са пълни ГЛУПОСТИ! Как идеал на момче ще бъде в това да пише песни???
    ей нешо искаш да ми кажеш ли?
    иначе това съм го посветил

You

I wanna shout!
    I wanna shout!
    never shut up
    cause the whole world is fucked up
    things from yesterday
    don't matter anymore
    funny what was I before?

reborn in the fire
    in the flames
    I'm free from all my chains
    and all I want... is you

in your eyes I wanna drown
    never look with a frown
    cause your smile
    in this world so vile
    makes me wanna live
    just go on and forgive
    cause nothing makes sense
    but YOU!

reborn in the fire
    in the flames
    and all I want... is you

because of you
    I wanna be a better man
    you made me believe
    what I can
    my heart to you I give
    you are my eden
    my raison d'etre

reborn in the fire
    in the flames
    and all I want is to be in your arms forever
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Treselle_s
    Е ,за да ви е яд как защо Не бе шегувам се....Междудругото наистина са ти малко объркани представите....романтичен,р мантичен....но чак пък толкова....
    em takav sam si ama ponqkoga sam i lo6

Guest
    thefreak аз одобравям това,но тя така го е написала,все едно е Бог знае кво!Има много,много важни неща и в темата й има ама чак пък толко тя е написала неща който почти всеки ги има!!!!А ти кво ще правиш ли? МИ незнам ето тя иска такъх ходи при нея Еййй айде верно да ви сватосаме,А?
    И съм НАПЪЛНО СЪГЛАСНА С woshia_style =D> =D> =D> =D> =D> ,това е най-вярно,ама дай да се замислим то има такива момчета,ама дали ще харесат авторката ...Да не забравяме,че и момчетата си имат идеали,а пък все по малко момичета остават СТОКА

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Phoenixheart
    Извинявай много,но това са пълни ГЛУПОСТИ! Как идеал на момче ще бъде в това да пише песни???
    ей нешо искаш да ми кажеш ли?
    иначе това съм го посветил

You

I wanna shout!
    I wanna shout!
    never shut up
    cause the whole world is fucked up
    things from yesterday
    don't matter anymore
    funny what was I before?

reborn in the fire
    in the flames
    and all I want... is you

in your eyes I wanna drown
    never look with a frown
    cause your smile
    in this world so vile
    makes me wanna live
    just go on and forgive
    cause nothing makes sense
    but YOU!

reborn in the fire
    in the flames
    and all I want... is you

because of you
    I wanna be a better man
    you made me believe
    what I can
    my heart to you I give
    you are my eden
    my raison d'etre

reborn in the fire
    in the flames
    and all I want is to be in your arms forever
    tctc si4ko go udari na angliiski brei az kat pi6a na BG na4i sam demode ve4e sbogom qvorov ptide si na6te epoha
    P.S.az peini ni pi6a pu za mene

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    thefreak аз одобравям това,но тя така го е написала,все едно е Бог знае кво!Има много,много важни неща и в темата й има ама чак пък толко тя е написала неща който почти всеки ги има!!!!А ти кво ще правиш ли? МИ незнам ето тя иска такъх ходи при нея Еййй айде верно да ви сватосаме,А?
    И съм НАПЪЛНО СЪГЛАСНА С woshia_style =D> =D> =D> =D> =D> ,това е най-вярно,ама дай да се замислим то има такива момчета,ама дали ще харесат авторката ...Да не забравяме,че и момчетата си имат идеали,а пък все по малко момичета остават СТОКА
    1 uj tez ne6ta seki gi ima,
    ama akala ot tvoita glava otdavna si zamina
    2 moe i da se zemat nema lo6o
    3stokata e malko
    6toto vremeto e jalko
    sqka vtora kurva stana
    i svqtno deti ne ostana
    i na nas kletite du6i
    idealite ni razru6i

merci predvaritelno za aplodismentite ,sled recitala 6te davam avtografi,na seki koit ne sgafi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си