- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИмА лИ СвяСтНи МоМ4еТА?!?!?!
хахах тоя "пи4" си праи базици с мене,за да ме унижава и обижда,мани го ко вика...имам си гаже от 4 дни да,и не се занимавам с други,намерих си свястното мом4е и искам да заклю4ите тематаПървоначално написано от lizzard_92
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ами айди честитоПървоначално написано от monityY
. Едва на 14 години си и успя само за 4 дни да разбереш,че си намерила истинския...да ти се неначуди човек
A qui
Първоначално написано от monityY
![]()
РУТИ ДОВАРО!
haha i kvo,sled kato si nameri gadje i vsi4ki stanahaa svestni taka li, a pak dosq ne bqha svestni....off ....Първоначално написано от monityY
![]()
za 4 dni razbrala,4e e svesten..![]()
Just haters make me famous! εĭз
CuRly Doll от кой клас си-А,Б,В,? а по темата аз съм свестен тъй че има-отивам да бачкам
неподходящо съдържание на текст в подпис!
hahah koq paralelka sam?6to ti?Първоначално написано от dinkisa
![]()
за твое сведение го познавам най малко от 2 месеца,няма зна4ение 4е ходих от 4 дена,и не съм си променила мнението за мом4етата,спкойно,си4ките са боклуци,и си остават такива,с малки изклю4ения (като моя например)Първоначално написано от CuRly Doll
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
dosega ne be6e na tva mnenie.....i kvo toi 6e ti kaje ai da praim s*x i ti 6e napi6e6 nova tema i 6e kaje6......mi te si4kite sa kreteni
estestveno,4e ima izklu4eniq.....prosto kakto si napisala temata edva li ne sqko edno mom4e e bukluk,bez izklu4eniq....emi ne e taka,mom4etata,koito az poznavam sa svestni,si4kite.....normalno e da iskat s*x se pak sq samo zatva mislq,drug e vaprosat dali ti 6e im go dade6....a moje i da si go napraila i posle da te e zarqzal?
кфо да съм праила секс ли?не казах за си4ки мом4ета 4е са боклуци,казах 4е има малки изклю4ения,ама ме изкарвате неграмотна,а вие колко можете да 4етете е друг въпросПървоначално написано от CuRly Doll
Тук твърдиш,че всички са боклуци.Първоначално написано от monityY
Първоначално написано от monityY
![]()
![]()
а сега изкарваш нас неграмотни
![]()
![]()
![]()
И после що се бъзикали хората с тебе...
A qui
Първоначално написано от Erica
а на тебе приятно ли 6те ти е с тебе да се базикат бе?я се замисли малко?по горе казвам 4е вси4ки са боклуци с малки изклю4ения,пак се праи6 на сляпа...
ooo ima ima![]()
Testis unus,testis nullus...
\Първоначално написано от vladuha haili
da ima ama sa mnoo malko. tuka seki vika az sam svesten da be, to seki kazva taka i kvo nakraq nai-golemiq tupak
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
да бе точно така еПървоначално написано от drozila
место да се изтъквате докажете че сте свесни..ама повечето не могат нали?защо ли....
![]()
.!.
prava si mila... ama ima. samo trqbva da se ogleda6Първоначално написано от drozila
Има! И свястното момче за едно момиче е неговата половинка.. ако я намери значи е намерила подходящото "свястно" момче...
Но за мен такова още не се е намерило...![]()
Това любов ли е?!?
Първоначално написано от demons_of_my_soul
![]()
ти какво, нещо реклама ?Първоначално написано от demons_of_my_soul
![]()
Няма
e mbПървоначално написано от Анонимко
Дам, да се неначуди човек. Намери кой докато я ебе да и шепне сонетите на Шекспир и айдеееее, житейската драма, която вълнуваше форума е с хепи енд и няма нужда всички да се занимават с петокласничката. Пъх.Първоначално написано от Erica
П.П. Плякам майки, трепеш![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от demons_of_my_soul
Нека позная - универсален и мултифункционален като паста за зъби.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ili nqkoe tupo futbolist4eПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
има,ако го намериш
нямам повод да сънувам....