Цитирай Първоначално написано от vlubchivo
курва, курва... любимата ми дума.. направо..
миличка, каза, че си имала 20тина гаджета.. Е аз съм имала 3, а съм с 2 години по-голяма от теб. Да и аз съм се гаджосвала в 3ти клас, ама то дори не се държахме за ръка.. Как очакваш момчетата да имат други впечатления за теб като казваш кфи сте тъпи,вие мом4етата сте най безмозъ4ните съ6тества,гре6ка на природата... ??? Всеки има различно разбиране за идеали. Аз например бих предпочела да отидем в приятеля ми и да тръгнем да си правим нещо за ядене и да започнем да се закачаме и цапотиме, да си правим кефа, не вечеря на свещи с вино и тн. като на някой филм, после да седнем и да гледаме някоя анимацийка или комедийка. Да не съм особено голяма, но не бих отказала да спя у тях. Няма момче, което да не мисли за секс, няма и мъж, който да не мисли. При момичетата е същото. Мислим за секс, просто по-рядко или не толкова съзнателно.
Курви навсякъде! Къса поличка, дълга косичка.. познато. Повечето момчета казахте, че всички сме такива. Но не е така. Просто тези момичета ви привличат вниманието. Жестоките крака, перфектната кожа, погледа, прическата. Всичко е важно, но като го видите в трамвая до момиче с дънки и потниче.. съвсем непринудено момиче, няма да му обърнете толкова внимание. Дали въобще ще забележите момичето с дънките? (сега не казвайте, как не бихте обърнали внимание на тия с краката и полите) Просто ви харесват по-забележимите. Не бихте тръгнали с момиче, което има 1-2 приятели и никой не знае това момиче. Независимо по какъв начин, но не я знаят. Ако беше зубърката щях да я знаят поне с нещо.
Свестни момчета, според моето мнение, има много. Просто голяма част от тях са до там наранявани, че ги е страх да покажат себе си и се правят на дупета.
Може и аз да ходя с батко, по-голям от мен с 2 години, но пък го познавам достатъчно добре, за да знам, че си заслужава. Познаваме приятелите си, имаме и общи и въобще не е за фукнята. Замислихте ли се, че не винаги е така? Има изключения и то много. И знам, че ако нямам настроение за натискане (секс?!) той ще ме разбере и ще си ме гушка, защото и на това се радва.
Имала съм 2 момчета преди сегашното, но какво да ви кажа? Едното успя да ме направи на парцал за 1 месец, а му дадох много. Със следващото не беше така. Имахме.. връзка, която започнах на 14 и свърших на 16. Той ме разбираше, до един момент. Нагона се обади. Той ми даде много, но в същото време аз пак бях наранена, защото му дадох повече, а той дори ме помисли за тъпа. Направи детинщината да провери ревността ми по страшно тъп и болезнен за мен начин.

Извод : Винаги попадаш на всякакви. Винаги нещо няма да е наред. Важното е да помниш хубавото. За всеки го има, човека, който търси.
Курви - много и много по-забелязвани.
Курвари - -||-
Свястни (и момичета, и момчета) - бол! Ама кой да ги забележи? И пустите му наранявания...

Абе изписах нещо, което нз дали е за всички така. Казах моето мнение.

Едно мнение, от страната на другия пол, много ми хареса. Едно дълго беше, просто забравих на кой е.

Айде това е от мен.
пп. девствена съм :РР

и да ти кажа ли 6то съм имала 20 гаджета?6тото връзките са ми били по 1 месец макс,след което са ме зарязвали заради други,прави си извода дали аз съм курвата....вси4ко което казва6 за мом4етата въжи и за моми4етата... моми4етата съ6то са били (някои от тях) многократно наранявани и за това просто се праат на курви4ки,както казва6 за мом4етата,странно ми е за6то за6титава6 мом4етата толкова,а ти си моми4е ,както и да е,знам 4е има свестни мом4ета,вие сами казвате 4е има такива,е вярвам ви,ама има и такива моми4ета,и бтв не сяко моми4е което е с къса пола е курва,ви зна4ението на курва знаете ли? носим къси поли може би заради модата,а това за дънките ли? за6то 4овек да не забележи моми4ето с дънките?има мн по готини дънк4ици от късите поли4ки а и ако моми4ето е по готино от това с полата,на оная никой няма да и обърне внимание,и .. наистина сре6тнах свястно мом4е,такова каквото търся,така4е можете да сложите клю4 на темата...
П.П това мом4е е на 18 и о6те е дествено,правете си изводите дали е с мене само за секса...