Първоначално написано от
monityY

вижте според мене какво е идеалното мом4е,т.е свястно или как да го наре4а нз,има ли такива ми кажете?сре6тали ли сте някога,за6тото аз не съм и напълно се от4аях от мом4етата и любовта...

СВЯСТНО МОМ4Е ЗА МЕНЕ Е... НЯКОЙ КОЙТО ДЪРЖИ НА СЕРИОЗНАТА ВРЪЗКА,В ГЛАВАТА МУ ДА НЕ Е САМО СЕКСА И ДРУГИТЕ ПЕРВЕРЗИЙ,НЕ ТЕ СА НАЙ ВАЖНИ В ЕДНА ВРЪЗКА,НЯКОЙ РОМАНТИК ДО ДУПКА,ВЕ4ЕРЯ НА СВЕ6ТИ,ПОДАРАЦИ,НЕ 4Е СА ТОЛКОВА ВАЖНИ ЕСТЕСТВЕНО КАЗВАМ ПРИМЕР ЗА РОМАНТИКА,ТОВА ДА ТИ НАПИ6А ПЕСЕН И Т.Н,МОМ4Е КОЕТО ДА НЕ МУ И МИНАВА ПРЕЗ УМА ДА ТИ ИЗНЕВЕРИ И ЛЪЖЕ,ТАКОВА ЗА КОЕТО НАЙ ВАЖНИТЕ НЕ6ТА,НЕ6ТАТА КОИТО КРЕПЯТ ЕДНА ВРЪЗКА СА ЛЮБПВТА И ДОВЕРИЕТО-ДА ИМЕННО ТЕ КРЕПЯТ ВРЪЗКАТА А НЕ СЕКСА,ЗА6ТОТО Е ЛЕСНО ДА ИЗ4УКА6 НЯКОЙ,АМА ЛЮБОВТА СЕ ПЕ4ЕЛИ ТРУДНО!!!! НЯКОЕ МОМ4Е КОЕТО ДА ТЕ ОБИ4А ДА ДЪРЖИ НА ТЕБ,ДА НЕ МУ ПУКА КФО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ,МОМ4Е КОЕТО НЕ ГЛЕДА САМО ВЪН6НИЯТ ВИД В ЕДНО МОМИ4Е,АМИ ГЛЕДА ДУ6АТА!!!
смятам 4е това е свястно мом4е за мене... но не съм сре6тала такова,мисля 4е няма и да сре6тна... просто живея в някой ФИЛМ !!!

Такаа... Първо би могла малко да понамалиш "чатицата" и да пишеш малко по-грамотно. Вероятността да направиш впечатление (по-точно шансът) на някой по-близо до идеала ти ще нарастне значително.
Не се обиждай, погледнах профила ти и си мисля, че си твърде малка за нещо подобно. Твърдиш, че го искаш сега, защото не си го имала, но получиш ли го бързо ще му се наситиш. Ти си едва на 14, толкова много неща още не си преживяла и ти предстоят да изживееш (ако щеш и в чисто сексуален аспект), че много скоро след това ще искаш да поживееш. Ти и сега имаш такава нужда, но на този етап, предпочитам да не споделям причините защо според мен, за да не стане твърде вулгарен поста ми, (не и на общия фон, но на мен ми пука) все още е неосъзната. Не те слагам под общ знаменател, но има все пак някои доста универсални неща. Ако срещнеш Човекът сега, връзката Ви няма да трае дълго, защото след не много дълго ще усетиш нужда от някои неща, които по-добре да ги изживееш сега, отколкото след години. На 99% от момчетата "до 18 макс" в главата им е основно секс и това е повече от нормално. Само някой, с който не е било така знае какво е.. С други думи - според мен така и трябва да бъде. Ти колко връзки си имала досега, че пишеш че си се отчаяла напълно от "мом4етата и любовта"? Това са глупости, отново без да се обиждаш. Това твоето е моментно състояние и изцяло от теб зависи дали то ще продължи или ще отмине скоро. Не се заседявай толкова пред PC-то това моят съвет. Въпросът с изневярата е доста сериозен и обширен и не мисля, че точно тук (или пък с теб) трябва да го обсъждам, но ще ти кажа следното - не, никога не съм изневерявал и да на мен са ми изневерявали неведнъж. Е кое е правилното тогава? Но аз не съм изневерявал основно поради една причина - това би означавало преди всичко да изневеря на себе си. Това е единственото нещо, което досега не съм си позволил и дано не го и направя. Не казвам, че никога няма да се случи. Казвам просто, че не бих. Когато обичаш наистина мисълта да изневериш дори не ти минава през ума. Поне с мен е (било..) така. Мине ли - тогава е моментът да си зададеш въпроса "аз обичам ли го/я?". От друга страна - хора сме, една изневяра за мен е допустима, ако е само веднъж. Не, че ще я забравя, но съм склонен да я приема. Изневярата, обаче има още толкова много измерения, физическото сякаш не е най-страшното. Да знам, че обикновено така говорят тези които често изневеряват, това е оправданието им, нещо като начин да успокоят собствената си съвест. От друга страна - какво наричаш ти сериозна връзка въобще? Сериозна връзка, въобще връзка в истинският смисъл на думата означава да живееш с някого, да споделяте ежедневието си, да виждаш всичките му дразнещи навици рано сутрин (например) и т.н. и въпреки това да го приемаш, да желаеш нещата да продължат. На 14 това май е доста трудно осъществимо и ти твърдиш, че искаш неща за които не си готова. Определено. Или сега ще кажеш "търся си просто свястно момче" - много общо, нали? Да, има такива, но нещата които си описала освен, че начинът по които си ги казала звучи "леко" шаблонно, което ме навява на мисълта искаш ли ги наистина, те характеризират по-скоро един мъж. Не и момче. Тоест най-малкото ще трябва още 5-6 години да почакаш. След това границите се размиват, а и тогава ще бъде по-трудно да бъдеш подманена от някой прочел описанието ти в aha, което сега не е никак трудно. От друга страна - ти имаш нужда от опит и колкото по-рано го натрупаш, толкова по-добре. Няма човек, който да не гледа външният вид въобще, дори и принципно да не си поставя никакви критерии (вече... сега ще кажа "като мен", но то не е за да се правя на някакъв, напротив ще ми се да не беше така) и това със сигурност важи и за теб. Представи си сега, че започнеш разговори с някого, който за момента се окаже най-близо до това, което искаш (или си мислиш, че искаш) и когато след време ти изпрати снимка се окаже, че е 165 см и 98 кг, например. Това като пропорции само, има още много неща, които биха могли да те отблъснат. Е, как ще се почувстваш тогава? Кажи откровено, че би продължила с него само заради вътрешната му красота. Да обичаш, колкото и да не подлежи на дефиниция този глагол е съвкупност от много елементи, важен от които е и физическото привличане. Така, че..
Да, такива момчета има. Проблемът е, че са повече от този тип момичета, лично мнение. И поради тази причина повечето от тях след определен брой наранявания и провали се опитват да преминат към някоя друга повече котираща се (*търсена) група. Аз също вънамеравам да го направя, лошото е че трудно се получава задълго.
П.С.: Като казваш какво търсиш освен въпросите ми досега, ти сигурна ли си че можеш да предложиш на такъв човек, това което търси той? Не мисля.
Песен може да напише всеки трети идиот, такава с която да те докосне, обаче която да почувстваш, да усетиш още от първата дума че е написана точно за теб, на това са способни твърде малко хора.
Да, живееш във филм, но не защото това което искаш е неосъществимо, а защото все още не си наясно какво искаш точно. Това си мисля аз. Когато това стане - пожелавам ти искрено скоро да откриеш своят Ян (*wikipedia.org, за който го разбира това буквално) и от теб зависи дали ще го забележиш. Аз не съм изгубил надежда още, а съм преживял много повече от теб, така че не пиши подобни крайни неща, казани от момиче на 14 те могат да предизвикат по-скоро смях.
Успех!