- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИмА лИ СвяСтНи МоМ4еТА?!?!?!
Първоначално написано от monityY
Ти да не ме познаваш ?![]()
![]()
не съм 4ела поемата ти,има много други такива теми и ето ти само едно изре4ение "всяко правило си има изклю4ение" и ти ще намери6 своя принц на бял кон спокойно!
Така е какво да ти кажа погледни подписа миПървоначално написано от monityY
![]()
Има свястни момчета аз сам от тях
Някой беше обяснил много хубаво, че Светът е гаден..И за съжаление донякъде е прав..И аз съм от тия "добрите" но неоценени момчета, които напоследък само си патят понеже попадат на разни екземпляри, които дори не разбират смисъла на думата любов..В днешно време има една закономерност, а именно - колкото си по-добър, толкова повече страдаш..Колкото повече влагаш, толкова по-малко получаваш..Не търсете идеалния..По-лесно е ти да се влюбиш в човек,когото не харесваш толкова отколкото да накараш някой насила да се влюби в теб..А и подходящия човек не е идеалния - идеалните са си самички...именно щото са идеални..На нас ни трябват хора, които да допълват характера ти и с които да те свързват много повече неща от романтична вечеря, посвещаване на песен или написано стихотворение. В една песен се пееше - Всички сме еднакви..няма идеални..Какво търсим тогава?![]()
![]()
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
нещо по-добро
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Мода...кфо да се прай![]()
![]()
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
На колко си години?Приличаш най-много на 15.Първоначално написано от monityY
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Всъщност май е на 14Но все пак..близо беше
![]()
Аииии .... Значи муце , любовна пиесен кат са накъркам мноу ши ти пея.Ако искъш вичеря , начи ила в кръчмътъ на бай унуфри.Подаръци ни чакай захърчи , шото аз ляб ни моа си купа , паа ... Инъчи само са заглиеждам по други мацки и ако ми са отдадие възможнуст ги опраям.
Мисля че търсиш човиек кът мене!![]()
Taq deto e pusnala temata e edna golqma kuha lejka!
[02/09/2007 08:54:13] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ каза: ok
[02/09/2007 08:54:15] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ каза: da?
[02/09/2007 08:56:08] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ каза: ???
[02/09/2007 08:57:29] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ каза: 6e kaje6 li kfoto 6e kazva6 ili ne
[02/09/2007 09:12:00] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ каза: awe
смятай баси милата си ахахаха пък иска от момчетата отношение![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Just_say_no
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
доста са и тези неоценените ще ти кажа - немат късмет ко да се правиПървоначално написано от Shogi
Не съм чел всички отговори...но ще ти кажа-ИМА ТАКИВА!
Но просто вие все си падате по "лошите" момчета![]()
Глупачета :P Като си слагате таралежи в гащите не питайте после що ви боде на гЪзЪ![]()
ima no mnogo rqdko se sre6tat
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
Има я... Как да няма.. Има и аз 100% мога да кажа ,че съм 1 от тях...
Не съм вундеркин/зубар или там квото ще.. За сега съм достатъчно интелигентен за да мога да преценя всеки 1 човек и всяка 1 ситуация.. Ми за таз Мони..Кво да ви кажа..Красиво момиче е не я познавам като човек , но впечатленията ми не са на 6.. Има потенцял момичето наистина... Незнам...
МчЕтА Св3СтНи НА ВсЕкАдЕ..!
spored men svestni mom4eta ima vse o6te...popadam na tqh i sme frendove....lubof prosto trqbva da go spe4eli6,kakto i toi teb......i se pak vajnoto e,4e IMA![]()
абсолютна глупост е ,че няма свестни момчетаПървоначално написано от monityY
моят приятел е живото доказателство![]()
АЗИмА лИ СвяСтНи МоМ4еТА?!?!?!![]()
А ти курво такава не може ли да се досетиш, че може би в теб е грешката ? Като си ги сменяш така да не мислиш че момчетата мислят друго за теб? Че те боготворят? Че се мяташ от единия на другия кат пусната от гората?
Първоначално написано от sladkish_14
Брау =D>
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
ти 6то си мисли6 4е съм курва и ги сменям бе?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
кфи сте тъпи,вие мом4етата сте най безмозъ4ните съ6тества,гре6ка на природата... пффф ок 4е има един който да се разли4ава от си4ки ви... 6е ме нари4а курва,деба тъпака деба..
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Аз съм свестен, но съм плашещо грозен![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko