- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1 учебен ден
Разкажете как ще сте облечени на първият учебен ден?Аз отдавна го минах този период да си купувам нещо специално,но все още нз с какво ще отида![]()
с глупавата униформа....![]()
zavisi kakvo shte e vremeto![]()
ako ne e za pola s pantalon i obratnoto![]()
e taq godina sum re6ila da gi 6a6na !!!!!!! ma o6te s kvo nz![]()
.!.
требе ли да е специално аз като за последна учебна година. пак ще съм си селянче даеба...
prestavqm si kak vsi4ki momi4eta sa se nakontilio i az otivam da re4em s doma6nite danki skasan na kolenete i s teniska v koqto mojem da vlezem i az i priqtelq mi [ei tanam 6te mi e po-toplo ako vali <boje kolko sam yma>] . ama 6te si zema ne6to spoecialno az togava pravq go vsqka godina
![]()
Mi neznam!! no znam 4e 6te sum razli4no oble4ena ot priqtelkite mi i ot minalite godini...iskam da e ne6to frape neobi4aino za men
ami mai s teniska dulgi shiroki gashti i kecove
Не съм мислила още,защото според мен си е раничко,но сигурно ще си купя нещо по-специално за този ден![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Предполагам, че ще съм с униформата.![]()
Оу...
Кой знае? Раничко си е още..
Ще му мислим, има време.
Имам план, но все още неосъществен,
все пак и финанси са необходими, нали?
![]()
Аз не мисля да си купувам някви нови дрехи- просто с някви дънки и тениска нищо специално(след първия учебен ден следва и втори и трети...)няма да изпадам в подробности като дрехите
![]()
Ох нз .... или ще си накупя некви нови или ще си карам с квото имам, щото хич не ми е до това сега![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Ooo znam che v moito daskalo shte sa s uniformiili nz de ideq si nqmam moje da ne sa ot purviq ucheben den taka
,to shte budat uniformeni
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Пф...с нови дрешки, ама не някакво специално облекло... Какво като е 15ти? Ден като всички останали, пък и отдавна загърбих преживяването на емоциите покрай първия учебен ден![]()
На 15.. с униформата..![]()
На 1-ви или 3-ти.. с квото ми падне..![]()
is my religion
Никой не може да ви накара да ходите с униформи.НИКОЙ
Живееш в заблуда.Първоначално написано от Boqn
С любимата ми рокля![]()
Какво като е 15 Септември ще се нося както обикновено дънки,кецове и някаква тениска или потниче,зависи от времето.
Aми аз ще бъда с дънки и много яка блузка.Ще бъда и с кецове,но ако е по-топло,може и да бъда с чехли.В нашето училище няма и няма да има униформи,за което съм много радостна. \/
Ами не знам тая година ще съм 7-ми клас,ще вида искам да е нещо различно,нещо стилно и не толкова спортно изобщо целия ми стил не ми се иска да е спортен абе...ще вида при мен всичко идва в последния момент,само искам мама да ми ливне многоооо вода да ми върви![]()
еми ше се наложи да съм с униформата..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Вече ми е все тая! Училището не ми носи удоволствие, така че няма за какво да се контя!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
А колко ми се иска и аз да имам такива грижи, но ...![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!