- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1 учебен ден
Ами......зависи.Тази година може пак да съм водеща на празника и...........не се знае.Има още малко време!
![]()
Еми не съм решила още ,но сигурно с една дълга пола и някакво ново по -офицялно потниче ...нз
Обли4ам нещо и заминавамНе отивам на среща все пак
![]()
![]()
Вие още от сега ли мислите с какво ще сте облечени?Аз ще си се облека сиурно както обикновенно...дънчици, некфа тениска и кецки..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Е нали и аз уча в такова училище.Знам кво еПървоначално написано от AFT
Каквото хвана, аз да не съм откачена да търся нещо специално за даскало.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
mi az trqbva da si vzimam novi drexi i bez tva taka 4e sig 6e sum s ne6to novi4ko no sum absoliutno sig 4e 6e sum s ne6to razli4no i mn originalno...
ми..дано да не съм с униформа..
иначе някъв суичер и дънки..к'во толкова![]()
[size=24][/size[size=12][/sizemi az do minalata godina se kontihs 4asove.ama sq ve4e re6ih da si ida s danki i nekva teniska.....spored vremeto de ......nqa smisal da se kontq4ak tolko vse pak se po4vat makite
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
хехехех...мисля да се изфукам пред шматките от моя клас с новите ми кецки,дето си ги взех в4ера...да си направя няква при4еска,от която да ми се виждат новите обеци и пиърса на ушенцето ми
не е кой знае какво,но само аз от класа ми имам пиарс
за сега се сещам за тва...ама като си помисля тряя да сум много фиешън щото има едно моми4е дет се праи на гъзарка ъъъ...всъщтност са 2 и искам да им натрия носовете
ма ше видим...има още време
![]()
dun4ici teniska i kecki...ni6to specialno
ъъъ.... сигурно както бих се облякла в който и да е друг ден...ако вали ще съм с ботуши и рокерско яке, не искам да стана на мокра кокошка. пък ако не - високи кецове и някоя рокла примерно.
Още не знам,но ще е дрешка,която скоро съм си купила.
Ми нещо,с което ми е удобно,нямам намерение да се контя - дънки и някоя блузка,може и да си купя някоя новичка - нз още.Все пак има мн време до тогава,а когато се сетя за тъпото даскало ми се скапва настроението.![]()
Има време до тогаваАко не си харесам нищичко ще си отида с нещо, което не е ново
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
dynki i t-skirt kakto vinagi
Мисля с някакви шантави панталонки или със дънките и фешън блузка
с пижама .. проблем ??
Абе ходя ако нее с поличка с дънки или някав панталон
(