- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- жени...
Еми харесва те момичето.. какво трябва да си помислим за нея?? Само това не разбрах... Да, не ти го е казала директно, но те харесва и ревнува от твоята приятелка, затова се държи така.. Всеки е различен и постъпва по различен начин..![]()
marley
ако съм те засегнала с нищо извинявай,но аз уточних че не слагам всички под общ знаменател.Но аз имам бившо гадже DJ и той разсъждаваше като тоя.Преди да се разделим знайш ли кво ми каза "Съжалявам ама аз съм DJ немога да съм само с една" е много му се смях и ся ми е смешно като се сетя...![]()
A qui
aaaaaaaaaahahahahahahahahah!neeeeeeeee hora 4esno...elelel ne moga da povqrvam...ama tuka ne6to mn pari li ima davat ili mn macki im se kefqt-ta zatvali sa tolkova otvoreni?kolegite v holandiq sa adskite pi4ove...ob6to vzeto vsi4ki imat po edna...ne6to ne mi se vruzva![]()
![]()
ina4e pi4 kato si gotov s DJ-skoto si re6enie otnosno jenite-suob6ti ni go!o4akvam s neturpenie otg ti...bojee ti si megavelik...![]()
![]()
nadqvam se vsi4ki usetihte ironiqta![]()
emi kify ne misli6 li 4e e megavelik,toi napravo e megabojestven i sigurno 4lena mu e 60 sm,a kato sedne zad pulta mu stava 90 sm i na nego se ka4vat po 10 jeni!
be hora 6to mu pulnim maloumnata tema...
Първоначално написано от marley
Оставаше и да не усетя иронията. Да ве, сигурно така става, просто е пропуснал да го спомене
![]()
И аз имам една.."Той мъжа е като прасето" \Първоначално написано от w0sh
/
opredeleno sum suglasen s teb ^ !
sa got ne got trea si priznaem 4e...sme otvratitelno osobeno opre li do "4uvstvata na jenata"![]()
peace
Ами в днешно време момиченцата на по 13 годинки така вдигат самочувствието на ей такива като автора...В Бг е така на приказки всеки го може...
A qui
Хах, нека да те светна, че хората се разделят на мъже и жени, на умни и глупави, на красиви и грозни, на интересни и скучни, на възпитани и простаци, и всички те са различни и различни ...
А относно въпроса ти дали те харесва... харесва те, освен ако не е някое курве, което се вре на всеки
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Изобщо не прочетох темата,но мисля да се съглася с товаПървоначално написано от sladko_dete
![]()
Кво значение има кво мислим ние? То си е очевидно ти сам го виждаш.
или е курве както каза сладко дете или те обича и ревнува ама яко се улива...не ми харесват такиваили е твой или не е щом не е...ми намери си друг
![]()