Цитирай Първоначално написано от monityY
Цитирай Първоначално написано от glymo14
Какво разбирате под това един мъж да е идеален ?
вижте според мене какво е идеалното мом4е,т.е свястно или как да го наре4а нз,има ли такива ми кажете?сре6тали ли сте някога,за6тото аз не съм и напълно се от4аях от мом4етата и любовта...

СВЯСТНО МОМ4Е ЗА МЕНЕ Е... НЯКОЙ КОЙТО ДЪРЖИ НА СЕРИОЗНАТА ВРЪЗКА,В ГЛАВАТА МУ ДА НЕ Е САМО СЕКСА И ДРУГИТЕ ПЕРВЕРЗИЙ,НЕ ТЕ СА НАЙ ВАЖНИ В ЕДНА ВРЪЗКА,НЯКОЙ РОМАНТИК ДО ДУПКА,ВЕ4ЕРЯ НА СВЕ6ТИ,ПОДАРАЦИ,НЕ 4Е СА ТОЛКОВА ВАЖНИ ЕСТЕСТВЕНО КАЗВАМ ПРИМЕР ЗА РОМАНТИКА,ТОВА ДА ТИ НАПИ6А ПЕСЕН И Т.Н,МОМ4Е КОЕТО ДА НЕ МУ И МИНАВА ПРЕЗ УМА ДА ТИ ИЗНЕВЕРИ И ЛЪЖЕ,ТАКОВА ЗА КОЕТО НАЙ ВАЖНИТЕ НЕ6ТА,НЕ6ТАТА КОИТО КРЕПЯТ ЕДНА ВРЪЗКА СА ЛЮБПВТА И ДОВЕРИЕТО-ДА ИМЕННО ТЕ КРЕПЯТ ВРЪЗКАТА А НЕ СЕКСА,ЗА6ТОТО Е ЛЕСНО ДА ИЗ4УКА6 НЯКОЙ,АМА ЛЮБОВТА СЕ ПЕ4ЕЛИ ТРУДНО!!!! НЯКОЕ МОМ4Е КОЕТО ДА ТЕ ОБИ4А ДА ДЪРЖИ НА ТЕБ,ДА НЕ МУ ПУКА КФО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ,МОМ4Е КОЕТО НЕ ГЛЕДА САМО ВЪН6НИЯТ ВИД В ЕДНО МОМИ4Е,АМИ ГЛЕДА ДУ6АТА!!!

смятам 4е това е свястно мом4е за мене... но не съм сре6тала такова,мисля 4е няма и да сре6тна... просто живея в някой ФИЛМ !!!
Има,но са твърде малко.И свясните момчета неса тези които се правят на много важни(гъзари) и т.н.