.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 249

Re: ИмА лИ СвяСтНи МоМ4еТА?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от monityY
    вижте според мене какво е идеалното мом4е,т.е свястно или как да го наре4а нз,има ли такива ми кажете?сре6тали ли сте някога,за6тото аз не съм и напълно се от4аях от мом4етата и любовта...

СВЯСТНО МОМ4Е ЗА МЕНЕ Е... НЯКОЙ КОЙТО ДЪРЖИ НА СЕРИОЗНАТА ВРЪЗКА,В ГЛАВАТА МУ ДА НЕ Е САМО СЕКСА И ДРУГИТЕ ПЕРВЕРЗИЙ,НЕ ТЕ СА НАЙ ВАЖНИ В ЕДНА ВРЪЗКА,НЯКОЙ РОМАНТИК ДО ДУПКА,ВЕ4ЕРЯ НА СВЕ6ТИ,ПОДАРАЦИ,НЕ 4Е СА ТОЛКОВА ВАЖНИ ЕСТЕСТВЕНО КАЗВАМ ПРИМЕР ЗА РОМАНТИКА,ТОВА ДА ТИ НАПИ6А ПЕСЕН И Т.Н,МОМ4Е КОЕТО ДА НЕ МУ И МИНАВА ПРЕЗ УМА ДА ТИ ИЗНЕВЕРИ И ЛЪЖЕ,ТАКОВА ЗА КОЕТО НАЙ ВАЖНИТЕ НЕ6ТА,НЕ6ТАТА КОИТО КРЕПЯТ ЕДНА ВРЪЗКА СА ЛЮБПВТА И ДОВЕРИЕТО-ДА ИМЕННО ТЕ КРЕПЯТ ВРЪЗКАТА А НЕ СЕКСА,ЗА6ТОТО Е ЛЕСНО ДА ИЗ4УКА6 НЯКОЙ,АМА ЛЮБОВТА СЕ ПЕ4ЕЛИ ТРУДНО!!!! НЯКОЕ МОМ4Е КОЕТО ДА ТЕ ОБИ4А ДА ДЪРЖИ НА ТЕБ,ДА НЕ МУ ПУКА КФО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ,МОМ4Е КОЕТО НЕ ГЛЕДА САМО ВЪН6НИЯТ ВИД В ЕДНО МОМИ4Е,АМИ ГЛЕДА ДУ6АТА!!!

смятам 4е това е свястно мом4е за мене... но не съм сре6тала такова,мисля 4е няма и да сре6тна... просто живея в някой ФИЛМ !!!

Ти да не ме познаваш ?

не съм 4ела поемата ти,има много други такива теми и ето ти само едно изре4ение "всяко правило си има изклю4ение" и ти ще намери6 своя принц на бял кон спокойно!

Супер фен

вижте според мене какво е идеалното мом4е,т.е свястно или как да го наре4а нз,има ли такива ми кажете?сре6тали ли сте някога,за6тото аз не съм и напълно се от4аях от мом4етата и любовта...

СВЯСТНО МОМ4Е ЗА МЕНЕ Е... НЯКОЙ КОЙТО ДЪРЖИ НА СЕРИОЗНАТА ВРЪЗКА,В ГЛАВАТА МУ ДА НЕ Е САМО СЕКСА И ДРУГИТЕ ПЕРВЕРЗИЙ,НЕ ТЕ СА НАЙ ВАЖНИ В ЕДНА ВРЪЗКА,НЯКОЙ РОМАНТИК ДО ДУПКА,ВЕ4ЕРЯ НА СВЕ6ТИ,ПОДАРАЦИ,НЕ 4Е СА ТОЛКОВА ВАЖНИ ЕСТЕСТВЕНО КАЗВАМ ПРИМЕР ЗА РОМАНТИКА,ТОВА ДА ТИ НАПИ6А ПЕСЕН И Т.Н,МОМ4Е КОЕТО ДА НЕ МУ И МИНАВА ПРЕЗ УМА ДА ТИ ИЗНЕВЕРИ И ЛЪЖЕ,ТАКОВА ЗА КОЕТО НАЙ ВАЖНИТЕ НЕ6ТА,НЕ6ТАТА КОИТО КРЕПЯТ ЕДНА ВРЪЗКА СА ЛЮБПВТА И ДОВЕРИЕТО-ДА ИМЕННО ТЕ КРЕПЯТ ВРЪЗКАТА А НЕ СЕКСА,ЗА6ТОТО Е ЛЕСНО ДА ИЗ4УКА6 НЯКОЙ,АМА ЛЮБОВТА СЕ ПЕ4ЕЛИ ТРУДНО!!!! НЯКОЕ МОМ4Е КОЕТО ДА ТЕ ОБИ4А ДА ДЪРЖИ НА ТЕБ,ДА НЕ МУ ПУКА КФО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ,МОМ4Е КОЕТО НЕ ГЛЕДА САМО ВЪН6НИЯТ ВИД В ЕДНО МОМИ4Е,АМИ ГЛЕДА ДУ6АТА!!!

смятам 4е това е свястно мом4е за мене... но не съм сре6тала такова,мисля 4е няма и да сре6тна... просто живея в някой ФИЛМ !!!
    Така е какво да ти кажа погледни подписа ми

Има свястни момчета аз сам от тях

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Някой беше обяснил много хубаво, че Светът е гаден..И за съжаление донякъде е прав..И аз съм от тия "добрите" но неоценени момчета, които напоследък само си патят понеже попадат на разни екземпляри, които дори не разбират смисъла на думата любов..В днешно време има една закономерност, а именно - колкото си по-добър, толкова повече страдаш..Колкото повече влагаш, толкова по-малко получаваш..Не търсете идеалния..По-лесно е ти да се влюбиш в човек,когото не харесваш толкова отколкото да накараш някой насила да се влюби в теб..А и подходящия човек не е идеалния - идеалните са си самички...именно щото са идеални..На нас ни трябват хора, които да допълват характера ти и с които да те свързват много повече неща от романтична вечеря, посвещаване на песен или написано стихотворение. В една песен се пееше - Всички сме еднакви..няма идеални..Какво търсим тогава?
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

нещо по-добро
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Мода...кфо да се прай
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!

На колко си години?Приличаш най-много на 15.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Всъщност май е на 14 Но все пак..близо беше

SATHANAS
    Guest
    Аииии .... Значи муце , любовна пиесен кат са накъркам мноу ши ти пея.Ако искъш вичеря , начи ила в кръчмътъ на бай унуфри.Подаръци ни чакай захърчи , шото аз ляб ни моа си купа , паа ... Инъчи само са заглиеждам по други мацки и ако ми са отдадие възможнуст ги опраям.
    Мисля че търсиш човиек кът мене!

Guest
    Taq deto e pusnala temata e edna golqma kuha lejka!

Guest
    [02/09/2007 08:54:13] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ каза: ok
    [02/09/2007 08:54:15] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ каза: da?
    [02/09/2007 08:56:08] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ каза: ???
    [02/09/2007 08:57:29] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ каза: 6e kaje6 li kfoto 6e kazva6 ili ne
    [02/09/2007 09:12:00] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ каза: awe
    смятай баси милата си ахахаха пък иска от момчетата отношение

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Кво обява ли си пускаш? "търся си така нареченото свястно момче- ако някой се чуфства такъф иска ли да поспамим малко заедно в темата? "
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shogi
    Някой беше обяснил много хубаво, че Светът е гаден..И за съжаление донякъде е прав..И аз съм от тия "добрите" но неоценени момчета, които напоследък само си патят понеже попадат на разни екземпляри, които дори не разбират смисъла на думата любов..В днешно време има една закономерност, а именно - колкото си по-добър, толкова повече страдаш..Колкото повече влагаш, толкова по-малко получаваш..Не търсете идеалния..По-лесно е ти да се влюбиш в човек,когото не харесваш толкова отколкото да накараш някой насила да се влюби в теб..А и подходящия човек не е идеалния - идеалните са си самички...именно щото са идеални..На нас ни трябват хора, които да допълват характера ти и с които да те свързват много повече неща от романтична вечеря, посвещаване на песен или написано стихотворение. В една песен се пееше - Всички сме еднакви..няма идеални..Какво търсим тогава?
    доста са и тези неоценените ще ти кажа - немат късмет ко да се прави

Guest
    Не съм чел всички отговори...но ще ти кажа-ИМА ТАКИВА!
    Но просто вие все си падате по "лошите" момчета
    Глупачета :P Като си слагате таралежи в гащите не питайте после що ви боде на гЪзЪ

ima no mnogo rqdko se sre6tat
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

Град
    hElL cItY -> SoFiQ
    Има я... Как да няма.. Има и аз 100% мога да кажа ,че съм 1 от тях...
    Не съм вундеркин/зубар или там квото ще.. За сега съм достатъчно интелигентен за да мога да преценя всеки 1 човек и всяка 1 ситуация .. Ми за таз Мони..Кво да ви кажа..Красиво момиче е не я познавам като човек , но впечатленията ми не са на 6.. Има потенцял момичето наистина... Незнам...
    МчЕтА Св3СтНи НА ВсЕкАдЕ..!

spored men svestni mom4eta ima vse o6te...popadam na tqh i sme frendove....lubof prosto trqbva da go spe4eli6,kakto i toi teb......i se pak vajnoto e,4e IMA

абсолютна глупост е ,че няма свестни момчета
    моят приятел е живото доказателство

Град
    pLaZmA wOrLd
    ИмА лИ СвяСтНи МоМ4еТА?!?!?!
    АЗ

Цитирай Първоначално написано от =)
    ИмА лИ СвяСтНи МоМ4еТА?!?!?!
    АЗ
    Е нормално е да задават такива въпроси като гледат гъзарчетата, които ги разочароват и после... а къде са свястните момчета...
    Клик ми (:

Guest
    А ти курво такава не може ли да се досетиш, че може би в теб е грешката ? Като си ги сменяш така да не мислиш че момчетата мислят друго за теб? Че те боготворят? Че се мяташ от единия на другия кат пусната от гората?

Град
    Филипиновци
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Извинявай много,но това са пълни ГЛУПОСТИ! Как идеал на момче ще бъде в това да пише песни???Ми на мен са ми писали и какво от това,човека си е супер смотан!Каква вечеря искаш ТИ?Като си едва на 14,как вечеря?Като станеш на 20 може да има и вечеря Романтик не значи само подараци-НЕ!Според ме имаш ЖАЛЪК идеал....Това което искаш е глупаво,а относно изневярата сигурна съм,че ти си мислиш че НИКОГА не би изневерела?Нали? НЕ е така,никой НЕ иска да изневерява,но понякога става и така!Кой не държи на сериозна връзка,щом обича?Всеки държи!Ако някой не е държал на нея,докато е бил с теб значи не те е обичал!Доверието!То се печели няма точно определен човек,който да има ВРОДЕНО доверие ...За външния вид,ти какво ще ни кажеш ли,че не го гледаш?Кажи ни де?И какво искаш да кажеш "ДА НЕ МУ ПУКА КФО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ" понякога другите говорат истината!

Абе общо взето незнам какво да ти кажа само,че много си си объркала идеалите!Това е от мен

Брау =D>
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А ти курво такава не може ли да се досетиш, че може би в теб е грешката ? Като си ги сменяш така да не мислиш че момчетата мислят друго за теб? Че те боготворят? Че се мяташ от единия на другия кат пусната от гората?
    ти 6то си мисли6 4е съм курва и ги сменям бе? кфи сте тъпи,вие мом4етата сте най безмозъ4ните съ6тества,гре6ка на природата... пффф ок 4е има един който да се разли4ава от си4ки ви... 6е ме нари4а курва,деба тъпака деба..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Аз съм свестен, но съм плашещо грозен
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си