.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 249
    Guest
    Като вие момичета показвате само цици и бедра какво очаквате ? Да не би ние момчетата, да ви възприемаме сериозно, а ? Напротив, вие демонстрирате желанията си. Всички сте някакви фатални, предизвикателни, не ми вдъхвате увереност, че сте сериозни.

И има свесни момчета, но вие никога, не им обръщате внимание ? Колко пъти си обръщала внимание на свесните, изобщо търсила ли си ги ?

ядосан батко
    Guest
    Аз спокойно мога да се причисля към тези свестни момчета с малката уговорка,че не мога да обичам грозно момиче,защото аз не съм грозен и все пак съм човек и имам недостатъци и аз,за които предпочитам да не говоря.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Като вие момичета показвате само цици и бедра какво очаквате ?Да не би ние момчетата, да ви възприемаме сериозно, а ? Напротив, вие демонстрирате желанията си. Всички сте някакви фатални, предизвикателни, не ми вдъхвате увереност, че сте сериозни.

И има свесни момчета, но вие никога, не им обръщате внимание ? Колко пъти си обръщала внимание на свесните, изобщо търсила ли си ги ?
    ааааааааа ще се биеме с тебе не говори за сички че си ги има курвите има си ги има недей ни слага сички под един знаменател

същия гост
    Guest
    Като вие момичета показвате само цици и бедра какво очаквате ? Да не би ние момчетата, да ви възприемаме сериозно, а ? Напротив, вие демонстрирате желанията си. Всички сте някакви фатални, предизвикателни, не ми вдъхвате увереност, че сте сериозни.

И към това да добавя, че за първи път чета момиче да е отчаяно. Или пон така ми изглеждаш. С колко момчета до сега си била ? Къде доби толкова философия за живота ? И цялата тази тема фарс ли е ? Ако си търсиш гадже може да не го постигаш по този начин...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nice Angel
    Като вие момичета показвате само цици и бедра какво очаквате ?Да не би ние момчетата, да ви възприемаме сериозно, а ? Напротив, вие демонстрирате желанията си. Всички сте някакви фатални, предизвикателни, не ми вдъхвате увереност, че сте сериозни.

ааааааааа ще се биеме с тебе не говори за сички че си ги има курвите има си ги има недей ни слага сички под един знаменател
    Извинявай, колко неволно, сложих всички ви под общ знаменател. Ти дребнава ли си или просто четеш през ред ? Нима всички вие не искате да сте фатални и предизвикателни, сайтовете за запознанства направо преливат от вас, пък и в реалния живот същатата поза. Къде се изгубиха нормалните земни момичета ми кажи, къде са те ? Аз ли живея със стари критерии или просто вече никоя от вас не се интересува от кавалерство и старовремство.

Всички се движите със батковци, да не мислите, че те търсят духовното във вас, глупости, само ви размятат насам натам заради секса и вие се мислите за специални.

Аз ли не съм ок, или не виждам по-различен тип момичета напоследък.

Guest
    И да питам авторката отново с какво тя се чувства токлова специална, когато тя е като всички други ? Погледнете клипчето и във в-бокса
    vbox7 . com/play:5b73f69b
    Е, мацо, ти ли си необикновеното момиче, което иска да се срещне с обикновено и светно момче.

Град
    София
    Има такива момчета и то много...ама защо верно не се замислите и вие колко такива момичета има ?
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

влюбеничка
    Guest
    Az znam,4e ima,za6toto v momenta sum s edno takova,za koeto si zaslujava i ada da prebrodq!!!

Guest
    ne pomnq koi napisa :еми да има такива момчета. аз лично познавам такива. но са малко. най-добрият ми приятел е такъв. един друг приятел също. за съжаление имам чувството,че свестните момчета си падат по тъпи, дебели крави, които само ги разиграват
    ottuka naistina e verno pod4ertanoto ot moq ilost po edna pri4ina:svesnite mom4eta (pone kakto nqkoi predi gi opisaha) sa po-skromni sravnitelno tihi i ne go davat "Ei macko dai gazoto da vidi6 srebroto" ai mili4kite ne nosqt na kila 6tot drugite det sa har4at imat 10 kilca jelezo,lamarina i sekav drug ambalaj O_o.Svestnite momi4eta (za nqkoi ne za mene) za 110% kurveta i fatalni jeni4ki (6tot sa takviz otkak im dodi parviq cikal) boqdisvat si kosite vadqt kra4eta pod polite,napolvina vijda6ti se pra6ki pod dankite,sutieni nad bluzkata i sekvi takiva .A svestneto mom4e za koeto si4ki revaha v 60-te mneniq na temata ne tarsqt povtarqm NE TARSQT razgoneni polugoli kurvi za edna-dve no6ti (ili dni nekoi go praqt denem) .Tai 4e otsia kazvam 6to tn. svestni mom4eta se hva6tat s debelanki---->6tot i te sa po skromni4ki i tihi i nqma da im vikat tisi zubar ili muhlio (az li4no debelana nema si fana pak ako 6te tursko da stane ) .
    da obob6tq 6ansa na edna malka kurva da si hvane svqstno mom4e e okolo 10%,5 ot koito sa 6ans i 5 % nekoi da gi zapoznai
    Misla 4e temata veke sa iz4erpi tai 4e arivider4i
    i nedeite mnogo sa per4i

Цитирай Първоначално написано от Nice Angel

Извинявай, колко неволно, сложих всички ви под общ знаменател. Ти дребнава ли си или просто четеш през ред ? Нима всички вие не искате да сте фатални и предизвикателни, сайтовете за запознанства направо преливат от вас, пък и в реалния живот същатата поза. Къде се изгубиха нормалните земни момичета ми кажи, къде са те ? Аз ли живея със стари критерии или просто вече никоя от вас не се интересува от кавалерство и старовремство.

Всички се движите със батковци, да не мислите, че те търсят духовното във вас, глупости, само ви размятат насам натам заради секса и вие се мислите за специални.

Аз ли не съм ок, или не виждам по-различен тип момичета напоследък.
    като не търсиш както трябва не намираш...познавам такива момичета земни и нормални и не искат да са "фатални и предизивикателни"...но имам и такива дето както ти каза "се движат само с батковци" и се правят на бахти надувалките...повечето красиви и убави момичета са курви и тн...а повечето от мъжете искат точно такива така че има ги секви но ти не намираш каквото ти трябва и след това си мислиш че всички сме еднакви...и аз лесно мога да сложа сички мъже под един знаменател за еди кво си но ще зн че не съм права

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    хахах кукло 1во на 14 години търсиш истинската любов или..?? 2ро да ти кажа ами ако се занимаваш с момчета на твойте години мн ясно че ще е така...тийнейджърите винаги са така мислят си че когато им порасне достоинството трябва да почнат със секса а когато правят секс са господин "кой съм аз" е да ама не...спокоино живота е пред тебе
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

macka i az ne vqrvah 4e ima svqstni mom4eta ma kato namerih moq si maj razbrah 4e za vseki si ima to4en 4ovek az mn si go obi4am ama ina4e kato cqlo trqbva da e dosta po-golqm za da e svesten svestnite izlqzoha ot proizvodstvo ne se otkazvai da tarsi6
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от същия гост

И към това да добавя, че за първи път чета момиче да е отчаяно. Или пон така ми изглеждаш. С колко момчета до сега си била ? Къде доби толкова философия за живота ? И цялата тази тема фарс ли е ? Ако си търсиш гадже може да не го постигаш по този начин...

tursila sum svestni mom4eta no bih mogla da kaja 4e ne poznavam nito edin.. s kolko mom4eta sum bila li?mi pone 20.. i mejdu tqh nqma6e nito edin svesten... kato se zamislq ima6e edin koito po mqza6e na svesten,no samo toi! aa btw koito be6e kazal 4e ne bi trugnal s grozno momi4e li kfo be6e.. az ne kazvamd a trugnete s grozni momi4eta we... kak ne me razbriate iam predvit mom4e koeto na 2ro mqsto gleda vun6niq vid a na 1vo haraktera.. estestveno 4e ne moje6 da se vlubi6 v nqkoq,koqto ne te privli4a pone malko vizualno...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от AiKaTa
    хахах кукло 1во на 14 години търсиш истинската любов или..?? 2ро да ти кажа ами ако се занимаваш с момчета на твойте години мн ясно че ще е така...тийнейджърите винаги са така мислят си че когато им порасне достоинството трябва да почнат със секса а когато правят секс са господин "кой съм аз" е да ама не...спокоино живота е пред тебе
    ikfo da trugna s nekooi pedofil na 40 li?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

awe spored men nqma ideal za mom4e si4ki gledat da te preebat i naranqt.I vse pak bez tqh nemojem i za tova im suzdavame nqkuv ideal tova e ot men

Guest
    Ta ти правиш свирки от 14 годишна, за свесна ли се имаш ?

Град
    The endless river
    изглежда не търсиш там където трябва.......или по-скоро се доверяваш на грешния човек.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Аз съм на 95% идентичен с този от първия пост...ама съм зает
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

така е защо няма тема къде отидоха свестните момичета?
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Свестните момичета ходят с мухалите
    Аз затва съм мухал
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Vseki si e gotin s ne6to no nikoi ne e idealen ili kakto ti go nari4ash svesten. Momchetata ne sa vinovni che v glavata im e samo seksa tova im e neshto koeto im idva otvatre kakto na momichetata im idva otvatre da se glasqt da sa gotini vapros na gen. Az sam sre6nala gotino mom4e no i toi ne e idealen no i az ne sam prosto za vseki vlak si ima patnici i vseki se dopalva s nqkoi drug. A da i ne tarsi idealniq prosto bez da ochakvash nqkoi gotin deto ti dopada shte se poqvi no vsqko neshto s vremeto si...
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    Vseki si e gotin s ne6to no nikoi ne e idealen ili kakto ti go nari4ash svesten. Momchetata ne sa vinovni che v glavata im e samo seksa tova im e neshto koeto im idva otvatre kakto na momichetata im idva otvatre da se glasqt da sa gotini vapros na gen. Az sam sre6nala gotino mom4e no i toi ne e idealen no i az ne sam prosto za vseki vlak si ima patnici i vseki se dopalva s nqkoi drug. A da i ne tarsi idealniq prosto bez da ochakvash nqkoi gotin deto ti dopada shte se poqvi no vsqko neshto s vremeto si...

Ти си права донякаде , ама по принцип в днешно време момичетата са едни предизвикателни , горди , разголени , надути , за да те забележат - пачка и кола , и задълдително изрусена опашка и дрехи тип "Фиешън" абе флиртче.ком примерно цъкаш и виждаш за ко става въпрос " кучка съм ама не твоята" и куп още такива , та то момчетата и да не мислят за секс , ще започват , къде да ходят.... така че...даи да пием по 1 спрайт за тотално отчаяни. яхяхя :P
    Ami da i tva go ima ama ima i takiva kato mene malko ostanahme destvenite na 15god obache kato se zamislish v foruma ima samo svesni 6toto drugite po tva vreme se namirat na drugi mesta ne pred kompite si
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

дам аз съм на работа в форума за свестни не знам но определено има страшно много отчаяни *черпи със спрайт всички*
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Guest
    Има ги повярваи ми.. и аз съм късметлиика че тои сам доиде при мен без аз да го търся.. жалко че трябваше да се разделим .. с него бях 2 години и никога не се почувствах самотна или мамена или нещо такова.. пренебрегваше приятелите си роднините даже заради мен.. и никога това да легне с мен не е било важно за него.. жалко обаче че такива момчета се срещат много много рядко

Ami sajelqvam che traq da go kaja ama si prava sreshtat se mn rqdko takiva momcheta sa 1 na 1000

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си