.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Катеричка***
    Guest

За дрехите на момичето

ВЪПРОС КЪМ МОМЧЕТАТА:
    Ако едно момиче има хубави дрехи,но не е често с различни,но дрехите й са чисти разбира се, ще ви стане ли безинтересна? Защото човек не винаги може да си купува нещо ново всеки месец,да кажем, а при момчетата е по-друго! За момичетата е прието да са по-нагласени докато момчето една фланелка и някакъв вид панталони и готово!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    МИ не ма гадноо е че кат не сменяш рехи изглежаш... нечистоплътен затфа е по-хубаво поне за секи дет през седмицата по 1 фанела и на 2 дни едни гащи баш в нормите си е.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

ми кофти е .... чесно казано но има ги и такива.....
    Jivota e hubav , za6toto e krasiv

Мииии незнам малко кофти е с едни и същи дрехи ....
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

катеричка***
    Guest
    Е не едни и същи,ама като я вижда 2 седмици всеки ден и вече горе долу да й знае всичките дрехи!

Ми да си купи нови......сега и без това има намаления--->
    We don`t need love
    Take it slowly...slowly

Guest
    Е тя ще си купи,ама след няколко седмици пак ще са остарели!

[b]въх по този въпрос много мои познати са малко комплексирани.. преди и аз бях.. сега не ми пука особено.. като искам да си купя нещо си събирам парички и... такам а иначе нищо не мисля за тези момичета

Oo kofti s edni i sisthi flanelki...osobeno prez lqtoto..pf
    BMW and House muZik!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Незнам..не прави добро впечатление.Все пак поне блузките трябва да се сменят,особено през лятото.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

sladkish_14
    Guest
    Еми то зависи както и от момичето,така и от финансовото състояние на родителите му! Аз лично мисля,че ако няма възможност не трябва да се смеем и подиграваме!Тогава вината не е в момичето и няма нищо лошо,наистина не е хубаво,ама живота е такъв...на някой дава,на други не!А,ако момичето има пари и въпреки това е с едни и същи дрехи наистина можем да се присмеем за немърливостта....Имаче общо взето ти какво искаш разбира се че за 2 седмици ще научи гардероба ти и 10 1ифта дънки да имаш седмицата е 14 дена....затова че неизбежно е и няма нищо срамно,да не би пък момчетата да имат много дрехи и те са едни......

sladkish_14
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    и 10 1ифта дънки да имаш седмицата е 14 дена....

Поправям се 10 чифта* и седмицата е 7 дена,ама 2 седмици са 14 дена Извинявам се пак за объркването

Пфффф...
    Замисляли сте се,че може да има причини?
    В крайна сметка ако не мирише на пот,ебати къв е проблема?

kato mom4e bih kazal 4e nie ne obru6tame 4aaaaaaaak takova vnimanie na drehite 4e da iziskvame seki den s razli4ni.sega...hubavo e da ne vurti6 2 pantalona i 2 bluzi vseki den no...

До сега никога не съм обръщал внимание дадено момиче в кой ден с какви дрехи е.И цяла седмица да е със същите дрехи може и да не обърна внимание...стига да са чисти де

Град
    40 Miles from the Sun
    Ъ?! Щом са и чисти дрехите, какво значение има, че носи едни и същи? Да не излизаш с хората само заради дрехите им? Омфг ... Може пък да няма пари всеки ден да си купува нови дрешки или пък тези да и харесват и затова само тях да ги носи. Може пък и да си купува едни и същи дрехи. Но какво значение има? Ако иска и гола може да върви ...

Run naked and u`ll be happy !!!

I like to smoke a little to drink and green magic to wrap in my leaf

Нали знаеш, че има една поговорка: "По дрехите посрещат, по ума изпращат", така че...
    Но все пак мисля че не е много приятно да си постоянно с едни и същи дрехи, въпрос на хигиена.Ако вашите нямат възможност да ти купуват много дрехи можеш да си събираш парички от празниците, стипендии, ако работиш нещо, повече да пестиш и така.Аз така правя и имам бая парцалки
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ако момче не ти обърне внимание само защото не си купуваш нови дрехи всеки ден, да знаеш, че по- скоро си пада по други момчета. Ако си мислиш, че те пък чак толкова забелязват... А и в крайна сметка с 5 блузи и 3 чифта дънки и могат да се направят цял куп различни комбинации. Важното е дрехите да са чисти и това е, не е нужен гардероб с размерите на LA.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Guest
    мамка му, ще стане оффтопик, но като четох тази тема се седих, че имах едно гадже което постоянно ходеше с един суитчър с някакви черепи, метъл гъзария, разбирайте (или блуза, не помня добре)... в смисъл, само и единствено с него. та по едно време си мислих - "мойто "мило" или нещо не е добре, или....абе, не, не е добре." беше странно - купчина дрехи в средата на стаята, а се мъкнеше само с този но както и да е.

по темата - може аз да бъркам, но не мисля, че момчетата тръгват с някое момиче, за да имат нагледни уроци по дамска мода...

Guest
    Stranna tema zamislih se kolko drehi imam logikata e 4e kogato se svalq6 s mom4e vseki put se pravi6 na razli4na i se glasi6. kato sviknete ve4e edin s drug i se vijdate vseki den prosto nqma kak da ne si znaete garderoba. ama egati tva kvo zna4enie

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от rad_ina_90
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Ъ?! Щом са и чисти дрехите, какво значение има, че носи едни и същи? Да не излизаш с хората само заради дрехите им? Омфг ... Може пък да няма пари всеки ден да си купува нови дрешки или пък тези да и харесват и затова само тях да ги носи. Може пък и да си купува едни и същи дрехи. Но какво значение има? Ако иска и гола може да върви ...

Suglasna sum !!!

и аз

ПП:Хора не четете ли момичето каза, "ако дрехите са чисти" много ясно че на никой няма да му е приятно да гледа нечистоплътен човек

Guest
    epa ako ne e omazan 4oveka (bez zna4enie mom4e ili momi4e) kfo zna4enie ima, 4e te drehite imat mnogo prilojeniq, da te identificirat s grupa hora s tfoite vijdaniq, da pokazvat haraktera ti, subkulturata koqto predstavlqvash. I naposledak da pokaat finansovoto ti polojenie (Dree mi na k**a 4e sa mi e za 100 leva desniq 4epik, kato pone oshte 3-ma sa s takiva)
    Drehite nemat zna4enie, osven ako ne si kat shopar olioan s sekfi gnqzove i ako ne smardish na razgonen por vdovec.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    epa ako ne e omazan 4oveka (bez zna4enie mom4e ili momi4e) kfo zna4enie ima, 4e te drehite imat mnogo prilojeniq, da te identificirat s grupa hora s tfoite vijdaniq, da pokazvat haraktera ti, subkulturata koqto predstavlqvash. I naposledak da pokaat finansovoto ti polojenie (Dree mi na k**a 4e sa mi e za 100 leva desniq 4epik, kato pone oshte 3-ma sa s takiva)
    Drehite nemat zna4enie, osven ako ne si kat shopar olioan s sekfi gnqzove i ako ne smardish na razgonen por vdovec.
    сори но нещо имаш проблеми с правилния български...
    We don`t need love
    Take it slowly...slowly

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    kofti e.Ama dano pone ga6tite da si gi smenq 4esto.
    Next Time I`ll be True...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си