.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 249
    Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    vav vs mom4e ima po ne6to ot tova,koeto si izbroila..tr da svikvame da se zadovolqvame s malko
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А ти курво такава не може ли да се досетиш, че може би в теб е грешката ? Като си ги сменяш така да не мислиш че момчетата мислят друго за теб? Че те боготворят? Че се мяташ от единия на другия кат пусната от гората?
    ти 6то си мисли6 4е съм курва и ги сменям бе? кфи сте тъпи,вие мом4етата сте най безмозъ4ните съ6тества,гре6ка на природата... пффф ок 4е има един който да се разли4ава от си4ки ви... 6е ме нари4а курва,деба тъпака деба..
    Ти чуваш ли са ма? Имало рзличен..хах ша та наебе и ше те остай..никви чувства няма иска само секс и тва е..мисли си квото искаш, но скоро няма да сте заедно !

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    da az ako se interesuva6 mi pi6i Ls
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    hElL cItY -> SoFiQ
    Аз от сичко иам по доволно количество .. Нямам способности да пиша песни .. Стихове и такива ти педерастии..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ми аз не съм срещала идеалното момче, но силно се надявам да има такова

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

abe, edin tam
    Guest
    skupa znam 4e nqma nikoi da pro4ete moq komentar sled kato e nqkude izmejdu vsi4kite naki4eni s kartinki i nz si kvo o6te. moga da ti kaja 4e napulno te razbiram. pro4etoh samo zaglavieto i ve4e znam kakvo ima6 predvid. nqma nujda da ti obesnqvam moita gledan to4ka sigurno e su6tata kato tvoita vupreki 4e sum mom4e. az li4no ne sum sre6tal istninski svestno momi4e koeto da me izslu6va i razbira. te prosto.... 4akat svoq red da kajat kakvoto imat da kajat... drugoto e licemerie i luja.... i mnogo mom4eta sa taka.... te prosto te iskat za edna ve4er i biha dali dosta ot turpenieto si zada go osu6testvqt... prosto iskah da se iskaja. nqkoi playboi4eta te mi se izhilqt za6toto te pravqt toq nomer tolko 4esto.. i vinagi minava vurhu neopitnite momi4eta, koito sa vse taka povurhnostni.... aide stiga sum pisal 4e i bez tva nema koi da 4ete

курва, курва... любимата ми дума.. направо..
    миличка, каза, че си имала 20тина гаджета.. Е аз съм имала 3, а съм с 2 години по-голяма от теб. Да и аз съм се гаджосвала в 3ти клас, ама то дори не се държахме за ръка.. Как очакваш момчетата да имат други впечатления за теб като казваш кфи сте тъпи,вие мом4етата сте най безмозъ4ните съ6тества,гре6ка на природата... ??? Всеки има различно разбиране за идеали. Аз например бих предпочела да отидем в приятеля ми и да тръгнем да си правим нещо за ядене и да започнем да се закачаме и цапотиме, да си правим кефа, не вечеря на свещи с вино и тн. като на някой филм, после да седнем и да гледаме някоя анимацийка или комедийка. Да не съм особено голяма, но не бих отказала да спя у тях. Няма момче, което да не мисли за секс, няма и мъж, който да не мисли. При момичетата е същото. Мислим за секс, просто по-рядко или не толкова съзнателно.
    Курви навсякъде! Къса поличка, дълга косичка.. познато. Повечето момчета казахте, че всички сме такива. Но не е така. Просто тези момичета ви привличат вниманието. Жестоките крака, перфектната кожа, погледа, прическата. Всичко е важно, но като го видите в трамвая до момиче с дънки и потниче.. съвсем непринудено момиче, няма да му обърнете толкова внимание. Дали въобще ще забележите момичето с дънките? (сега не казвайте, как не бихте обърнали внимание на тия с краката и полите) Просто ви харесват по-забележимите. Не бихте тръгнали с момиче, което има 1-2 приятели и никой не знае това момиче. Независимо по какъв начин, но не я знаят. Ако беше зубърката щях да я знаят поне с нещо.
    Свестни момчета, според моето мнение, има много. Просто голяма част от тях са до там наранявани, че ги е страх да покажат себе си и се правят на дупета.
    Може и аз да ходя с батко, по-голям от мен с 2 години, но пък го познавам достатъчно добре, за да знам, че си заслужава. Познаваме приятелите си, имаме и общи и въобще не е за фукнята. Замислихте ли се, че не винаги е така? Има изключения и то много. И знам, че ако нямам настроение за натискане (секс?!) той ще ме разбере и ще си ме гушка, защото и на това се радва.
    Имала съм 2 момчета преди сегашното, но какво да ви кажа? Едното успя да ме направи на парцал за 1 месец, а му дадох много. Със следващото не беше така. Имахме.. връзка, която започнах на 14 и свърших на 16. Той ме разбираше, до един момент. Нагона се обади. Той ми даде много, но в същото време аз пак бях наранена, защото му дадох повече, а той дори ме помисли за тъпа. Направи детинщината да провери ревността ми по страшно тъп и болезнен за мен начин.

Извод : Винаги попадаш на всякакви. Винаги нещо няма да е наред. Важното е да помниш хубавото. За всеки го има, човека, който търси.
    Курви - много и много по-забелязвани.
    Курвари - -||-
    Свястни (и момичета, и момчета) - бол! Ама кой да ги забележи? И пустите му наранявания...

Абе изписах нещо, което нз дали е за всички така. Казах моето мнение.

Едно мнение, от страната на другия пол, много ми хареса. Едно дълго беше, просто забравих на кой е.

Айде това е от мен.
    пп. девствена съм :РР

I believe...
    Guest

Moeto mnenie po vuprosa

Не че нещо но ... аз съм горе - долу еднакъв с описанието на момичето.
    Бях и още съм .. имах връзка близо година и момичето избра лошото момче дето се прави на "оборотен" и сега е с него защото "той бил сладък"
    За тази почти година не съм я запитал веднъж по въпроса със секса - тя го подхвана (както и да е това е друга тема) .Просто искам да кажа , че вие момичета колкото и да не си го признавате не оценявате какво имате (ако човека до вас ви обича истински) , а тичате подир "лошите батковци"
    И аз имам приятели и аз имам някакво излъчване , но аз не се държах с момичето като с парцал и не съм помислял за друга през това време както прави сегашното и гадже...
    Пс: И все си мисля , че доброто един ден ще възтържествува (колкото и безнадеждно и банално да звучи) ....и тези момчета , които наистина държат на момичетата си (които сега са наричани балъци) , един ден биха били оценени , но за нещастие това според мен би било прекалено късно
    Желая ви приятна вечер

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от hasaiko
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Извинявай много,но това са пълни ГЛУПОСТИ! Как идеал на момче ще бъде в това да пише песни???Ми на мен са ми писали и какво от това,човека си е супер смотан!Каква вечеря искаш ТИ?Като си едва на 14,как вечеря?Като станеш на 20 може да има и вечеря Романтик не значи само подараци-НЕ!Според ме имаш ЖАЛЪК идеал....Това което искаш е глупаво,а относно изневярата сигурна съм,че ти си мислиш че НИКОГА не би изневерела?Нали? НЕ е така,никой НЕ иска да изневерява,но понякога става и така!Кой не държи на сериозна връзка,щом обича?Всеки държи!Ако някой не е държал на нея,докато е бил с теб значи не те е обичал!Доверието!То се печели няма точно определен човек,който да има ВРОДЕНО доверие ...За външния вид,ти какво ще ни кажеш ли,че не го гледаш?Кажи ни де?И какво искаш да кажеш "ДА НЕ МУ ПУКА КФО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ" понякога другите говорат истината!

Абе общо взето незнам какво да ти кажа само,че много си си объркала идеалите!Това е от мен

Брау =D>
    Прекланям се пред сладкиша.. Ако наистина си на 14... Ще ми гръмнат бушоните

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

abe, edin tam
    Guest
    браво на i believe... само тва 6е кажа... сигурен съм 4е той спецялен

Град
    Захарен памук
    А ти курво такава не може ли да се досетиш, че може би в теб е грешката ? Като си ги сменяш така да не мислиш че момчетата мислят друго за теб? Че те боготворят? Че се мяташ от единия на другия кат пусната от гората?
    ти 6то си мисли6 4е съм курва и ги сменям бе? кфи сте тъпи,вие мом4етата сте най безмозъ4ните съ6тества,гре6ка на природата... пффф ок 4е има един който да се разли4ава от си4ки ви... 6е ме нари4а курва,деба тъпака деба..
    Любопитно ми е как смееш да поставяш половината от човешкото население в света под един знаменател? Ти как ще се почувстваш ако някой пусне тема ”Няма ли свястни момичета?” и вътре напише ”Всички момичета сте курви!”.. Айде мисли малко преди да се нервиш. На никой не му е приятно да го обиждат, но това не значи да отвърнеш със същото!
    Мен като ме ядоса някой по принцип намирам сили да се успокоя, да си поема дълбоко дъх и чак тогава да пиша

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от abe, edin tam
    skupa znam 4e nqma nikoi da pro4ete moq komentar sled kato e nqkude izmejdu vsi4kite naki4eni s kartinki i nz si kvo o6te. moga da ti kaja 4e napulno te razbiram. pro4etoh samo zaglavieto i ve4e znam kakvo ima6 predvid. nqma nujda da ti obesnqvam moita gledan to4ka sigurno e su6tata kato tvoita vupreki 4e sum mom4e. az li4no ne sum sre6tal istninski svestno momi4e koeto da me izslu6va i razbira. te prosto.... 4akat svoq red da kajat kakvoto imat da kajat... drugoto e licemerie i luja.... i mnogo mom4eta sa taka.... te prosto te iskat za edna ve4er i biha dali dosta ot turpenieto si zada go osu6testvqt... prosto iskah da se iskaja. nqkoi playboi4eta te mi se izhilqt za6toto te pravqt toq nomer tolko 4esto.. i vinagi minava vurhu neopitnite momi4eta, koito sa vse taka povurhnostni.... aide stiga sum pisal 4e i bez tva nema koi da 4ete
    Аз го прочетох. И не съм съгласна с теб. Това, че определени момичета са магнит за идиоти, плейбойчета и пр., не означава, че няма свястни момчета. Аз познавам много точни хора, много свястни мъже. Но те не се намират под път и над път.

Като ти чета пост-а имам чувството, че се считаш за нещо повече от обикновените хора.. Е, разбери - всеки има чувства, мечти, желания. Но това, че си срещнал някоя нагиздена мацка, означава ли, че само по сандалките й, които са последна мода, си я опознал?.. Каквото и да ми говориш - ти си от хората, които съдят по външния вид.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от abe, edin tam
    браво на i believe... само тва 6е кажа... сигурен съм 4е той спецялен
    И какво сега? Делим се на лагер ”специални” и лагер ”неспециални”? Аз вярвам, че всеки човек си е специален.. По свой собствен специален начин..

i believe
    Guest
    Vseki chovek e specialen i vseki zaslujava vnimanie!Sveta e trugnal kym losho...(ne mi se smeite a se zamislete 4e tova e taka...) Prosto za da oceleem trqbva da budem sebe si...(li4no mnenie).
    Momche sum , da - zaglejdam se po momicheta i moga da kaja ,4e vseki moje da bude dobur nezavisimo dali sega e takuv ili onakuv....
    Prosto iskam da kaja , 4e do momenta ne sum sreshtnal momi4e koeto da me razbira (naistina razbira , a ne da kima s glava i da gleda umno , kolkoto da ne si gleda noktite dali sa dobre i tn)..Zashtoto takiva momicheta mnogo , no zashto dobrite sa rqdkost?Zashtoto situaciqta e takava - konti se gleda batkoto na ulicata s Bavareca i si vika eiii az imam gadje dobrqk slusha me , ama gledai toz batko kakvo ima ..kolkoto i da e otrichat 97-98% ( ne kazvam vsi4ki!) momicheta gledat parite i po - konkretno ne parite a polojenieto na dadenoto momche , taka che ako shte ne pesni , ne vecheri ..kamyni ot lunata da zanesem na tezi momicheta , te biha ni podminali s frazata "moje li da si ostanem samo priqteli" i da idat pri loshite batkovci..

Bourgas_bilder
    Guest
    Евала 'i believe' за това което казваш.Незнам на колко си но си личи,че за разлика от някои хора мислиш доста трезво за което те подравявам.Аз също съм момче,но за жалост семейството ми е добре на тема финанси,и покрай мен все такива каквито ги описа.Пари пари,коли аз излизам с приятели и като гледат колата аре,но не съм такъв добре че отивам в Сф студент,че тука в този Бургас лично ще полудея.Светът наистина върви на лошо,но трябва въпреки всичко да гледаме напред,да правим това което ни е на душата,като се абстрахираме от околните.
    Още 1-ж евала ти правя,само така за напред ти пожелавам да си намериш момичето за теб
    В днешно време рядко свестни,но има,въпроса е кога ще уцелиш момента,аз ти пожелавам да е скоро

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от vlubchivo
    курва, курва... любимата ми дума.. направо..
    миличка, каза, че си имала 20тина гаджета.. Е аз съм имала 3, а съм с 2 години по-голяма от теб. Да и аз съм се гаджосвала в 3ти клас, ама то дори не се държахме за ръка.. Как очакваш момчетата да имат други впечатления за теб като казваш кфи сте тъпи,вие мом4етата сте най безмозъ4ните съ6тества,гре6ка на природата... ??? Всеки има различно разбиране за идеали. Аз например бих предпочела да отидем в приятеля ми и да тръгнем да си правим нещо за ядене и да започнем да се закачаме и цапотиме, да си правим кефа, не вечеря на свещи с вино и тн. като на някой филм, после да седнем и да гледаме някоя анимацийка или комедийка. Да не съм особено голяма, но не бих отказала да спя у тях. Няма момче, което да не мисли за секс, няма и мъж, който да не мисли. При момичетата е същото. Мислим за секс, просто по-рядко или не толкова съзнателно.
    Курви навсякъде! Къса поличка, дълга косичка.. познато. Повечето момчета казахте, че всички сме такива. Но не е така. Просто тези момичета ви привличат вниманието. Жестоките крака, перфектната кожа, погледа, прическата. Всичко е важно, но като го видите в трамвая до момиче с дънки и потниче.. съвсем непринудено момиче, няма да му обърнете толкова внимание. Дали въобще ще забележите момичето с дънките? (сега не казвайте, как не бихте обърнали внимание на тия с краката и полите) Просто ви харесват по-забележимите. Не бихте тръгнали с момиче, което има 1-2 приятели и никой не знае това момиче. Независимо по какъв начин, но не я знаят. Ако беше зубърката щях да я знаят поне с нещо.
    Свестни момчета, според моето мнение, има много. Просто голяма част от тях са до там наранявани, че ги е страх да покажат себе си и се правят на дупета.
    Може и аз да ходя с батко, по-голям от мен с 2 години, но пък го познавам достатъчно добре, за да знам, че си заслужава. Познаваме приятелите си, имаме и общи и въобще не е за фукнята. Замислихте ли се, че не винаги е така? Има изключения и то много. И знам, че ако нямам настроение за натискане (секс?!) той ще ме разбере и ще си ме гушка, защото и на това се радва.
    Имала съм 2 момчета преди сегашното, но какво да ви кажа? Едното успя да ме направи на парцал за 1 месец, а му дадох много. Със следващото не беше така. Имахме.. връзка, която започнах на 14 и свърших на 16. Той ме разбираше, до един момент. Нагона се обади. Той ми даде много, но в същото време аз пак бях наранена, защото му дадох повече, а той дори ме помисли за тъпа. Направи детинщината да провери ревността ми по страшно тъп и болезнен за мен начин.

Извод : Винаги попадаш на всякакви. Винаги нещо няма да е наред. Важното е да помниш хубавото. За всеки го има, човека, който търси.
    Курви - много и много по-забелязвани.
    Курвари - -||-
    Свястни (и момичета, и момчета) - бол! Ама кой да ги забележи? И пустите му наранявания...

Абе изписах нещо, което нз дали е за всички така. Казах моето мнение.

Едно мнение, от страната на другия пол, много ми хареса. Едно дълго беше, просто забравих на кой е.

Айде това е от мен.
    пп. девствена съм :РР

и да ти кажа ли 6то съм имала 20 гаджета?6тото връзките са ми били по 1 месец макс,след което са ме зарязвали заради други,прави си извода дали аз съм курвата....вси4ко което казва6 за мом4етата въжи и за моми4етата... моми4етата съ6то са били (някои от тях) многократно наранявани и за това просто се праат на курви4ки,както казва6 за мом4етата,странно ми е за6то за6титава6 мом4етата толкова,а ти си моми4е ,както и да е,знам 4е има свестни мом4ета,вие сами казвате 4е има такива,е вярвам ви,ама има и такива моми4ета,и бтв не сяко моми4е което е с къса пола е курва,ви зна4ението на курва знаете ли? носим къси поли може би заради модата,а това за дънките ли? за6то 4овек да не забележи моми4ето с дънките?има мн по готини дънк4ици от късите поли4ки а и ако моми4ето е по готино от това с полата,на оная никой няма да и обърне внимание,и .. наистина сре6тнах свястно мом4е,такова каквото търся,така4е можете да сложите клю4 на темата...
    П.П това мом4е е на 18 и о6те е дествено,правете си изводите дали е с мене само за секса...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Любопитно ми е как смееш да поставяш половината от човешкото население в света под един знаменател? Ти как ще се почувстваш ако някой пусне тема ”Няма ли свястни момичета?” и вътре напише ”Всички момичета сте курви!”.. Айде мисли малко преди да се нервиш. На никой не му е приятно да го обиждат, но това не значи да отвърнеш със същото!
    Мен като ме ядоса някой по принцип намирам сили да се успокоя, да си поема дълбоко дъх и чак тогава да пиша
    ве4е пуснаха такава тема,но я заклю4иха,странно за6то
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от i believe
    Vseki chovek e specialen i vseki zaslujava vnimanie!Sveta e trugnal kym losho...(ne mi se smeite a se zamislete 4e tova e taka...) Prosto za da oceleem trqbva da budem sebe si...(li4no mnenie).
    Momche sum , da - zaglejdam se po momicheta i moga da kaja ,4e vseki moje da bude dobur nezavisimo dali sega e takuv ili onakuv....
    Prosto iskam da kaja , 4e do momenta ne sum sreshtnal momi4e koeto da me razbira (naistina razbira , a ne da kima s glava i da gleda umno , kolkoto da ne si gleda noktite dali sa dobre i tn)..Zashtoto takiva momicheta mnogo , no zashto dobrite sa rqdkost?Zashtoto situaciqta e takava - konti se gleda batkoto na ulicata s Bavareca i si vika eiii az imam gadje dobrqk slusha me , ama gledai toz batko kakvo ima ..kolkoto i da e otrichat 97-98% ( ne kazvam vsi4ki!) momicheta gledat parite i po - konkretno ne parite a polojenieto na dadenoto momche , taka che ako shte ne pesni , ne vecheri ..kamyni ot lunata da zanesem na tezi momicheta , te biha ni podminali s frazata "moje li da si ostanem samo priqteli" i da idat pri loshite batkovci..
    98% тогава съ6тото казвам и за мом4етата 98% от тях са курвари

Guest

Re: ИмА лИ СвяСтНи МоМ4еТА?!?!?!

СВЯСТНО МОМ4Е ЗА МЕНЕ Е... НЯКОЙ КОЙТО ДЪРЖИ НА СЕРИОЗНАТА ВРЪЗКА,В ГЛАВАТА МУ ДА НЕ Е САМО СЕКСА И ДРУГИТЕ ПЕРВЕРЗИЙ,НЕ ТЕ СА НАЙ ВАЖНИ В ЕДНА ВРЪЗКА,НЯКОЙ РОМАНТИК ДО ДУПКА,ВЕ4ЕРЯ НА СВЕ6ТИ,ПОДАРАЦИ,НЕ 4Е СА ТОЛКОВА ВАЖНИ ЕСТЕСТВЕНО КАЗВАМ ПРИМЕР ЗА РОМАНТИКА,ТОВА ДА ТИ НАПИ6А ПЕСЕН И Т.Н,МОМ4Е КОЕТО ДА НЕ МУ И МИНАВА ПРЕЗ УМА ДА ТИ ИЗНЕВЕРИ И ЛЪЖЕ,ТАКОВА ЗА КОЕТО НАЙ ВАЖНИТЕ НЕ6ТА,НЕ6ТАТА КОИТО КРЕПЯТ ЕДНА ВРЪЗКА СА ЛЮБПВТА И ДОВЕРИЕТО-ДА ИМЕННО ТЕ КРЕПЯТ ВРЪЗКАТА А НЕ СЕКСА,ЗА6ТОТО Е ЛЕСНО ДА ИЗ4УКА6 НЯКОЙ,АМА ЛЮБОВТА СЕ ПЕ4ЕЛИ ТРУДНО!!!! НЯКОЕ МОМ4Е КОЕТО ДА ТЕ ОБИ4А ДА ДЪРЖИ НА ТЕБ,ДА НЕ МУ ПУКА КФО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ,МОМ4Е КОЕТО НЕ ГЛЕДА САМО ВЪН6НИЯТ ВИД В ЕДНО МОМИ4Е,АМИ ГЛЕДА ДУ6АТА!!!
    хъх. нещо при теб няма връзка между реалността и главния мозък.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от i believe
    98% тогава съ6тото казвам и за мом4етата 98% от тях са курвари
    Лютеница...

Град
    Hard Rock Cafe
    vie ste bavni ve, ne tarsite problema v sebe si, a v drugite.. 6toto ako sa6testvuva nqkaf problem, toi e v zavisimost ot va6ata psihika. v toq slu4ai 6e kaje6 4e nqma nito edin takav..=> ti ne si vinovna za ni6to.. ama de fakto si.. parvo, 4e qvno ne znae6 kak i kade da tarsi6.. 2ro, za6toto nai-veroqtno ne se starae6 dostata4no, a 4aka6 sam da doide pri teb.. 3to, za6toto uspehat v kakvoto i da bilo stava po sobstvena iniciativa, ne ne4iq druga..
    i pak povtarqm, ne obvinqvaite mom4etata, 4e ne otgovarqt na va6ite iziskvaniq, vinete sebe si, 4e ne znaete kak da namerite pravilniq..

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    vie ste bavni ve, ne tarsite problema v sebe si, a v drugite.. 6toto ako sa6testvuva nqkaf problem, toi e v zavisimost ot va6ata psihika. v toq slu4ai 6e kaje6 4e nqma nito edin takav..=> ti ne si vinovna za ni6to.. ama de fakto si.. parvo, 4e qvno ne znae6 kak i kade da tarsi6.. 2ro, za6toto nai-veroqtno ne se starae6 dostata4no, a 4aka6 sam da doide pri teb.. 3to, za6toto uspehat v kakvoto i da bilo stava po sobstvena iniciativa, ne ne4iq druga..
    i pak povtarqm, ne obvinqvaite mom4etata, 4e ne otgovarqt na va6ite iziskvaniq, vinete sebe si, 4e ne znaete kak da namerite pravilniq..
    не точно,
    проблема им е, че идеалното за тях момче е момиче със същия промит от тъпи книги и евтини романи акъл...
    problemat im e 4e sa prekalno vziskatelni/pretenciozni/kaprizni, smqtat 4e na 14 godini 6te otkriqt polovinkata si (a tova e idealniqt 4ovek).. dori i da q otkriqt, ostavat im o6te 6 godini da im se vidoizmenqt harakterite, sledovatelno na 20 6te sa sas savsem razli4ni psihiki, otkokoto predi 6 godini i moje izob6to da ne si pasvat.
    Taka 4e tarsete nekaf sreden, zadovolqva6t variant i 4akaite da navar6ite pone 20, za da tarsite istinska lubov, polovinkata si i t.n.

и да ти кажа ли 6то съм имала 20 гаджета?6тото връзките са ми били по 1 месец макс,след което са ме зарязвали заради други,прави си извода дали аз съм курвата....вси4ко което казва6 за мом4етата въжи и за моми4етата... моми4етата съ6то са били (някои от тях) многократно наранявани и за това просто се праат на курви4ки,както казва6 за мом4етата,странно ми е за6то за6титава6 мом4етата толкова,а ти си моми4е ,както и да е,знам 4е има свестни мом4ета,вие сами казвате 4е има такива,е вярвам ви,ама има и такива моми4ета,и бтв не сяко моми4е което е с къса пола е курва,ви зна4ението на курва знаете ли? носим къси поли може би заради модата,а това за дънките ли? за6то 4овек да не забележи моми4ето с дънките?има мн по готини дънк4ици от късите поли4ки а и ако моми4ето е по готино от това с полата,на оная никой няма да и обърне внимание,и .. наистина сре6тнах свястно мом4е,такова каквото търся,така4е можете да сложите клю4 на темата...
    П.П това мом4е е на 18 и о6те е дествено,правете си изводите дали е с мене само за секса...
    Еми ето, 1 месец, но това събрано са 20 месеца. Близо 2 години. Ти на 11 ли започна да търсиш любовта? Не си мисли, че и ти няма да зарежеш заради друг. О на всеки се случва поне веднъж.
    Много момичета са наранявани, но има къде къде повече момичета израснали с идеята да са заобиколени от момчета и да ги сменят постоянно, като носни кърпички, че всички ще им се въртят в краката. Пък и повечето родители възпитават дъщерите си да търсят момчета с пари и практически те до някъде така стават курви (мое мнение). Докато съм забелязала, че момчетата, които израстват с това мислене са къде, къде по-малко. Не съм казвала, че няма свястни момичета, просто според мен са по-малко от момчетата. И според мен, кое уважаващо себе си момиче ще сложи пола колкото един колан? После как да не го наричат курва? Човек може и да се облича по модата и без да се прави на палячо. + това чувала ли си за собствен стил? Момичето с дънките няма да бъде забелязано толкова, колкото тая с полата, защото не показва крака и цици. На всички им е ясно защо модата е такава... поне за мен и приятелите ми.
    Това че съм момиче, не означава, че автоматично трябва да защитавам момичетата.
    А това, че момчето ти е на 18 и девствено (поне това да знаеше как се пише и тогава да търсиш любов) не означава, че не е с теб заради секса може и да не е, но се съмнявам. Акъла ви е напълно различен, желанията, интересите, разбиранията за живота и тн. Не бих казала възможност за излизане, защото нз как е при теб. Аз имам час 9 и 30 и тва е.
    Да и моя е на 18, но определено разбиранията ни са доста близки едно до друго. Ама какво и аз говоря за мен. Тук става въпрос за твоите объркани идеали хах

съгласна съм с eu.hyricane

Re: ИмА лИ СвяСтНи МоМ4еТА?!?!?!

вижте според мене какво е идеалното мом4е,т.е свястно или как да го наре4а нз,има ли такива ми кажете?сре6тали ли сте някога,за6тото аз не съм и напълно се от4аях от мом4етата и любовта...

СВЯСТНО МОМ4Е ЗА МЕНЕ Е... НЯКОЙ КОЙТО ДЪРЖИ НА СЕРИОЗНАТА ВРЪЗКА,В ГЛАВАТА МУ ДА НЕ Е САМО СЕКСА И ДРУГИТЕ ПЕРВЕРЗИЙ,НЕ ТЕ СА НАЙ ВАЖНИ В ЕДНА ВРЪЗКА,НЯКОЙ РОМАНТИК ДО ДУПКА,ВЕ4ЕРЯ НА СВЕ6ТИ,ПОДАРАЦИ,НЕ 4Е СА ТОЛКОВА ВАЖНИ ЕСТЕСТВЕНО КАЗВАМ ПРИМЕР ЗА РОМАНТИКА,ТОВА ДА ТИ НАПИ6А ПЕСЕН И Т.Н,МОМ4Е КОЕТО ДА НЕ МУ И МИНАВА ПРЕЗ УМА ДА ТИ ИЗНЕВЕРИ И ЛЪЖЕ,ТАКОВА ЗА КОЕТО НАЙ ВАЖНИТЕ НЕ6ТА,НЕ6ТАТА КОИТО КРЕПЯТ ЕДНА ВРЪЗКА СА ЛЮБПВТА И ДОВЕРИЕТО-ДА ИМЕННО ТЕ КРЕПЯТ ВРЪЗКАТА А НЕ СЕКСА,ЗА6ТОТО Е ЛЕСНО ДА ИЗ4УКА6 НЯКОЙ,АМА ЛЮБОВТА СЕ ПЕ4ЕЛИ ТРУДНО!!!! НЯКОЕ МОМ4Е КОЕТО ДА ТЕ ОБИ4А ДА ДЪРЖИ НА ТЕБ,ДА НЕ МУ ПУКА КФО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ,МОМ4Е КОЕТО НЕ ГЛЕДА САМО ВЪН6НИЯТ ВИД В ЕДНО МОМИ4Е,АМИ ГЛЕДА ДУ6АТА!!!

смятам 4е това е свястно мом4е за мене... но не съм сре6тала такова,мисля 4е няма и да сре6тна... просто живея в някой ФИЛМ !!!
    научи се да пишеш бе, ти тард ли си бе ?

Няма свястни момчета, сички са развратници

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си