- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За дрехите на момичето
Нормално е всеки ден с нова (може би и чиста) тениска и през два дни чисто бельо?Първоначално написано от w0sh
Не,но са важна част от добрия и поддържан външен вид на човека![/list]
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
И какво от това,че ходиш с едно и също,това си е твоя работа как се носиш.И това момче,което се опитваш да впечатлиш трябва да зле,ако не те хареса само заради дрехите.
има ли значение колко често си сменя дрехите....важното е да чистоплътна....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
emi i moq garderob ne se puka po shevovete ama si pravq razlichni kombinacii...i drehite sa vajni ama chak puk tolkova da se kompleksirash..puk i zamisli se malko ne moje vashte da pruskat vsekim den ludi pari za drehi
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Еми ако няма възможност нищо лошо няма.Ама да си купуваш блуза на някоя прехвалена марка и само за да видят кво пише на блузата да я носиш непрекъснато си е селяния.Имам един познат дет си купил тениска на БЪРТЪН и са нема сваляне само тва носи ....почти де
Drehite ne sa vsi4ko.Ne vseki ima vuzmojnosti za novi i hubavi razli4ni dehi za vseki den.I moga da kaja 4e za nai blizkite mi priqteli drehite nqmat koi znae kakvo zna4enie,vajen e samiq 4ovek i haraktera mu.
Нали тва ти обясни човека! Няма възможност!Първоначално написано от Treselle_s
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
аз не съм момче, ама си мисля, че поне за нормалните хора не е важен само външния вид, дрехите и тн. ... нз сигурно се бъркам, щом толкова мн момчета се водят по външния вид де ама се пак хах тряяше да споделя моето мнение![]()
Who Needs A Heart When It Can Be Br0ken?!
Емиии ...зависи,колко често ги сменяш по-точно![]()
Хубаво е да разнообразяваш..че с едни и същи,пък
и в жегата ..требва да се перат![]()
Ами аз сега през жегите всеки ден съм с различни дрехи.Просто имам много дрехи и трябва да ги нося.А имамм съученички,които бельото не си сменят няколко дни...![]()
![]()