- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Исках само да споделя...
Ne e taka vseki moje ako e tvurd i se bori sus sebe si,no 3 meseca ne sa mn vreme,kak moje da tvurdite,che sa si omruznali za 3 meseca-q stiga tva e smeshno mi nie s po-dulgite vruzki kvo-trqbva da sme se izbili ot skuka li?!Tova e snobsko...Tova,che si bila mn naranena ot predishna vruzka ti e povliqlo znam,zashtoto,moqta istoriq e mnogo,mnogo slojna i povqrvai trudna,no mislq,che tvoeto e po-skoro strah i nesigurnost da se vpusnesh v neshto sushto tolkova silno kato predishnoto,zaradi nezazdravqlite rani ot prednata vruzka!Mislq,che trqbva da si dadete malko vreme edin bez drug,no v nikakuv sluchai da se razdelqte,mislq che trqbva da se uspokoish i da dadesh shans na sebe si,a i na nego da "spre kurveneto i prevurje ranite"ot prednoto gaje!Prosto si dai shans da budesh shtastliva-povqrvai mi,che edva li shte sburkash!!!Uspeh ti jelaq ot surce![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!