предлагам да останат само тези модератори които вършат задълженията си съвестно и освен да заключват теми за щяло и нещяло, също и пускат такива и дават съвети. давам пример: Аleandra. напраи ми добро впечатление щот не заключва безразборно теми и освен задълженията си дава много полезин съвети. да оставим в сайта тези модератори които заслужават да са такива.![]()
nema
сега 6те види6 как набьрзо 6те ти заклю4ат темата![]()
![]()
Деничке, жалко, че не аз и ти решаваме кой ще е мод, а админитеИначе и аз бих свалил някои модове от позицията им, но не е моя работа това.
ПП: И аз съм останал с доста добри впечатления от Алеандра![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Първоначално написано от deni4kata333
Здравей deni4kata333,
благодаря за мнението ти. Мога да те уверя, че админите следим работата на модераторите.
Искам също така да помоля всички пишещи и четящи форума , ако имат някакви забележки да ми пишат на следния мейл: vladi@investor.bg или на ЛС. Всички мнения и гледни точки ще са добре дошли, за да можем заедно да направим форума полезен за всички
Влади
Давай конкретни примери. Кажи кои и с какво са заслужили (с бездействието явно, според теб) да им се отнемат правата на модератори, покажи и темите които според теб са заключени неправомерно.
Престанете вече да се занимавате с модераторите! Щом са ги избрали значи са заслужили и има защо! Според мен пък си вършат чудесно работата! Това вашето си е чиста завист!На чуждият гръб и 100 тояги са малко!
![]()
Примери мога да давам до утре,но не ми се занимава.
Тъй като в темата за модераторска помощ не получих отговор, ще попитам тук:
Защо тази тема се заключи?
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118407
Имаше още няколко,които бяха заключени без причина.
Тази също беше,но някой я отключи след това.
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120345
Първоначално написано от deni4kata333
излишна ти е темата щом са модове начи са го заслужили ти да не очакваш мене и теб да ни направя модове аз поне не се самозалъгвам...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
щом админите са преценили че точно тия хора ще са модови начи така трябва.макарче мисля,че КРЕМЧЕТО не заслужава да е мод......но както и да е.
Ами трябва модераторите да пишат на кирилица.Има някои, които го правят, но други не.
Оплачи се на администраторите, ако смяташ че не си изпълнявам съвестно задълженията. Ако мислиш, че съм изтрила или модерирала неправомерно теми и мнения-давай! но така да говориш наизуст, че не заслужьвам. С какво не заслужавам. Бъди конкретна!Първоначално написано от krasivata_luvica
нека само да кажа нещо
сподели ми го един познат, който е мод в друг форум
когато има падане на форума или разни други малки проблеми, като например влизане във профила и цък - не виждаш кои теми са получили8 нови отговори
та тея малки проблеми са нарочно създадени от екипа на форума, за да могат да си вземат малко почивка и да си намалят обема на работата
сега знам, че след като разкрих тази тайна, поста ми ще бъде в най-добрия случй отречен, а може и да бъде изтрит или модериран!
![]()
хаха, разкрихме вашата роля в световната конспирация!!!
^^ Е, надали ще ти го изтрият, защото ако се вярваше на всички постове на всички юзери, ехееее.......
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
не знаеш какво е лукавството им! ще модерират темата с нещо от типа на "аз много се кефя на модераторите, те работят перфектно!"
даже сега ще кажат, че нашите постове не са по тмеата и ще ги изтрият
ако постна тема само за тази конспирация, ще кажат, че е в грешен раздел
:P
![]()
от една страна подкрепям
quench =D>
quench, усвоил си тънкостите на занаята, кефиш мА. . .![]()
това е тя май..........а не той............нооооооооооо както и да е........Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
^^ мисля, че се нуждаеш от спешна консултация при д-р. Дерек Шепърд!
Първоначално написано от machoka
викни го.............. 4e sa sam malko zaaaaetaaaa![]()
аз съм 101% shemale![]()
![]()
![]()
Само ще кажа ,че има заядливи модератори дето си цедят нервите тука
напълно подкрепям =D>Първоначално написано от find_m3
![]()
![]()
модератори,модератори....
напомнят ми за дежурните полицай в рпу-то...
използват власта си,избиват комплекси за сметк на потребителите...
не всички сА така,но повечето са
сега сигурно трябва да очаквам БАН по не знам-си-коя-точкА
от правилника който почти никой не си прави труда да прочете....