.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 249
    Сигурно имаш много голям опит за да кажеш това нещо @ЗагорялаКурабийка?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от vlubchivo
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    и да ти кажа ли 6то съм имала 20 гаджета?6тото връзките са ми били по 1 месец макс,след което са ме зарязвали заради други,прави си извода дали аз съм курвата....вси4ко което казва6 за мом4етата въжи и за моми4етата... моми4етата съ6то са били (някои от тях) многократно наранявани и за това просто се праат на курви4ки,както казва6 за мом4етата,странно ми е за6то за6титава6 мом4етата толкова,а ти си моми4е ,както и да е,знам 4е има свестни мом4ета,вие сами казвате 4е има такива,е вярвам ви,ама има и такива моми4ета,и бтв не сяко моми4е което е с къса пола е курва,ви зна4ението на курва знаете ли? носим къси поли може би заради модата,а това за дънките ли? за6то 4овек да не забележи моми4ето с дънките?има мн по готини дънк4ици от късите поли4ки а и ако моми4ето е по готино от това с полата,на оная никой няма да и обърне внимание,и .. наистина сре6тнах свястно мом4е,такова каквото търся,така4е можете да сложите клю4 на темата...
    П.П това мом4е е на 18 и о6те е дествено,правете си изводите дали е с мене само за секса...
    Еми ето, 1 месец, но това събрано са 20 месеца. Близо 2 години. Ти на 11 ли започна да търсиш любовта? Не си мисли, че и ти няма да зарежеш заради друг. О на всеки се случва поне веднъж.
    Много момичета са наранявани, но има къде къде повече момичета израснали с идеята да са заобиколени от момчета и да ги сменят постоянно, като носни кърпички, че всички ще им се въртят в краката. Пък и повечето родители възпитават дъщерите си да търсят момчета с пари и практически те до някъде така стават курви (мое мнение). Докато съм забелязала, че момчетата, които израстват с това мислене са къде, къде по-малко. Не съм казвала, че няма свястни момичета, просто според мен са по-малко от момчетата. И според мен, кое уважаващо себе си момиче ще сложи пола колкото един колан? После как да не го наричат курва? Човек може и да се облича по модата и без да се прави на палячо. + това чувала ли си за собствен стил? Момичето с дънките няма да бъде забелязано толкова, колкото тая с полата, защото не показва крака и цици. На всички им е ясно защо модата е такава... поне за мен и приятелите ми.
    Това че съм момиче, не означава, че автоматично трябва да защитавам момичетата.
    А това, че момчето ти е на 18 и девствено (поне това да знаеше как се пише и тогава да търсиш любов) не означава, че не е с теб заради секса може и да не е, но се съмнявам. Акъла ви е напълно различен, желанията, интересите, разбиранията за живота и тн. Не бих казала възможност за излизане, защото нз как е при теб. Аз имам час 9 и 30 и тва е.
    Да и моя е на 18, но определено разбиранията ни са доста близки едно до друго. Ама какво и аз говоря за мен. Тук става въпрос за твоите объркани идеали хах

съгласна съм с eu.hyricane
    po dobre li znae6 ot mene dali e svetsen ili ne?ima mnogo po svestni momi4eta ot mom4etata,i rqdko se sre6tat (pone az sre6tam)roditeli koito da vuzpitavat momi4etata si,da tursqt muje s pari,te sami go pravqt,u4at se ot okolnite,sega ne stava6e duma za parite ama nqma zna4enie... ne sum suglasna s 1 ne6to deto go kaza... qvno sum prekaleno tupa..

P.P pomolih nqkoi da zaklq4i temata,ama se praite na udareni...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

познавам едно таков момче. такова момче съм аз.
    живота ме напрви такъв. обичащ силно и с цялото си сърце и неспособен да мразя. понякога ми играе лоша шега, н ооо вече е късно д се променя. иначе мони успех в търссенето на любовта.

Guest
    Exoras
    познавам едно таков момче. такова момче съм аз.
    живота ме напрви такъв. обичащ силно и с цялото си сърце и неспособен да мразя. понякога ми играе лоша шега, н ооо вече е късно д се променя. Rolling Eyes иначе мони успех в търссенето на любовта.
    За всеки влак си има пътници , и тя както и ти ще си намерите половинка в живота , но не мисля че на нашите години ( 15-16-17) може да се говори за истниска любов (не ме разбирайте погрешно от първата любов по - хубаво чувство не мисля , че има , но също така и болезнено(поне аз за момента така го приемам) , така че живейте си живота и бъдете щастливи
    Поздрав с - Scorpions - Love Will Keep Us Alive

мии да ти кажа не вярвам чак такива момчета да има..или поне тя дето ще ми прави вечеря на свещи още не се е родил толкова съм разочарована,че не вярвам да има такива момчета... а ти мони си в някой адски филм вкарана
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от i believe
    Vseki chovek e specialen i vseki zaslujava vnimanie!Sveta e trugnal kym losho...(ne mi se smeite a se zamislete 4e tova e taka...) Prosto za da oceleem trqbva da budem sebe si...(li4no mnenie).
    Momche sum , da - zaglejdam se po momicheta i moga da kaja ,4e vseki moje da bude dobur nezavisimo dali sega e takuv ili onakuv....
    Prosto iskam da kaja , 4e do momenta ne sum sreshtnal momi4e koeto da me razbira (naistina razbira , a ne da kima s glava i da gleda umno , kolkoto da ne si gleda noktite dali sa dobre i tn)..Zashtoto takiva momicheta mnogo , no zashto dobrite sa rqdkost?Zashtoto situaciqta e takava - konti se gleda batkoto na ulicata s Bavareca i si vika eiii az imam gadje dobrqk slusha me , ama gledai toz batko kakvo ima ..kolkoto i da e otrichat 97-98% ( ne kazvam vsi4ki!) momicheta gledat parite i po - konkretno ne parite a polojenieto na dadenoto momche , taka che ako shte ne pesni , ne vecheri ..kamyni ot lunata da zanesem na tezi momicheta , te biha ni podminali s frazata "moje li da si ostanem samo priqteli" i da idat pri loshite batkovci..
    moita osven 4e idi pri batko ami i predstavi si ne isa6e daje priqteli da si ostanem O_o
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    има бе, кой ме вика? тука съм, не се блъскайте за сички има место

@bloodranger при мен е същата ситуация...но нищо не мога да направя по въпроса...гледаме по улицата с надсмешка едва ли не ...до преди месец ми обясняваше колко ме обича.Но въпреки всичко аз не и желая злото , защото каквото и да е станало все пак държа на този човек , макар той да уби всички възможни чувства в мен чрез държанието си

Цитирай Първоначално написано от assd
    az vikam si4ki svestni mom4eta

abe, edin tam
    Guest
    не не не, просто ми стана мега сме6но на оная дето ми отговори.... то4но така, вси4ки сме спецялни, а, 4акаи бе, тва 4е си спецялен не те ли разли4ава6е от другите, ама 4акаи малко, и те са спецялни, тогава какво ни разли4ава? има много докато разбере6 и усети6 какво имам предвид, не мога да ти търся името 6е се сети6 като го про4ете6 това. подкрепям вярва6тия отново.. ии желая прекрасен живот на вси4ки вас специалните! fuckers

Guest
    чрд намен

Да си жив и здрав
    по темата - мерси за подкрепата @abe, edin tam

c

tozi s rdto bqh az. 6.9 gotina data, no ve4e mina. sled edna godina pak :P

Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Ей секси,аз съм такъв.Бих те извел на плажа привечер да наблюдаваме залеза,ще отидем в някой готин ресторант,ще поръчаме нещо за хапване,ше пийнем по една бира,ше поискам свещи от келнера.Като станем от там ще те заведа у нас и такова ебанье ще ти тегла,че ше си сложиш тапети в стаята с моя снимка
    romantika......

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Ей секси,аз съм такъв.Бих те извел на плажа привечер да наблюдаваме залеза,ще отидем в някой готин ресторант,ще поръчаме нещо за хапване,ше пийнем по една бира,ше поискам свещи от келнера.Като станем от там ще те заведа у нас и такова ебанье ще ти тегла,че ше си сложиш тапети в стаята с моя снимка
    romantika......
    hai cika cika

Цитирай Първоначално написано от Exoras
    romantika......
    hai cika cika

Супер фен
    абе признайте си че момичетата искате хулигани и лоши момчета! утре ще ви покажа кой е хулиган номер 1 (за 3 дена откак имам голфчи съм му избушил калника и съм загубил лайсните на вратата отляво, е тва му се вика джигит на светофар! ) утре или вдругиден качвам снимки с мене и тогава ще се избиете за мене

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Exoras
    romantika......
    hai cika cika

абе признайте си че момичетата искате хулигани и лоши момчета! утре ще ви покажа кой е хулиган номер 1 (за 3 дена откак имам голфчи съм му избушил калника и съм загубил лайсните на вратата отляво, е тва му се вика джигит на светофар! ) утре или вдругиден качвам снимки с мене и тогава ще се избиете за мене
    ok

СладУлАНкаТааА :)
    Guest
    ima svqsni mom4eta razbirase .. i daje moga da se pohvalq 4e moeto mom4e e takova.. hodim ot godina i neshto i ne sme pravili sex.. zahsoto az ne se 4uvstvam gotova vse oshte pak i mislq 4e sam malka i toi mnogo dobre me razbira i ne me nasilva.. vapreki 4e na nego mnogo mu se iska zashtoto toi e na 17.......razbira se mnogo dobre s nashte kaktoi az s tqhnite.. ve4erq u nas idva na rabota pri nahste i taka sashto vinagi me podkrepq kogato trqbva vliza mi v polojenieto moga da kaj 4e toi mi e i nai dobriq priqtel.. prosto nz kakvo shte pravq ako nqkoga se razdeliom tolova mnogo se obi4ame 4e nz napravo... ta.... tova e za seg aot men \/ \/ \/ \/

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    НЕ! Няма свястни момчета! Всички сме тъпи говеда използвачи, които искат само секс!
    =D>
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    НЕ! Няма свястни момчета! Всички сме тъпи говеда използвачи, които искат само секс!
    Не ни издавай,бе!

Чеки ся... нали си с някой от 4 дни....пише ти го на подписа....току-що писах и пост по темата "Обичам те Мони.."...от някъф пич за теб Кфо става тука ся....Ми тоя дет си с него от 4 дни как мислиш ще реагира като прочете тая тема... Мисли малко... А и си на 14 още...за кфа връзка говорим чак пък толкоз....не казвам че е невъзможно на тая възраст...ама е малко вероятно...ама тфа са си лични работи.....та няма да ги засягам..айде със здраве и мисли малко повече като правиш нещо.....

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Чеки ся... нали си с някой от 4 дни....пише ти го на подписа....току-що писах и пост по темата "Обичам те Мони.."...от някъф пич за теб Кфо става тука ся....Ми тоя дет си с него от 4 дни как мислиш ще реагира като прочете тая тема... Мисли малко... А и си на 14 още...за кфа връзка говорим чак пък толкоз....не казвам че е невъзможно на тая възраст...ама е малко вероятно...ама тфа са си лични работи.....та няма да ги засягам..айде със здраве и мисли малко повече като правиш нещо.....
    Еййййй...Не и разваляй работите на момичето...

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Кво обява ли си пускаш? "търся си така нареченото свястно момче- ако някой се чуфства такъф иска ли да поспамим малко заедно в темата? "
    ne puskam obqva,mn dobre znam 4e tfa ne e sait za zapoznanstva,prosto iskah da vi spodelq,i a pitam dali poznavate takiva mom4eta i dali mislite 4e se o6te ima takiva,no 6tom 6te se zaqjdame.. po dobre ne pi6ete ni6to a zaklq4ete temata
    аз познавам и аз 4е има о6те такива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си