Първоначално написано от
monityY
и да ти кажа ли 6то съм имала 20 гаджета?6тото връзките са ми били по 1 месец макс,след което са ме зарязвали заради други,прави си извода дали аз съм курвата....вси4ко което казва6 за мом4етата въжи и за моми4етата... моми4етата съ6то са били (някои от тях) многократно наранявани и за това просто се праат на курви4ки,както казва6 за мом4етата,странно ми е за6то за6титава6 мом4етата толкова,а ти си моми4е

,както и да е,знам 4е има свестни мом4ета,вие сами казвате 4е има такива,е вярвам ви,ама има и такива моми4ета,и бтв не сяко моми4е което е с къса пола е курва,ви зна4ението на курва знаете ли? носим къси поли може би заради модата,а това за дънките ли? за6то 4овек да не забележи моми4ето с дънките?има мн по готини дънк4ици от късите поли4ки а и ако моми4ето е по готино от това с полата,на оная никой няма да и обърне внимание,и .. наистина сре6тнах свястно мом4е,такова каквото търся,така4е можете да сложите клю4 на темата...
П.П това мом4е е на 18 и о6те е дествено,правете си изводите дали е с мене само за секса...
Еми ето, 1 месец, но това събрано са 20 месеца. Близо 2 години. Ти на 11 ли започна да търсиш любовта? Не си мисли, че и ти няма да зарежеш заради друг. О на всеки се случва поне веднъж.
Много момичета са наранявани, но има къде къде повече момичета израснали с идеята да са заобиколени от момчета и да ги сменят постоянно, като носни кърпички, че всички ще им се въртят в краката. Пък и повечето родители възпитават дъщерите си да търсят момчета с пари и практически те до някъде така стават курви (мое мнение). Докато съм забелязала, че момчетата, които израстват с това мислене са къде, къде по-малко. Не съм казвала, че няма свястни момичета, просто според мен са по-малко от момчетата. И според мен, кое уважаващо себе си момиче ще сложи пола колкото един колан? После как да не го наричат курва? Човек може и да се облича по модата и без да се прави на палячо. + това чувала ли си за собствен стил? Момичето с дънките няма да бъде забелязано толкова, колкото тая с полата, защото не показва крака и цици. На всички им е ясно защо модата е такава... поне за мен и приятелите ми.
Това че съм момиче, не означава, че автоматично трябва да защитавам момичетата.
А това, че момчето ти е на 18 и девствено (поне това да знаеше как се пише и тогава да търсиш любов) не означава, че не е с теб заради секса

може и да не е, но се съмнявам. Акъла ви е напълно различен, желанията, интересите, разбиранията за живота и тн. Не бих казала възможност за излизане, защото нз как е при теб. Аз имам час 9 и 30 и тва е.
Да и моя е на 18, но определено разбиранията ни са доста близки едно до друго. Ама какво и аз говоря за мен. Тук става въпрос за твоите объркани идеали хах
съгласна съм с eu.hyricane